D-Smart Digiturk Hd Uydu Alıcı

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Merhaba sevgili dostlar,

Yakın zamanda full hd bir led lcd tv aldım.Sizden sonrası için tavsiye almak istiyorum.
Dsmart, digiturk ya da hd uydu alıcılarından hangisi tercih etmeliyim ya da uzak durmalıyım ?
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?

Sevgilerle, :flowers:

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
d smart digitürk'ten hem belgesel hem sinema konusunda çok çok üstün. ben eski abone olduğum için ayda 24 tl'ye full kanalları izliyorum. internete bile düşmeden çok film seyrettim. altyazı seçeneği falan da var. d smart tavsiyemdir ama yeni abonelere biraz tuzlu olabilir.

ErkanPur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
d smart digitürk'ten hem belgesel hem sinema konusunda çok çok üstün. ben eski abone olduğum için ayda 24 tl'ye full kanalları izliyorum. internete bile düşmeden çok film seyrettim. altyazı seçeneği falan da var. d smart tavsiyemdir ama yeni abonelere biraz tuzlu olabilir.
ancak evinde internet yok ve internet almak istersen 8mbit 50 gb kotalı internet + dsmart kampanyasına bir göz at derim.
Türkiye ligini izlemek istersen başka seçeneğin yok zaten digitürk ü alacaksın.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
TTnet abonbesiysen, Tivibu, Uydunet abonesiysen Teledünya alabilirsin ama uydum var ordan izlemek istiyorum diyorsan da D-Smart 239 TL 2 yıllık giriş paketli MODÜL alıp üstüne 300 TL'ye maxi, 400 TL'ye Full pakete geçersinki aylık 26,6 TL'ye gelir (hatta hafta sonları Teknosana aynı paketi 191 TL'ye alabilirsin o zamanda aylık 24,6 TL'ye gelir) en ucuz şekilde D-Smart izlersin ama param çok ben digitürk de izlemek istiyorum diyorsan Mediamart'larda kampanya vardı halen devam ediyor olabilir 499 TL'ye Süper lig paketi alabilirsin.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Lig tv yi çok takip etmiyorsan d-smart almanı öneririm hd kanal bakımından daha dolu ve kaliteli ayrıca d-smart'ın hd uydu alıcıları digitürk' e göre daha kaliteli diye biliyorum

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
peki bu hd alıcılar nasıl yeter mi standart bir ev kullanıcısı için.Onlar da aylık ödeme olayı falan yok ya o yüzden diyorum.Bir kere satın al ömür boyu izle..Bu konuda fikri olan arkadaşlar var mı acaba ?

Valuation

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Digütürk'ün Lig Tv'den başka esprisi kalmadı bence.Sadece Lig maçları var.D-Smart'ı tavsiye ederim.Gerek spor,gerek belgesel bakımından.Oldukça da kaliteli filmler var.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Digiturk ü kesinlikle tavsiye etmem... kesinlikle uzak dur sonraları çok pişman olup kafanı dağlara taşlara vuracaksın... En iyisi bilgisayarını bağla tv ye öyle ne istiyorsan izle... Yapacaksan da "taahhüt" yapma sakın ha sakınnn....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence digitürk ve d smarttan uzak dur çünkü bunlar para tuzağı yok benim param var diyorsan üye olursun ama ben bir daha digitürke üye olmam asla... internetten hd uydu alıcıları araştır al bi tane