D&R' ın Hizmet Kalitesine ve İnternet Sitesine Güvenebilir Miyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HRNKC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hayırlı günler arkadaşlar,

D&R' ı nasıl bilirsiniz ? Hizmet kalitesi, internet sitesinin güvenliği nasıldır ? Netten bir sipariş vereceğim, hasta olmasam kalkar giderim de şifayı kaptık kötüyüm biraz... Diyelim ürün sorunlu çıkarsa değişim için kırk takla attırırlar mı vs. ,bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Selâmetle

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
D&R sitesinden hiç online alışveriş yapmadım hatta girmedim bile ama bugün bir kitap CD / DVD bişey lazım olsa ilk aklıma gelen yer D&R dır.
Fazlası ile güvenlidir.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Son bir ay içinde iki kez kitap siparişi verdim. Havale ile ödediğimden onayı biraz geç veriyorlar ama olsun. Cuma sipariş veriyorum, salı günü falan geliyor. Paketleme de güzel.

Ben değişime ihtiyaç duyacağım bir sorun yaşamadım ama sikayetvar.com'a baktığımda değişim konusunda biraz sıkıntı var gibi.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Son bir ay içinde iki kez kitap siparişi verdim. Havale ile ödediğimden onayı biraz geç veriyorlar ama olsun. Cuma sipariş veriyorum, salı günü falan geliyor. Paketleme de güzel.

sikayetvar.com'a baktığımda değişim konusunda biraz sıkıntı var gibi.

Bence bir firmayı değişimde sıkıntı çıkartıyor diye eleştirmemek lazım.
Hangisi kolayca değişim yapıyor ki?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
4-5 alışverişim oldu, hepsi de sorunsuz.. genelde kitap oldukları için değişim problemi de yaşamadım hiç

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ablam (şu anda öğrenci) bir ara D&R'da çalışmıştı oradan biliyorum,güvenebilirsin ;)