Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
modemde ayarları yedekleme varsa yedekleyin airteiste ara yüz şifresini yedek dosyasından bulabiliyorsun... wifi şifresini bile gösteriyor... tabi o dosyayı açmayı becerirsen... reset tuşuna 10sn kadar bas tüm ışıklar yanınca bırak şeklinde resetleniyor olabilir...
esa kardeşimmm bu dlink 2750u modem yazılımı ingilizce o yüzden kurulum yapamıyorum nette de bir bilgi verilmemiş bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim tşkler
esa kardeşimmm bu dlink 2750u modem yazılımı ingilizce o yüzden kurulum yapamıyorum nette de bir bilgi verilmemiş bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim tşkler
Esa kardeş ben internet şifremi unuttum d-link dsl-2640u modeli evde sinirsiz internet var evimde ki internete telefondan baglancam şifre istiyor lütfen bi yardimci olurmusun şimdiden cok saol teşekkür ederim!!!!!!
Bende wlan 11g ap kullaniyorum. Ama modem şifresini bilmiyorum. Ne yapmaliyim. Pc , beni d smart internet sitesine yönlendiridi. Yardimci olur musunuz. Bu arada şifre admin kullanici admin ne demek