Soru D diskine kullanamamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kuco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biri 215 diğeri 933 GB olmak üzere iki diskim var. Chrome üzerinden indirme ayarını D diski yaptım, Win 10'un kendi ayarlarından indirilecek yeri D diski yaptım. İndirilenler dosyasının özellik kısmından dosyanın kurulacak yerini d diski yaptım ancak laptop sadece setup uygulamasını d diskine kuruyor uygulamayı indirdiğimde ise c desikine kuruyor. yani kısacası d diskini sadece steam için kullanabiliyorum. D diskini nasıl tam anlamıyla kullanabilir tüm dosyaları D diskine kurabilirim?

Ekli dosyalar

• dwnld 1.PNG
    dwnld 1.PNG
    19.6 KB · Görüntüleme: 89
  • dwnld 2.PNG
    dwnld 2.PNG
    33.1 KB · Görüntüleme: 97
  • dwnld 3.PNG
    dwnld 3.PNG
    19.3 KB · Görüntüleme: 97

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Kuracağın uygulama veya program, kurulumdan önce nereye kurmak istediğini sorması lazım.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
biri 215 diğeri 933 GB olmak üzere iki diskim var. Chrome üzerinden indirme ayarını D diski yaptım, Win 10'un kendi ayarlarından indirilecek yeri D diski yaptım. İndirilenler dosyasının özellik kısmından dosyanın kurulacak yerini d diski yaptım ancak laptop sadece setup uygulamasını d diskine kuruyor uygulamayı indirdiğimde ise c desikine kuruyor. yani kısacası d diskini sadece steam için kullanabiliyorum. D diskini nasıl tam anlamıyla kullanabilir tüm dosyaları D diskine kurabilirim?
Kurulumunu yaptığınız programı kurulum ekranındayken nereye kuracağınızı seçebiliyorsanız oradan D bölümü olarak ayarlayabilirsiniz.