Hayır taban konsollar için söyledi. Yeni nesilde neden "şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor" desin. Mantığı yok.Evet, yeni nesil konsollar ve pc için söyledi bunu.![]()
Son düzenleme:
Hayır taban konsollar için söyledi. Yeni nesilde neden "şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor" desin. Mantığı yok.Evet, yeni nesil konsollar ve pc için söyledi bunu.![]()
"Also during the conference call, Adam Kiciński confirmed the speculation that the game is being delayed due to its issues while running on current-gen consoles, saying that Cyberpunk 2077 is ready for PC and that it runs great on the PlayStation 5 and Xbox Series X, but it has a few issues on the PlayStation 4 and Xbox One."Hayır taban konsollar için söyledi. Yeni nesilde neden "şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor" desin. Mantığı yok.
"Also during the conference call, Adam Kiciński confirmed the speculation that the game is being delayed due to its issues while running on current-gen consoles, saying that Cyberpunk 2077 is ready for PC and that it runs great on the PlayStation 5 and Xbox Series X, but it has a few issues on the PlayStation 4 and Xbox One."
Her kaynak sizin dediklerinizin aksini söylüyor.![]()
Biz bunun SDN'de haberini yaptık. Bir şeyi birden çok kaynaktan doğrulamadan da yazmıyoruz. "Her kaynağı" örnek verirseniz ben de ona göre cevap vereyim. Buyurun kaynaklar:
Oyunun fanı olmak demek körü körüne her şeyi kabul etmek demek değildir. Lütfen bari "her kaynak" derken tekrar düşünün.
![]()
Cyberpunk 2077 runs “surprisingly well” on current-gen consoles according to CD Projekt’s CEO
It's good news after the game's recent delaywww.gamesradar.com
![]()
Cyberpunk 2077 runs "surprisingly good" on PS4 and Xbox One, says dev
CD Projekt Red is happy with how Cyberpunk 2077 performs now on PS4 and Xbox One.www.vg247.com
![]()
Cyberpunk 2077 Runs 'Surprisingly Good' on Standard PS4 and Xbox One, Bugs Should Be Barely Noticeable - PlayStation LifeStyle
CDPR has said that Cyberpunk 2077 PS4 and Xbox One performance is "surprisingly good" considering the game's scale.www.playstationlifestyle.net
Güncel haberler için ana sayfayı da kullanabilirsiniz.Sizin bahsettiğiniz açıklama ile benim bahsettiğim açıklama farklı açıklamalar anlaşılan. Benim bahsettiğim bir ay önceye ait, attıklarınız düne.
geç oldu biraz ama gel knkHangi cam bende geliyimi