Cyber-shot™ 5.7.2 ( En iyi Kamera ) - 2011-2012 Modeller için

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
o zaman romu tekrardan yükle :) wipe işlemlerini yapmadan direk yükle :)

Hocam başka bir rom yüklesem? Bir tane rom buldum ama ilk önce Orjinal .54 Rom'unu flashla demiş. Orjinal Romu flashladığım zaman Root, CWM, Bootlader gider mi?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hocam başka bir rom yüklesem? Bir tane rom buldum ama ilk önce Orjinal .54 Rom'unu flashla demiş. Orjinal Romu flashladığım zaman Root, CWM, Bootlader gider mi?

bl kilidi kapanmaz ama root ve cwm gider :) .54 romunu yüklemene gerek yok. hangi kernel ile uyumlu olduğuna dikkat et yeter :) ve yüklediğin kernele :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bl kilidi kapanmaz ama root ve cwm gider :) .54 romunu yüklemene gerek yok. hangi kernel ile uyumlu olduğuna dikkat et yeter :) ve yüklediğin kernele :)

Peki hocam anladım. Çok sağ ol, teşekkür ederim yardımın için. :)

Taha Korkmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğiniz gibi Sony telefonların Kameraları gerçekten kaliteli ve güzel çekimler yapıyor.

Ama biz biraz daha geliştireceğiz bunu :)

öncelikle belirteyim. bu işlem Rootlu ve CWM yüklü cihazlar içindir.

Xperia S 6.1.A.2.55
sürüme sahip cihazlara kesinlikle yüklemeyin. Diğer sürümlerde sorunsuz çalışıyor şuan.

Ayrıca yükleme yapmadan önce telefondan /System/App klasörüne girip SemcCameraUI.apk dosyasını yedekleyin.

Uygulamamızı indirelim

Xperia S / Acro S / Ion / P / U / Sola cihazlar için

Xperia Arc / Arc S / Neo / Neo V / Xperia Pro / Ray cihazlar için

bir kaç önizleme (kendi telefonumdan)

Süper Otomatik Mod ile hiç bir ayar yapmanıza gerek kalmadan çekimler yapabilirsiniz.
Makro çekim yapacağınız zaman telefon otomatik olarak bunu anlıyor ve Makroyu açıyor :)

Resim Efekti'ni seçtiğimizde karşımıza aşağıdaki gibi bir menü gelecek. bu menü gerçek zamanlı bir efekt seçme ekranıdır.
Yani ekran 9 eşit parçaya bölünür ve her bölmede farklı efektler anlık olarak görüntü sağlar.
Çekim yapmadan efektin nasıl olacağını görebiliyorsunuz :)

Burada ise zengin çözünürlük seçenekleri menüsü var.

Yükleme Adımları:
  • Cihazınıza uygun olan dosyayı indirin ve hafıza kartına kopyalayın.
  • Telefonu yeniden başlatıp CWM menüsünü açın
  • WIPE CACHE PARTITION u seçin ve Yes diyin.
  • Advanced menüsüne girip WIPE DALVIK CACHE yi seçin ve Yes diyin.
  • Ana menüye gelip Install zip from Sdcard ı seçip indirdiğiniz dosyayı seçin ve yükleyin.
  • Telefonu yeniden başlatın.
  • Kamerayı çalıştırmadan Ayarlar / Uygulamalar / Tümü sayfanı açın Cyber-shot™ uygulamasını seçin ve Verileri Temizle diyin.

işlemler bu kadar. kolay gelsin :)
Xperiso sola telefonumda ultimate rom v11 kullanıyorum bu kamerayo yüklesem sıkıntı olurmu