Cyanogenmod kullananlar kulübü

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şarj problemi bilinen bir gerçek ama ısınma olayı biraz radikal bir problem bildiğim kadarıyla gpu hızı ayarlana biliyor yani yükseltilip düşürülebiliyor belki bu sorununza çare olabilir diye düşünüyorum.
Peki xposed nasıl yükleye bilirim bu sisteme ? uygun dosya sizde varmı cm 12.1 için ?

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaslar Cyanogenmod kurdugumdan beri bir kac uygulamayı aynı anda çaliştirdiğim zaman, telefon asırı derece ısınıyor sistem kullanımını kontrol ediyorum ısındığı anda, işlemci ve ram kullanımı cok düşüklerde ama telefon asırı ısınıyor sistemde kasma donma ve s yok ama ısındıgı için sarj erken bitiyor, 42 dereceyi bile gördüm telefonda, aynı sıkıntıyı yasayanınız varmı cözüm olarak ne önerirsiniz ?
Telefonum Htc One M7 Cyanogenmod 12.1 ve Cyanogenmod recovery yüklü

42 derece yazın benim telefonumun boştaki ısısı neredeyse m7 sanırım metal kasa idi metal kasa ısıyı elinize çok ilettiği için öyle hissediyor olabilirsiniz
Şarj olayına gelirsen pil kısmından her uygulama için farklı mod kullan seçeneğini kesinlikle kapatın
%50 pil ile 3 saat bazense 4 saat ekran süresi aldığım oluyor arka planda çalışanlarda çok önemli ben o kadar etkilemez sanıyordum silince gördüm neredeyse 1 saatlik artış oldu sizde de o kadar olacak diye bir şey yok ama gereksiz şeyler yüklememek en iyisi

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Peki xposed nasıl yükleye bilirim bu sisteme ? uygun dosya sizde varmı cm 12.1 için ?
Hocam rom olması xposed kurulamayacağı anlamına gelmez pek âlâ xposed yükleyebilirsiniz ancak lollipop da xposed henüz kullanılamıyor diye biliyorum destekliyor ise yüklemenizde bir sakınca yoktur.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
#ALBATROS84 dediğiniz seceneği kapattım etkisi zamanla belli olur evet telefon metal kasa oldugu için ısıyı daha fazla hissettiriyor genelde yazılımla kontrol ediyorum ama yinede bu kadar ısınmaması gerekiyor gereksiz uygulama kurmuyorum zaten yine zamanla belli olur tam sıkıntı varsa bakalim
Xposed kullandım daha once bir cok romda, lollipopa yüklene biliyor #yucesezar ben sadece cyanogenmod ilk kez kullanıyorum onun için sordum uyumlu zip dosyası varmı diye, nettte kesin bilgi pek yok xda da bulamadım, teşekkürler cevaplarınız için

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
#ALBATROS84 dediğiniz seceneği kapattım etkisi zamanla belli olur evet telefon metal kasa oldugu için ısıyı daha fazla hissettiriyor genelde yazılımla kontrol ediyorum ama yinede bu kadar ısınmaması gerekiyor gereksiz uygulama kurmuyorum zaten yine zamanla belli olur tam sıkıntı varsa bakalim
Xposed kullandım daha once bir cok romda, lollipopa yüklene biliyor #yucesezar ben sadece cyanogenmod ilk kez kullanıyorum onun için sordum uyumlu zip dosyası varmı diye, nettte kesin bilgi pek yok xda da bulamadım, teşekkürler cevaplarınız için
Hocam alıntı yapmak için # kullanmayın @ kullanın! [MENTION=311503]Kuantumm[/MENTION] gibi

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=460876]yucesezar[/MENTION] uzun süre forumda yazmayınca unutmuşum teşekkürler :)

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Hocam rom olması xposed kurulamayacağı anlamına gelmez pek âlâ xposed yükleyebilirsiniz ancak lollipop da xposed henüz kullanılamıyor diye biliyorum destekliyor ise yüklemenizde bir sakınca yoktur.
4753cc3e18d33fcd411496b870697a16.jpg
yalanların en büyüğü.. Ben 1 aydır kullanıyorum

hemid01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bende lg g pro lite d686 var custom rom aradim bulamiyorum

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bu model icin uyumlu cyanogenmod bulamazmiyim?

4pda sitesine bakabilireiniz orada olabilir rus sitesidir çeviriciyi kullanmanız lazım
Htcmania sitesinede bakın onun dili ispanyolca orada da çeviri yaparak arayabilirsiniz

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Buralar çok ıssız kaldı.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Benim beter böcek Samsung E5 için Cyanogenmod yok mu arkadaşlar?

anıl öztürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung s3 i9300 telefonum var cyanogenmod 10.2 kullanmıştım gayet stabil kullanımı rahat menü geçişlerinde sıkıntı yok sonra normal s3 rom u na geri döndüm sıkıldığım için (rahat battı diyebiliriz) cyanogenmod 11 yani android 5.1 ler stabil olmadığı için arada sorunlar çıkarabiliyo s3 için stabile yakın snapshotlar var ama onlarda arıza çıkarabiliyo stabil 5.1 varmı piasada

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
samsung s3 i9300 telefonum var cyanogenmod 10.2 kullanmıştım gayet stabil kullanımı rahat menü geçişlerinde sıkıntı yok sonra normal s3 rom u na geri döndüm sıkıldığım için (rahat battı diyebiliriz) cyanogenmod 11 yani android 5.1 ler stabil olmadığı için arada sorunlar çıkarabiliyo s3 için stabile yakın snapshotlar var ama onlarda arıza çıkarabiliyo stabil 5.1 varmı piasada

Daha önceden kullandığım archidroid çok stabil bir rom (overclock atmama rağmen stabilitesini koruyor.) ayrıca cyanogenmod 11 android kitkat yani android 4.4'e karşılık geliyor. Sizin aradığınız rom cyanogenmod 12.1 yani android 5.1

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Cm romları yüklerken herzaman full wipe yapılması önerilir çünkü diğer romlardan kalıntılar olabiliyor bu düzensiz çalışmaya neden oluyor.

Dalvik cache
System
Cache
Data

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Full wipe yapmadan hiç bir romu yüklememek lazım çok sorun çıkartabiliyor
Cwm için
Wipe data factory reset
wipe cache partion
advance>wipe dalvik cache
Resmi cm13'te çift tıkla uyandırma mı var ? vikipedia da öyle yazıyor da

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Full wipe yapmadan hiç bir romu yüklememek lazım çok sorun çıkartabiliyor
Cwm için
Wipe data factory reset
wipe cache partion
advance>wipe dalvik cache
Resmi cm13'te çift tıkla uyandırma mı var ? vikipedia da öyle yazıyor da

Resmi pek kullanmadım ama RR candy six ve diğer yapımcılar ekliyorlar bu özelliği..