http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-t3071937Xda da yokki i 8200 rom
Bu sana önerebileceğim cm12 rom indir kur.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-t3071937Xda da yokki i 8200 rom
Hocam daha onun telefonun da root yok! Yorum yapayım da rütbem artsın diye yazıyor itibar etme...Ya ben gördüm ve linkini attım sana niye halen direniyorsun yok diye aç bi bak youtubeye kaç tane rehber var s3 mini için.
I8200 s3 mini romu dimi yanlislik olmasinhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-t3071937
Bu sana önerebileceğim cm12 rom indir kur.
Emin misin rutbem artsin diye yorum yaptigimaHocam daha onun telefonun da root yok! Yorum yapayım da rütbem artsın diye yazıyor itibar etme...
https://www.youtube.com/watch?v=ViVi4GAI0Skoradakileri recovery menusunden yüklüyorsun şuan sdcard çalışmıyor bana pc üzerinden kurabileceğim bir icat lazım
Cm12dekiden farkı ne Apollonun?Beyler cm11 kullanıyorum bildiğiniz üzere apollo adında iyi bir müzik çaları var ve yine bildiğiniz üzere popüler müzik çalar uygulaması poweramp indirim de. Sorum şu;
Apollo varken poweramp'a para ödenir mi?
Cm 12'de ki daha iyiydi! Ayrıca audio fx uygulaması da mevcutdu cm11'de ses yöneticisi var ama bir audio fx değil tabiki de. Zaten burada merak etdiğim şey poweramp almalımıyım,Ne dersin?Cm12dekiden farkı ne Apollonun?
Cm 12'de ki daha iyiydi! Ayrıca audio fx uygulaması da mevcutdu cm11'de ses yöneticisi var ama bir audio fx değil tabiki de. Xaten burada merak erdiğim şey poweramp almalımıyım,Ne dersin?
Cm12 deki equalizer gerçekten muhteşem. Ama apolloda klasördeki şarkıları oynatma seçeneği yok. Direk şarkıları getiriyor karşına. Ben müzik türlerine göre klasörler yapmıştım. Biribirine giriyor müzikler. İstediğim zaman istediğim tarzda dinleyemiyorum.galiba demek istediğin şey bu audio fx pek bilmiyorum 1yıldır poweramp kullanıyorum gayet memnunum.![]()
galiba demek istediğin şey bu audio fx pek bilmiyorum 1yıldır poweramp kullanıyorum gayet memnunum.![]()
Kullanmıyorum ki poweramp çok güzel iş görüyor.C-apss paketini yükleyin Cyanogen şirketinin resmi paketidir şu berbat audoifx tasarımından kurtulun![]()
Cm kullanmadan önce otg'yi kullanabiliyor muydun?Ben cm 12.1 ve otg çalışmıyor USB yı goruyo ama joystick calismiyoe
KullanabiliyordumCm kullanmadan önce otg'yi kullanabiliyor muydun?
Hocam usb bağlantı seçeneklerinden yığın depolama yı seçerek deneyin bi.Kullanabiliyordum
Otg ile bagladigim an çalıştı daha önce çalışmıyordu düzeldi yinede saolHocam usb bağlantı seçeneklerinden yığın depolama yı seçerek deneyin bi.
Hocam şimdi ne oldu ben mi yardımcı oldum yoksa siz mi çözdünüz sorunu?Otg ile bagladigim an çalıştı daha önce çalışmıyordu düzeldi yinede saol
Sizin dediginizi yapmadım ama bende bir şey yapmadım bir anda çalışmaya başladıHocam şimdi ne oldu ben mi yardımcı oldum yoksa siz mi çözdünüz sorunu?
Merhaba arkadaşlar,
Note 3 um var, garantisi hazır bitmişken custom rom denemek istedim, bugün root ve cwm kurdum, ancak note 3 modeline uygun cyanogenmod orjinal sitede rom bulamadım, stabil note 3 sürümü yok mu? Gidip bilmediğim yerden indirmek istemedim. Model note 3 n9000q
Keşke twrp yükleseydiniz.Merhaba arkadaşlar,
Note 3 um var, garantisi hazır bitmişken custom rom denemek istedim, bugün root ve cwm kurdum, ancak note 3 modeline uygun cyanogenmod orjinal sitede rom bulamadım, stabil note 3 sürümü yok mu? Gidip bilmediğim yerden indirmek istemedim. Model note 3 n9000q
TWRP candır.Keşke twrp yükleseydiniz.
Neyinden nefret ediyorsun? Sana yamuğu mu var? Sevmiyor olabilirsin ama bunu böyle dile getirmen çok yanlışTWRP den nefret ediyorum
Yaşasın CWM
Hocam bu sevilmez mi ya!TWRP den nefret ediyorum
Yaşasın CWM
Bu ne lan? S5 teması mı geldi teamwine?Hocam bu sevilmez mi ya!![]()
Abi bende ki böyle değil ama böyle olanları var youtube'da izledim gerçekten müthiş. araştırıyorum nasıl oluyor diye seni haberdar ederim.Bu ne lan? S5 teması mı geldi teamwine?