Ulassecgin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar ben cm12.1 kurmak istiyorum şuan cm 10.2 yuklu acaba nasıl kurabilirim yardım eder misiniz telefonun note 1
youtube dan kurma işlemlerine bak telefonun modeline göre hemde yardımcı olur youtube burdan yardım alamayabilirsin...Yardım edicek yokmu
Baktım ama romun yanında kernelde var nasıl kurcagimi anlamadım ve youtube dede yok videoyoutube dan kurma işlemlerine bak telefonun modeline göre hemde yardımcı olur youtube burdan yardım alamayabilirsin...
valla kardeşim o zaman ingilizcen varsa iyiyse xda ye bak forum sitesi yabancı kaynaklı ordan bul çözümünü başka bilgim yok kardeşim....Baktım ama romun yanında kernelde var nasıl kurcagimi anlamadım ve youtube dede yok video
O zaman normal ROM kurulumunu söyler misinvalla kardeşim o zaman ingilizcen varsa iyiyse xda ye bak forum sitesi yabancı kaynaklı ordan bul çözümünü başka bilgim yok kardeşim....
telefon samsungsa odinden kurarsın sammobile dan uygun romu indir pc ye ordan kabloyla tanıt telefonu odine tanıt sonra odinden çak telefona romu bunuda youtube dan bulabilirsin...O zaman normal ROM kurulumunu söyler misin
Odinden sadece tar md 5 falan kuruluyor biliyorum ama zaten sammobilede sadece stock romlar var ben custom ROM istiyorum cwm den ROM kurulumunu bilen varsa söyleşinin lütfentelefon samsungsa odinden kurarsın sammobile dan uygun romu indir pc ye ordan kabloyla tanıt telefonu odine tanıt sonra odinden çak telefona romu bunuda youtube dan bulabilirsin...
cwmden kurulumu bilmiyorum başka forumlarada yaz belki bilen çıkar...Odinden sadece tar md 5 falan kuruluyor biliyorum ama zaten sammobilede sadece stock romlar var ben custom ROM istiyorum cwm den ROM kurulumunu bilen varsa söyleşinin lütfen
Bir şey dicem sen dediğin yöntemi denedinmi bende pek emin değilim ama yinede saolcwmden kurulumu bilmiyorum başka forumlarada yaz belki bilen çıkar...