CyanogenMod 11 Yüklemek için yardım gerekli ?

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadasim ben azeriyim watsapp var numaram +994515367072 yaza bilirsin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadasim ben azeriyim watsapp var numaram +994515367072 yaza bilirsin

Neyse ben vazgeçtim yüklemeyecem bu yöntemle. Farklı yöntemler arayacam. Yardım için çok teşekkür ederim şansımızda olmamasıda varmış. Demekki bu program benim telefonuma uymuyor yada sıkıntı cıkartıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

All in one programlara ben güvenmem, cwm yükleme programıyla cwm yüklenmez bana göre, cihazın için spesifik arama yaparsın, internette anlatılan yönergeleri izlersin sadece senin cihaz için olan, ona göre yaparsın.
Dediğin program çalışıyordur çalışmıyordur orasına ben karışmam ama benim uygulayacağım yöntem bu olurdu.

Dediklerinize katılıyorum. Video olarak araştırıcam yüklemeye çalışıcam Ali abi bakalım.

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet cihazin desteklemiyor demekki
Google de ara bulursun
Googleplayden goomanageri indirip twrp de kurmayi deneye bilirsin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46221575#post46221575

burada anlatılana göre indireceğin dosya bu
http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291681796

arşivden çıkart bi yere

telefonda usb hata ayıklamayı aç

flash-recovery.bat dosyasını çalıştır, telefona bak RSA parmakizi gibi bi izin istersen her zaman seçerek izin ver, eğer bu aşama olmazsa devam edemezsin
işlemler sürerken telefonu bi yandan gözle, senden root izni isteyebilir bazı yerlerde, izin ver demen gerekebilir ekran açık olsun

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aynen twrp ile yukle

adamın yaptığı gibi programı açıp orta tıkladığı reebot recoveriye tıklıyorum. karşıma bişi gelyor ok diyorum. Telefon kapanıyor ardından açılıyor açıldıktan sonra Recovery moduna atıyor. O kare kare çıkan seçenekler o kısıma gitmiyor telefon. Kafayı sıyırıcam neden beni buluyor böyle saçma şeyler ya.

Adamın yaptığı herşeyi yapıyorum olmuyor. Benim telefonum CMW Recovery moduna geçmiyor demekki.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46221575#post46221575

burada anlatılana göre indireceğin dosya bu
http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291681796

arşivden çıkart bi yere

telefonda usb hata ayıklamayı aç

flash-recovery.bat dosyasını çalıştır, telefona bak RSA parmakizi gibi bi izin istersen her zaman seçerek izin ver, eğer bu aşama olmazsa devam edemezsin
işlemler sürerken telefonu bi yandan gözle, senden root izni isteyebilir bazı yerlerde, izin ver demen gerekebilir ekran açık olsun

Şimdi dediklerini uygulayacam Ali abi. Bakalım olucakmı umarım olur ya.

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Googleplaydan goomanageri indir install recovery yap bu defa kesin yaparsin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
buradaki adamda zaten twrp yüklü, nasıl yükleneceğini göstermemiş

Adamın yaptığını yapmaya çalışıyorum

böyle hata alıyorum. Yani o diğer arkadaşla uğraşırkende hep böyle yapıyordu. Bi türlü şu videodaki pencereye giremiyorum. twrp yüklü diyorsunuz 4.2.2 ye dönmeden twrp yükleme diye bi konu vardı onu uygulayacam sonra deneyecem bakalım olcakmı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Adamın yaptığını yapmaya çalışıyorum

böyle hata alıyorum. Yani o diğer arkadaşla uğraşırkende hep böyle yapıyordu. Bi türlü şu videodaki pencereye giremiyorum. twrp yüklü diyorsunuz 4.2.2 ye dönmeden twrp yükleme diye bi konu vardı onu uygulayacam sonra deneyecem bakalım olcakmı.

twrp yi nasıl yükleyeceğini anlattım yapıyorum dedin yapmadın mı :)

twrp yüklemeden recoverye girersen stock recovery çıkar tabi karşına gayet normal bu hata değil

twrp yükleyeceksin ki recoverye girdiğinde twrp recovery çıksın

evet bahsettiğin konu bu çok daha kolay gözüküyor, umarım olur
http://forum.shiftdelete.net/lg/369254-lg-g2-4-2-2-ye-donmeden-twrp-custom-recovery.html

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
twrp yi nasıl yükleyeceğini anlattım yapıyorum dedin yapmadın mı :)

twrp yüklemeden recoverye girersen stock recovery çıkar tabi karşına gayet normal bu hata değil

twrp yükleyeceksin ki recoverye girdiğinde twrp recovery çıksın

evet bahsettiğin konu bu çok daha kolay gözüküyor, umarım olur
http://forum.shiftdelete.net/lg/369254-lg-g2-4-2-2-ye-donmeden-twrp-custom-recovery.html
Şu an gülüyorum bir yandan duvarı falan yumrukluyorum karışık duygular içerisindeyim :D bişiler yapıyorum şimdi

açıldı açıldı oh be

telefonumla girdim snd'ye buldum konuyu yükledim şu anda backup'u siliyorum yani o aşağıdan bişi kaydırdım bişiler yapıyor videoyagöre hareket ediyorum :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şu an gülüyorum bir yandan duvarı falan yumrukluyorum karışık duygular içerisindeyim :D bişiler yapıyorum şimdi

açıldı açıldı oh be

mutlaka backup al şimdi twrp den

hacı o adam biraz değişik yapmış, adam cm11 yüklemek yerine zaten var olan cm11 yedeğini geri yüklüyor, senin yapacağın o zip dosyalarını install kısmından yüklemek olacak

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2

açıldı açıldı oh be

telefonumla girdim snd'ye buldum konuyu yükledim şu anda backup'u siliyorum yani o aşağıdan bişi kaydırdım bişiler yapıyor videoyagöre hareket ediyorum :D

Twrp yi yuklediysen vidyoyu bos ver backup yap
Sonra cm 11 i telefona at , twrp menusune geri gel choose from sd card kismindan cm 11 i bul yukle bu kadar

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
mutlaka backup al şimdi twrp den

hacı o adam biraz değişik yapmış, adam cm11 yüklemek yerine zaten var olan cm11 yedeğini geri yüklüyor, senin yapacağın o zip dosyalarını install kısmından yüklemek olacak

Başta herşeyi anlattığı gibi yaptım. Ardından bi yere girdi sanırım restore kısmıydı ordan CM yi seçti yükle falan dedi sonra reebot system dedi telefon açıldı. Ben restoreye girrdiğimde CM romum orda cıkmıyordu. Bende instala girdim Zip'i açtım aşağıdan o sürgüyü çektim sonra reebot system dedim şu anda telefon başarılı şekilde yüklendi :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
geçmiş olsun o zaman :)

yedeği almışsındır umarım başarılı bir şekilde, çünkü geri dönmek istediğinde çok işine yarayacak

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
geçmiş olsun o zaman :)

yedeği almışsındır umarım başarılı bir şekilde, çünkü geri dönmek istediğinde çok işine yarayacak

Yedek :P ? Video foto falan onların aldım yedeklerini :D

Şey ana ekrana en fazla 2 sayfamı ekleyebiliyoruz ? Nasıl daha fazla ekleyebilirim ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kullandığın sistemin tam olarak yedeğini almaktan bahsediyorum, videoda da zaten ilk yaptığı şey backup almaktı almadıysan geçmiş olsun artık, bas bas bağırdık yedek al diye şimdi geri dönmek istersen bir sürü uğraşacaksın :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
kullandığın sistemin tam olarak yedeğini almaktan bahsediyorum, videoda da zaten ilk yaptığı şey backup almaktı almadıysan geçmiş olsun artık, bas bas bağırdık yedek al diye şimdi geri dönmek istersen bir sürü uğraşacaksın :)

Bakcup yaptım yap :D yapmazmıyım baya bekledim hemde :D Sana ÖM Attım Ali abi bi bakarmısın ? Çok eksikler var. Mesela videodaki adamın en üstte google çubuğu var ama o bende yok :/

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Evet arkadaşlar CM 11 telefonuma kurdum. Almanya romundan'da daha stabil çalışıyor. Ben böyle stabil çalışan bişi görmedim. Şimdi Nexus'a neden stabil deniliyor anlıyorum :) Bu romdan dönmeyi düşünmüyorum süper bişimiş. Kamera odaklanma sorunuda yok :)

volkandede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
L5 2 yani e460 icin root ariyorum biyerde bulamadim çin programi vardi bilen varsa linkini atsin

L5 2 yani e460 icin root ariyorum biyerde bulamadim çin programi vardi bilen varsa linkini atsin

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Şimdi ben cm11 kullanıyorum ve ekrana pin koydum ama aynı zamanda kaydırma ilede ekran açmak istiyorum yani ekranda pin olcak ben kaydırarak acıcam sonra pini gircem. Böyle bişey yok galiba Cm 11'de bunun bi yolu var mı? Veya xposed modülü :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şimdi ben cm11 kullanıyorum ve ekrana pin koydum ama aynı zamanda kaydırma ilede ekran açmak istiyorum yani ekranda pin olcak ben kaydırarak acıcam sonra pini gircem. Böyle bişey yok galiba Cm 11'de bunun bi yolu var mı? Veya xposed modülü :)

Ekran kaydırması bir şifre değildir yada açmasını sağdece sen bilemezsin. Zaten elini kilitin oraya sürüklüyorsun açılıyor bu bir kilit değil aksine açılış animasyonu gibi bişidir. Eğerki ekranına Çizmeli bir şifre koyarsan ve açmaya çalışırken yanlış çizersen önceden belirlediğin pini sorar. Hem klasik kilidi açıp hemde pin girmek aşırı saçma olur ve böyle bişi imkansız gibi. Evin kapsını açtıktan sonra içeriye girmek için izin istemek gibi bişi oluyor bu :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Ekran kaydırması bir şifre değildir yada açmasını sağdece sen bilemezsin. Zaten elini kilitin oraya sürüklüyorsun açılıyor bu bir kilit değil aksine açılış animasyonu gibi bişidir. Eğerki ekranına Çizmeli bir şifre koyarsan ve açmaya çalışırken yanlış çizersen önceden belirlediğin pini sorar. Hem klasik kilidi açıp hemde pin girmek aşırı saçma olur ve böyle bişi imkansız gibi. Evin kapsını açtıktan sonra içeriye girmek için izin istemek gibi bişi oluyor bu :)

Siz beni yanlış anladınız. Mesela s4'de ışık efektli kilit ekranını geçtikten sonra şifre girilmesi var ya bu onun gibi kaydırarak açıcam sonrada şifre giricem. Zaten bunu gravity ile yaptım :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Siz beni yanlış anladınız. Mesela s4'de ışık efektli kilit ekranını geçtikten sonra şifre girilmesi var ya bu onun gibi kaydırarak açıcam sonrada şifre giricem. Zaten bunu gravity ile yaptım :)

Bu konuda bir bilgim yok GravityBox ile yapılabiliniyorsa yapın o zaman :P