Arkadasim ben azeriyim watsapp var numaram +994515367072 yaza bilirsin
All in one programlara ben güvenmem, cwm yükleme programıyla cwm yüklenmez bana göre, cihazın için spesifik arama yaparsın, internette anlatılan yönergeleri izlersin sadece senin cihaz için olan, ona göre yaparsın.
Dediğin program çalışıyordur çalışmıyordur orasına ben karışmam ama benim uygulayacağım yöntem bu olurdu.
Evet cihazin desteklemiyor demekki
Google de ara bulursun
Googleplayden goomanageri indirip twrp de kurmayi deneye bilirsin
Aynen twrp ile yukle
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46221575#post46221575
burada anlatılana göre indireceğin dosya bu
http://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291681796
arşivden çıkart bi yere
telefonda usb hata ayıklamayı aç
flash-recovery.bat dosyasını çalıştır, telefona bak RSA parmakizi gibi bi izin istersen her zaman seçerek izin ver, eğer bu aşama olmazsa devam edemezsin
işlemler sürerken telefonu bi yandan gözle, senden root izni isteyebilir bazı yerlerde, izin ver demen gerekebilir ekran açık olsun
Buldum. http://www.youtube.com/watch?v=tyBc45ScZzw Rom Manager ile yapıyor Recovery setup yapmıyor. Direk reboot into recovery diyor telefon kapanıyor sonra bir sürü şeyler açılıyor. Burayı uygulayacam şimdi.
buradaki adamda zaten twrp yüklü, nasıl yükleneceğini göstermemiş
Adamın yaptığını yapmaya çalışıyorum
böyle hata alıyorum. Yani o diğer arkadaşla uğraşırkende hep böyle yapıyordu. Bi türlü şu videodaki pencereye giremiyorum. twrp yüklü diyorsunuz 4.2.2 ye dönmeden twrp yükleme diye bi konu vardı onu uygulayacam sonra deneyecem bakalım olcakmı.
Şu an gülüyorum bir yandan duvarı falan yumrukluyorum karışık duygular içerisindeyimtwrp yi nasıl yükleyeceğini anlattım yapıyorum dedin yapmadın mı
twrp yüklemeden recoverye girersen stock recovery çıkar tabi karşına gayet normal bu hata değil
twrp yükleyeceksin ki recoverye girdiğinde twrp recovery çıksın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
evet bahsettiğin konu bu çok daha kolay gözüküyor, umarım olur
http://forum.shiftdelete.net/lg/369254-lg-g2-4-2-2-ye-donmeden-twrp-custom-recovery.html
Şu an gülüyorum bir yandan duvarı falan yumrukluyorum karışık duygular içerisindeyimbişiler yapıyorum şimdi
açıldı açıldı oh be
Şu an gülüyorum bir yandan duvarı falan yumrukluyorum karışık duygular içerisindeyimbişiler yapıyorum şimdi
açıldı açıldı oh be
telefonumla girdim snd'ye buldum konuyu yükledim şu anda backup'u siliyorum yani o aşağıdan bişi kaydırdım bişiler yapıyor videoyagöre hareket ediyorum![]()
mutlaka backup al şimdi twrp den
hacı o adam biraz değişik yapmış, adam cm11 yüklemek yerine zaten var olan cm11 yedeğini geri yüklüyor, senin yapacağın o zip dosyalarını install kısmından yüklemek olacak
geçmiş olsun o zaman
yedeği almışsındır umarım başarılı bir şekilde, çünkü geri dönmek istediğinde çok işine yarayacak
kullandığın sistemin tam olarak yedeğini almaktan bahsediyorum, videoda da zaten ilk yaptığı şey backup almaktı almadıysan geçmiş olsun artık, bas bas bağırdık yedek al diye şimdi geri dönmek istersen bir sürü uğraşacaksın![]()
L5 2 yani e460 icin root ariyorum biyerde bulamadim çin programi vardi bilen varsa linkini atsin
Şimdi ben cm11 kullanıyorum ve ekrana pin koydum ama aynı zamanda kaydırma ilede ekran açmak istiyorum yani ekranda pin olcak ben kaydırarak acıcam sonra pini gircem. Böyle bişey yok galiba Cm 11'de bunun bi yolu var mı? Veya xposed modülü![]()
Ekran kaydırması bir şifre değildir yada açmasını sağdece sen bilemezsin. Zaten elini kilitin oraya sürüklüyorsun açılıyor bu bir kilit değil aksine açılış animasyonu gibi bişidir. Eğerki ekranına Çizmeli bir şifre koyarsan ve açmaya çalışırken yanlış çizersen önceden belirlediğin pini sorar. Hem klasik kilidi açıp hemde pin girmek aşırı saçma olur ve böyle bişi imkansız gibi. Evin kapsını açtıktan sonra içeriye girmek için izin istemek gibi bişi oluyor bu![]()
Siz beni yanlış anladınız. Mesela s4'de ışık efektli kilit ekranını geçtikten sonra şifre girilmesi var ya bu onun gibi kaydırarak açıcam sonrada şifre giricem. Zaten bunu gravity ile yaptım![]()