CyanogenMOD 11 kernel.

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,
Bundan yaklaşık bir ay önce S3'üme CyanogenMOD 11 kurdum. Daha sonrasında Gaaps ' ı kurdum. Fakat şimdi Gaaps kernel mi ? yoksa sadece google uygulamalarını barındıran birşey mi ? Eğer kernel değilse , kurabileceğim bir kernel söyler misiniz ? Teşekkürler.

*Bu arada xda 'dan boeffla kerneline baktımda fazla birşey anlamadım.

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kernel'in telefona katkıları olduğunu düşünüyorumda ondan. Mesela Boeflla kernelinin baya bi artısı varmış. XDA sayfasında yazıyordu.

Reaksiyon puanı
2,148
o zaman cm11 uyumlu beğendiğin bi kerneli indirip cwmden flashlayacaksın sadece

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bende cm11 kullanıyorum. fakat kernel nedir gerekli midir değil midir kısaca yazarsan sevinirim. nexus 4 kullanıyorum

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Hells core kernel pil tasarrufu için ideal bir kernel, uygulamasını indirip ince ayar yapabilirsin. Faux desteği de var. Fauxsound uygulaması ile seste ciddi artış sağlarsın

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vay vay 5 gün boş bıraktım neler olmuş :) Boeffla ve Hell Core ' ı deneyeceğim . Bakayım bi. Peki bir sorum daha var, Boeffla 'yı kurdum diyelim. Sonrasında Hell Core 'ı kurmak istediğimde sadece flashlıyacak mıyım yoksa onu bir yerden silmem mi gerekiyor ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Vay vay 5 gün boş bıraktım neler olmuş :) Boeffla ve Hell Core ' ı deneyeceğim . Bakayım bi. Peki bir sorum daha var, Boeffla 'yı kurdum diyelim. Sonrasında Hell Core 'ı kurmak istediğimde sadece flashlıyacak mıyım yoksa onu bir yerden silmem mi gerekiyor ?
Wipe cache+wipe dalvic+kerneli flashla+wipe cache+wipe dalvic.. İşlem bu kadar. Başka bir şey yapmana gerek yok

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki teşekkür ederim. Deneyeceğim. Ayrıca aklıma gelmişken sorayım. CyanogenMOD'da kamerayı açıyorum. Birkaç resim çekiyorum. Sonra tekrar resim veya video çekmek istediğimde donuyor. Ve işlem dururdu diyor kapatıyor. Tekrar açmaya çalıştığımda '' KAMERA BAŞLATILAMIYOR '' diyor. Buna ne yapmam gerekir ? Kernel yüklediğimde düzelir mi ? Teşekkürler.

kaanstyla1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar son bir kernel sorusu soracağım. Siyah Kernel nasıl ?