Adam bulunur bulunmaz çıksın istiyor. Ne bu acele @Görkeem
Neyse bu adama laf anlatılmaz doğrusu ülkemiz adına hayırlı olsun
Adam sırf bi çağrışım yapmasın diye çıkmış doğalgazı mı bekletsin 3 sene ise 3 senedir öküz altında buzağı aramaya gerek yok.bulunur bulunmaz çıksın değil ,merak etme 2023 değil 2023 ü de geçer o kolay birşey değil..
benim kızdığım nokta bu olayı da seçime karıştırmaları , neden 2023 ? her muhabbete 2023 denmesi normal birşey mi sence ?
benim kızdığım nokta bu olayı da seçime karıştırmaları , neden 2023 ? her muhabbete 2023 denmesi normal birşey mi sence ?
29 Ekim 1923 tarihinin önemini, güzel ülkemin güzel çocukları çok iyi bilir.2023 mü? sanırım seçimlerin yapıldığı tarihe salmışlar.
Bu ilk bulunan damar, öyle tahmin ediyorum ki devamı gelecek.Güzel bir gelişme ancak ülkemizi karanlıktan aydınlığa çevirecek bir gelişme değil.
Yıllık 10 milyar dolar muhtemelen Suriyeliler, dernekler ve diyanetin bütçesinden kısılarakda elde edilebilir.
Eğer gelecekte hem tasarruf edebilirsek hemde bulunan gazlardan faydalanabilirsek çok daha iyi günler görebileceğimiz düşüncesindeyim.
Umarım bulunan gazın meyvesini, tasarruf etmeyi bilen, halkın çıkarlarını gözeten hükümetlerle birlikte milletçe yeriz.
Hocam dünyada petrolü olan ülkelere bakalım, petrol kimi nereye getirmiş ki? İsterseniz şuan bulunan petrolün yüz katını bulalım, doğru harcama yapılamadıktan sonra Sudilerden öteye nasıl gideriz?Bu ilk bulunan damar, öyle tahmin ediyorum ki devamı gelecek.
Güzel bir gelişme ancak ülkemizi karanlıktan aydınlığa çevirecek bir gelişme değil.
Yıllık 10 milyar dolar muhtemelen Suriyeliler, dernekler ve diyanetin bütçesinden kısılarakda elde edilebilir.
Eğer gelecekte hem tasarruf edebilirsek hemde bulunan gazlardan faydalanabilirsek çok daha iyi günler görebileceğimiz düşüncesindeyim.
Umarım bulunan gazın meyvesini, tasarruf etmeyi bilen, halkın çıkarlarını gözeten hükümetlerle birlikte milletçe yeriz.