Samet UCA
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,926
Ortalama 8 yıl gider. İyide içeride kalan para halka yansıtılacak mı? Yoksa yandaş ve aile üyeleri zengin edilmeye devam mı edilecek?
Bu sorunun cevabını iyi biliyoruz bence. İnşallah halk için kullanılır da yeni saraylarımıza gitmez paraOrtalama 8 yıl gider. İyide içeride kalan para halka yansıtılacak mı? Yoksa yandaş ve aile üyeleri zengin edilmeye devam mı edilecek?
Doğal gaz çıkarma bedeli öderiz bu seferdeEn azından doğal gaza artık zam gelmez herhalde. Ülkemiz adına hayırlı olsun..
Öncelikle hayırlı olsun ancak bu rezerv bize en fazla 7 sene yeter sonra yine ithalata talim ayrıca sanki doğalgazı biz keşfetmişiz gibi anlatılması bence yanlış asıl bizim doğu Akdeniz'de bulmamız gerekiyor.Tabii ki iyi ki bulmuşuz ancak benim anlayamadığım olay ne hikmetse 2023'de kullanmaya başlamamız.
Olmama gibi bir imkan var mı abi?Neden bu kadar pesimistsiniz?
İnşallah hepsi olacak, bakınız katarın ilk bulduğu rezerv 100-150 milyar m3 falandı, şimdi 24 trilyon m3 rezervi var. Bizde de olacakDolar euro falan düşer mi ülke zenginleşir mi şimdi?¿
İNŞALLAH yasinBu kadar büyük bir doğalgaz kaynağı bulmamız çok güzel birşey, devamının da geleceğini söylüyorlar ama inşallah dış ülkelere satılmaz ülkemize yararı dokunur dışarıdan doğalgaz almak yerine kendi doğalgazımızı kullanırız inşallah.
Kendi bölgemizde bulunmuş İNŞALLAH bulaşmaz ABD petrol köpeği Rusya doğalgaz köpeğiRusya bulaşmaz insallah aç kurtlar gibi gözleri açılır yine
Adamlar başka ülkeleri işgal ediyor senin toprağında ki doğalgaza mı karışmayacaklar. Bence illa karışan bir ülke çıkacak ya Rusya ya abd.Kendi bölgemizde bulunmuş İNŞALLAH bulaşmaz ABD petrol köpeği Rusya doğalgaz köpeği
Şu forumda bu güzel ve mutlu günümüzde hiçbir saçma sapan mesajlar bile benim sevincime gölge edemeyecek, onlara diyorum ki, kendi nefretiniz de ve kininiz de debelenip durun....sizler isteseniz de istemeseniz de bu ülke çok daha güçlü, çok daha cesur ve çok daha zengin ve müreffeh olacak.57 tane mesaj olmuş konuda inatla kötümser karamsar toblo çizmeye çalışan bir kitle var fark ettiniz mi kim onlarHep aynı kişiler.
Profil fotosu Atatürk olan insanlar bile yok Amerika alırsa Rusya gelirse diye korkuyor. Bu vatan için gerekirse ölürüz öldürürüz anlayışına ne oldu =? Bu kadar mı olduk. Daha muhalafette bu kadar korkarsalar iktidar olunca tuvalate gidemezler Amerika'ya sormadan.
Birde Dİkkati mi çekti çok saygıdeyer CHP genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu beyfendi bir açıklama yaptı mı =? Hadi açıklamayı geçtim bir Tweet attı mı bu hayırlı haber ile ilgili =?
??????????