- Reaksiyon puanı
- 9,827
Bakalım, üniveristede olduğum zamanlar olsa o zamanlar işime yarardı ama şu an mezunumİnşallah çok başarılı olur. Eminim çoğu kişi heyecanlanmıştır
Bakalım, üniveristede olduğum zamanlar olsa o zamanlar işime yarardı ama şu an mezunumİnşallah çok başarılı olur. Eminim çoğu kişi heyecanlanmıştır
Katılıyorum.Aileler bilgisayara boş iş gözü baktığı sürece hicbir zaman gelisemeyeceğiz
Olsun geç değil bence karamsar düşünmeBakalım, üniveristede olduğum zamanlar olsa o zamanlar işime yarardı ama şu an mezunum
Çok iyiiii ?
Ciddi mi yaa ??ne yaptınızzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
Siteyi gömcürmüşünüzz,açılmıyor
sanırım benim yazdıklarımı okumuş olmalılar,şimdi baktım site hemen açıldıCiddi mi yaa ??
Ne alaka? Ha üretim olmasın öyle mi?Ülkemiz koronavirüsle mücadele ederken Yazılımcı yetiştirmek en son ele alınmasi gereken bir proje bence.
Aynen öyle katılıyorum. Toplumumuzun böyle bir yatırıma ihtiyacı vardıYıllardır teknolojiye önem verilmesi için uğraşıyoruz, çabalıyoruz.
Çok şükür geçte olsa devlet son 2-3 yıldır teknoloji alanında gelişmeleri desteklemeye başladı.
Oyun sektörünü desteklemeye başladı, hiç bir ücret talep etmeden yaptığımız kamplara destek veriyorlar.
Sanayi ve Teknoloji bakan yardımcısının yaptığımız oyunların gelip oynadığını bile gördüm bu yıl.
Darısı bakanımıza,bizim gençlerde ışık bol, yeter ki desteklensinler
Bir umut. Bakalım neler olucak görücezNe yazık ki ülkemde gayretle çalışan gençler az. 3 yılda 1 milyon yazılımcı yetiştirmek biraz abartı olmuş.
Ne yazık ki ülkemde gayretle çalışan gençler az. 3 yılda 1 milyon yazılımcı yetiştirmek biraz abartı olmuş.
Ben elendim o zaman...1-programcılık yapmak isteyen kişi sosyal hayatı unutacak
2-matematiği seven,sevmeyi bilen kişi olacak
3-aşk,meşk,boğazı,yerine göre aileyi unutacak
4-hayal dünyası güzel,hayalleri güçlü olacak
5-biraz sadist ,aşırı sabırlı olmalı
6-ilk aşamalarda programcılığa başladığında aşması gereken aşama önemlidir
algoritma mantığını beynine sindirmesi gerekir.zamanı gelince anlar
7-empati olmalı ,hemde iyi derecede,yoksa hackeri boşver lamerlere karşı ot yolar durur
8-aile içi sorunları olmamalı,varsa eğer uzak durmalı
9-başladığı işi bitirmeli.
biraz daha ekleme yapabiliriz.ne çok madde çıktı ,aslında programcılığa başlayan kişi bunlarla iç içe yaşamaya başlıyor,zamanlar alışıyor,ama farkında olmuyor.
program yazmak güzeldir,ama zamanla programcıların beyninde çizgiler oluşmaya başlar.farkında olmadan,
beyinleri 1 0 1 011101001001100 if then else döngüsü içinde çalışır ama o bunu bilmez.
Hack neymiş diye merak eder o dünyaya da dalarsa hepten uçuşa geçer