Cübbeli Ahmet tutuklandı!

euphoriazoca

Asistan
Katılım
1 Mayıs 2009
Mesajlar
413
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
işte boyle insanlar muslumanlıgın savunucularından olursa daha çoook...neyse.
 

mperk

Profesör
Katılım
25 Nisan 2010
Mesajlar
1,941
Reaksiyon puanı
55
Puanları
0
Yorumları okuyunca Hocayı tanımayan arkadaşların bile inanmaması ne güzel bir şey.
Türkiye'de uygulanan adalete değil de Allah'a cc güveniyorum. Şüphesiz o en mükemmel adalet sahibidir. Zulmedeni iki cihanda da kahreder.
Bİr arkadaşımızın yazmış olduğu bir yazı, ispatlayamam ama doğru olduğuna inanıyorum :

[h=2]CÜBBELİ AHMET HOCAMIZA KURULAN KOMPLO[/h]Cübbeli Ahmet Hocayı bu hale getirmek için yıllarca hazırlık yapmışlar.!Hocamıza büyük oyun oynadılar.!Büyük tezgah kurdular.!Öncelikle oyunu kurup tezgahı hazırlayanlar tarafından Barış Sezek denen şahıs hocamızın yanına hizmetine sokuldu. Uzun bir zaman içinde güven sağlandı. Sonrasında hocamızın yanına hizmetine başka şahıslar da sokuldu. Bu şahıslar sahipleri tarafından kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye başladılar. İsmailağa’nın iki önemli ismini Bayram Hoca ve Efendi Hazretlerinin damadı olan Hızır Hoca’yı Allah (c.c.)’ın evi olan Camide şehit ettirdiler. Aynı eller bu sefer Cübbeli Ahmet Hoca’yı hedef aldılar ama bu sefer öldürmek değil öldürmekten beter yapmak istediler ve planlarını yaptılar. Amaç Cübbeli Ahmet Hoca’nın Fuhuş Manşetini çıkarmaktı…Cübbeli Ahmet Hoca’nın yanında bulunan Barış Sezek denen şahıs fuhuş kadınlarıyla irtibata geçer. Tabi önce Cübbeli Ahmet Hoca’nın ileri teknoloji montaj seks kaseti hazırlanır. Kadınlar Barış Sezek’in fuhuş için irtibatta olan kadınlar ve yine plan dahilinde emniyete ihbar yapılır. Amaç resmi takibi başlatmaktır. Cübbeli Ahmet Hoca’nın hizmetine sokulan Barış Sezek denen şahış derin güçlerin talimatıyla fahişeleri Cübbeli Ahmet Hocamızın haberi olmadan Hocamızın bindiği araca bindirir. Cübbeli Hocamızın ders yaptığı, zaman zaman dinlendiği eve de getirir. Tabi yine Cübbeli Hocamızın haberi yoktur. Nerden bilebilir ki alçaklığın ve hainliğin bu kadar kahpe olduğunu... Resmi olarak ta takip edildiğini bilen Barış Sezek bütün bu olanları bir güzel resimletir. Fakat hocayla kadınları bir türlü yan yana getiremezler. Neyse buraya kadar yeterlidir ancak yetinmezler. Bu sefer hocayı kaset olayını çözecek birilerini bulduk diyerek hocayı aldatırlar ve organize suç örgütleriyle irtibatlandırırlar. Ancak çakallar telefonlarında dinlendiğini çok iyi biliyorlar ve artık operasyon zamanı tüm bu planları yapanlar kadınların hocadan şikayetçi olmasını sağladılar. Barış Sezek’te güya itirafçı olarak hocaya son darbeyi vurmak için aleyhinde ifade verir ve Cübbeli Ahmet Hocamız tutuklanır.Peki bu i*ler kimden kaç para aldı.?Bu itleri hocanın yanına hangi hain ya da basiretsiz ferasetsiz adamlar soktu.?Ve daha yakınında içerde kaç tane daha i* var.? ALLAH’IM HOCAMIZIN YANINI VE ETRAFINI DOĞRU DOSDOĞRU HİZMET EHLİ VE YARDIMCILARLA SAR. (AMİN...!)
 

enrooy

Profesör
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
2,143
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Hocayı rutin olarak alırlar böyle bir kaç senede bir. Her seferinde başka bir suçlama. Yakında serbest kalır.
 

fizikci

Doçent
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
798
Reaksiyon puanı
12
Puanları
18
herşeye ihtimal veriyorsunuzda bunamı ihtimal veremediniz...
 

221BSHERLOCK

Dekan
Katılım
23 Kasım 2010
Mesajlar
6,781
Reaksiyon puanı
23
Puanları
38
Hoca yapmaz öyle şeyler. Çok pis bir komlo olduğunu düşünüyorum.
 

mperk

Profesör
Katılım
25 Nisan 2010
Mesajlar
1,941
Reaksiyon puanı
55
Puanları
0
Şu 3 dakikalık video yu inanan inanmayan herkes izlemeli arkadaşlar:

[video=vimeo;33490840]http://vimeo.com/33490840[/video]

Bu da geçen iftira atıldıktan sonra ki konuşmasıdır Cübbeli Hocanın .

[video=vimeo;33488695]http://vimeo.com/33488695[/video]
 

Regionella

Profesör
Katılım
9 Aralık 2006
Mesajlar
1,575
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
Onların montajlı olduğu kesinleşti...

Daha kesin şeylerden bahsederseniz iyi olur..

Bazı şeylerde acele etmeyin, erken karar vermeyin derim...

ne montajı arkadaşım. resmi bi karar mı çıktı da montaj olduğu kesinleşti?
adam videolarında alenen kadınlarla işi beceriyor çırılçıplak.
 

mperk

Profesör
Katılım
25 Nisan 2010
Mesajlar
1,941
Reaksiyon puanı
55
Puanları
0
[video=vimeo;33492444]http://vimeo.com/33492444[/video]
 

webrettin

Profesör
Katılım
16 Mart 2009
Mesajlar
1,676
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Teknik takibe takılması sonucu kararı mahkeme verecek. Umarım hepsi yalandır. Komplo ise durum Hoca için oldukça vahim. Zina yapmadım diyor yani şunu mu anlamalıyız kadınları getirdiler, nikah kıyıldı, malum olaylar yakınındakiler kullanılarak kasete alındı, kendisine bu kasetlerle şantaj yapıldı, şantaj yapanlar için karagümrük ile görüşüldü. Takipte olan ekipler tarafından da herşey kayıt altına alındı başka türlü tutuklamak imkansız. En iyi ihtimalle nikahlılarımdı diyecekti ama kaseti reddetmişti. Böyle gider bu durum.Umarım hepsi yalandır İslam ile özdeşleşen örnek kişiler hayatları sıradan insanların ki gibi olamaz.
 

XuSeR

Doçent
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
612
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Fethullan güleni eleştirenler birer birer içeri giriyor. Bu adam geçenlerde samanyolu tv yi eleştirmişti.
 

mei

Profesör
Katılım
26 Mart 2009
Mesajlar
1,856
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
şu videosu çok hoşuma gitmişti
[video=youtube;IlQ8uCdhbeU]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=IlQ8uCdhbeU[/video]
 

orcnd

Dekan
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
iddialar doğru olsa bile bir şey farketmez bence. sonuçta hoca da olsa insandır hata yapabilir. mesele söylediklerinin doğru olması. eğer yanlış şeyler söylediyse o çok daha vahimdir
 

feres24

Öğrenci
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
cübbelinin yerinde bizlerde olabilirdik yani birisine borç verip alamadağımızı düşünün çeteden yardım isteyebilirdik dolayısıyla bizde telefon dinlemesine takılabilirdik... Allah muhafaza etsin.. AMİN
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
121220110221536568229.jpg


Fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak suçundan tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca için 5 ayda yurtdışından 7 kadın getirildiği ortaya çıktı.


Karagümrük çetesine yapılan operasyonda tutuklanan Cübbeli Ahmet Hoca için yurt dışından son 5 ayda 7 kadın getirildiği ortaya çıktı. VATAN’ın edindiği bilgilere göre Fas, Kazakistan ve Rusya gibi ülkelerden getirilen kadınlar, imam nikahı kıyıldıktan sonra aylık 1000-1500 dolar maaşa bağlanıyor, çarşafa sokulup eve kapatılıyordu...

Karagümrük çetesine yönelik 5 aylık bir takibin ardından İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tutuklanarak cezaevine gönderildi. “Fuhuş amaçlı insan ticareti, tehdit, şantaj ve mafya ile ilişki kurmak” suçlamalarıyla tutuklanan Ahmet Hoca’nın fuhuş yapmasına aracılık ettiği öne sürülen şoförü Mehmet Ali Melemez, sağ kolu Barış Sezek, korumalığını yapan Fahrettin Canpolat, Fahri Özdemir, hizmetini görenlerden Mehmet Batur, Mehmet Berber, Yahya Aydoğdu ve Mustafa Çittir aynı operasyon kapsamında gözaltına alındı. VATAN, Ünlü’nün tutuklanmasına neden olan çete ve fuhuş operasyonunun ilginç ayrıntılarına ulaştı.

Kadınlar yurt dışından

İddiaya göre Ünlü, yurt dışından getirttiği kadınları evlere kapatıyor ve zaman zaman yanlarına uğrayarak cinsel birliktelik yaşıyordu. Polisin teknik takibine göre Ünlü, sağ kolu Barış Sezek’i sık sık yurt dışına gönderiyor ve buradaki aracılar vasıtasıyla çeşitli nedenlerle mağdur kadınları buluyordu. Aracılara para vererek kadınların Türkiye’ye getirtilmesi için ikna eden Ünlü, Fas, Kazakistan ve Rusya gibi ülkelerden gelen kadınları fuhuş amaçlı kullanıyordu.

Sağ kolu ayarlıyordu

Ünlü’nün talimatları sonrasında Mahjouba Demirel veya Kamara isimli kadınlarla iletişime geçen Barış Sezek, Cübbeli Ahmet Hoca için kadın temin etmelerini istiyor, ayarlanan kadınların güzel olmasını ve hocanın beğenmesinin gerektiğini özellikle vurguluyordu. Türkiye’de zengin bir iş adamıyla evlenme vaadiyle kandırılan kadınlar, Hoca’nın yanına götürülüyordu. Kimi zaman yurt dışından getirilen kadınlarla bir kafede buluşan Sezek, fotoğraflarını çekip Ünlü’ye gösteriyordu. Ünlü’nün beğenmesi üzerine anlaşma yapılan kadın, fuhuş için önceden tutulmuş adreslere götürülüyordu.

Kadınlarla buluşmak için belirlenen adrese gelen Ünlü, burada kadınlara evli olduğunu ve ikinci bir evlilik yapmak istediğini belirtiyordu. Eğer kadınları ikna edebilirse imam nikahı kıyıyor ve aylık 1000 veya 1.500 dolar maaş bağlıyordu. Kadınlara bir de çarşafa girme ve bulundukları evden çıkmama şartı koyuyordu.

Kadınların kod adı: Seyit

Ahmet Ünlü’nün yurt dışından fuhuş amacıyla getirdiği kadınlarla ilgili yaptığı telefon konuşmalarında şifreli sözler kullandığı ve kadınlardan ‘seyit’ veya ‘talebe’ diye bahsettiği belirlendi. Bir konuşmasında söylediği, “Mesela 3-4 talebeleriyle gelecektiler. Bunlar tek tek seçilmeden, maninin sebebi şusu busu araştırmadan olmaz. Şöyle bir şey anlıyorum ben şimdi hani üç kağıtçılık olsa 5 tane ‘seyit’in bavulları gelmez” sözleri de dinlemeye takıldı.

10 saatlik sorguda 126 soru

Cübbeli Ahmet Hoca, emniyette susma hakkını kullandı. Ancak özel yetkili savcı tarafından 10 saat süreyle sorgulandı. Cübbeli’ye tam 126 soru soruldu. Hoca’nın, ”Tehdit, mafya ile ilişki kurmak, şantaj, insan ticareti ve fuhuşa aracılık etmek” suçlamalarıyla 18 yıla kadar hapsi isteniyor.

Fas’tan 4 kadın istedi uçak kaçtı, ikisi geldi

Polisin çeteye yönelik başlattığı teknik takibe takılmasının ardından Ünlü’nün aşk trafiği de saniye saniye kaydedildi. Ünlü’nün sağ kolu Sezek, 1 Eylül günü aracı Mahjouba Demirel ile birlikte kadın temin etmek için Fas’a gitti. Burada Ünlü için 4 kadını beğenen Sezek, tekrar Türkiye’ye döndü. Sezek, Fas’ta kalan Demirel’e ise getirilecek kadınların masrafları için 1000 dolar ve 150 euro, Fas’ta kendilerine fuhuş amaçlı kadın temininde yardımcı olan Houriya Filali Makaakoul isimli kadına da 300 dolar para gönderdi. 18 Eylül’de Türkiye’ye gelmesi planlanan kadınlar, uçağı kaçırınca ortalık birbirine girdi. Kadınlar için belirlenen planı tutmayan ve oldukça fazla para harcayan Ünlü, Sezek’e hatasından dolayı çok kızdı. Bunun üzerine Ünlü’den 15.000 lira daha alan Sezek, tekrar Fas’a giderken gelirken yanında Fatıma Zohra Hajjaj ve Imane Lemghari isimli 2 kadın getirdi. Cübbeli Fatih’teki adreste kadınlarla cinsel ilişkiye girdi.

Fotoğrafı çekti Hoca’ya gösterdi

BARIŞ Sezek, 5 Mart günü Kadıköy’deki Mado kafede aracıların vasıtasıyla Gülruh isimli bir kadınla buluştu. Gülruh’un kafede fotoğraflarını çekti ve Ünlü’ye götürdü. Ünlü’nün onay vermesinin ardından Gülruh’u fuhuş için belirlenen adrese götürdü. Hemen ardından adrese gelen Ünlü, tanınmamak için omzuna şal atıp apartmana girdi. Bu buluşma öncesi Sezek ile Gülruh arasında şu konuşma yaşandı.

- Sezek: Gelir misiniz hemen Fatih’e. Abim görüşmek istiyordu

- Gülruh: Abin resmimi beğendi mi?

- Sezek: Gördü beğendi, çok beğendi.

‘Üçüncü karım olacaksın’

Sezek 11 Şubat’ta ise Nargıza Rızaeva adlı kadınla Pendik’te buluştu. Sezek ve Rızaeva saat 11:45’te Fatih’teki bir eve geldi, 15 dakika sonra Cübbeli de aynı eve girdi. Evde yaşananları ise genç kadın, polis ifadesinde şöyle anlattı: Barış bir ağabeyinin olduğunu ve evlenmek isteiğini söyledi. Resmiyette evli olduğumu söyledim ve kabul etmedim. O ise yabancı olduğumu ve polise şikayet edeceğini söyledi. Beni korkutarak gitmek istemediğim halde otomobile bindirdi ve Fatih’te bir eve götürdü. Bir süre sonra Mahmut Ünlü geldi. Bana ‘Benim iki karım var, sen üçüncü olacaksın, ev alacağım, çalışmayacaksın” dedi. Ama ben kabul etmedim ve korktum, ağlamaya başladım.

Arabada çarşaf giyiyorlardı

Cübbeli Hoca kadınlara çarşaf zorunluluğu getiriyordu. Takibe alınan Fatma Zohra Hajjaj isimli kadın bu zorunluluğu, 20 Ekim günü Zeyni Değnekçi ile yaptığı görüşmede şöyle anlatıyor: “Biz cemaatle çalışıyoruz yani, bize çarşaf giydiriyorlar. Sonra işe gidiyoruz, normal kıyafetler giyiyoruz. Anladın mı? Bilmiyoruz yani eğer siz bizi gelip alırsanız çarşaf giyiyoruz sonra çıkarıyoruz.”

‘Bir tane seç getir’

- Barış Sezek ile Cübbeli Hoca’nın Fas’tan getirilen kadınlarla ilgili yaptığı konuşmalar teknik takibe takıldı. İşte o çarpıcı diyaloglar:

- Sezek: Mübarek uçakları organize edemedi. Sebebinin ne olduğunu anlamıyoruz ama uçuş izni alamadılar. Şimdi ben yarın sabaha bilet aldım. Gideceğim fazla pahalı değil, 1 milyar 100 falan şu anda. Yalnız biraz para almam lazım ki dönüşe bilet kestirmem lazım.

- Ünlü: E tamam sen aldın ya biletleri.

- Sezek: Uçakları kaçırdılar hocam. Dönüş işte abla organize edemedi.

- Ünlü: Ama siz bunu anlamıyor musunuz organize edemeyeceğini de o zaman niye gitmediniz? Ben iki kişiyi karşılayım yani. Diğer arkadaş daha sonra geleceği kesinse bir tane seç al gel ne yapalım. O zaman 15 bin mi göndereyim? Tamam Allah yolunu açık etsin, inşallah bir tufaya düşme de.

Kaç talebe geldi?

- Sabah namazı, ben 6.30’da evde şeydeyim inşallah tefsirdeyim.

- Ünlü: Kaç talebe geldi?

- Sezek: 2

Gitti mi mübarekler

- Ünlü: Selamet mi? Gitti mi müberekler.

- Sezek: Elhamdülillah çok selamet hocam.

- Ünlü: Elhamdülillah.

Ebeveyn banyolu olsun

- Sezek: İnşallah siz bir an evvel bi taşının da.

- Kadriye: Taşınalım mı?

- Sezek: He öyle yapacaksınız yani, budan sonra öyle başka düzen yok. Geniş bir yer bulacaksınız. Bir tane oda da ayriyeten banyo olsun, ebeveyn banyosu. İnsan dışarı çıkmaya mecbur olmasın.

Vatan
 

xyz1234

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
2,587
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
suçluluğu kanıtlanana kadar herkes masumdur. bence ahmet hoca, çok fazla medyatik olduğu için (işin aslını bilemeyiz) tokat yedi. umarız kısa zamanda gerçek ortaya çıkar.
 

madmex

Profesör
Katılım
16 Nisan 2011
Mesajlar
2,606
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Cübbeliyi sevmem açıkcası din adamlarının TV programlarına Çıkıp doğru bile olsa show yapması hoşuma gitmez . Ama Ne diyim sadece korumasının bir kadınla görüştüğünü görüyoruz ve Var olduğu iletilen ses kayıtları ama ne kadar doğru ...
 
Katılım
11 Haziran 2011
Mesajlar
816
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Yaş
37
şarlatanın teki bu adam.islam dini gösterişsiz olmayı temiz olmayı emrediyo.bır avuç sakalla çüppeyle olmuyor bu işler.hani ne derler kılda keramet olsa bilmem ne.onca ilahiyat prof. varken bu adamı tv ye cıkarmak rezillikten baska bırşey degildi.bana daha çok taktıgı takkeden dolayı musevi oldugu izlenimini verıyor.
 

-Hewal-

Dekan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
5,206
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Benim anlamadığım bir musevi göğüsu ne kadar sakal bırakınca laf soylenmez bir müslüman olunca küfür ile saldırmaya başlar siniz . Kendinize gelin haddinizi bilin siz kim oluyorsunuz da islam ın emir ve yasaklarına laf atıyorsunuz Ha şahıs kötüdür yanlış yolda dir sonuna kadar eleştirirsiniz.Ama şahıs üzerinden islama saldır mak bu ancak kafirlerin işidir.
 

webrettin

Profesör
Katılım
16 Mart 2009
Mesajlar
1,676
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48


Cüppeli Hocanın temize çıkmasını çok isterim, ancak videoyu izledim ve burada ki capsler çarptırma bana göre yamuk ve açık olmayan görüntüleri çekip montaj demeleri ilginç, videoyu izleyin kesinlikle çok zorlanacaksınız o değil demek için, resimde ki kadar kolay değil. Yine umarım ki dedikleri gibi değildir ancak fotoğraflar bana bir gayret içinde olduklarını hissettiriyor izlemesem tamam derim dğru söylüyorlar.
 

harun.arslan

Asistan
Katılım
17 Eylül 2008
Mesajlar
421
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ne montajı arkadaşım. resmi bi karar mı çıktı da montaj olduğu kesinleşti?
adam videolarında alenen kadınlarla işi beceriyor çırılçıplak.

Sen kararını verdikten sonra bazı şeyleri senin gözüne de soksak fayda olmaz...
Teknik incelemede anlaşılmıyor mu?
 

SARKAT

Profesör
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
48
Fethullan güleni eleştirenler birer birer içeri giriyor. Bu adam geçenlerde samanyolu tv yi eleştirmişti.

[video=youtube;Iq1M0P30sOw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Iq1M0P30sOw[/video]

Ne eleştiriyor ne eleştiriyor sormayın. Kimi afedersiniz kabız olsa Gülen Hocadan bilecek mazallah.
 

mperk

Profesör
Katılım
25 Nisan 2010
Mesajlar
1,941
Reaksiyon puanı
55
Puanları
0


Dün cezaevinde oğluyla görüştüğünü, sağlığının ve moralinin çok iyi olduğunu belirten Ünlü, isnat edilen suçların kesinlikle asılsız olduğunu ve oğlunun böyle bir olaya girmiş olmasının mümkün olmadığını söyledi. Ünlü, “Ben kendimden şüphelenirim, ama oğlumdan şüphelenmem” şeklinde iddialı konuştu.

“BARIŞ SEZEK, HOCANIN ARKASINDAN İŞ ÇEVİRMİŞ”

Ünlü, “Dün saat 11.30 civarında görüştük. Yaklaşık 25 dakika sürdü. Yalnız gittim. Cübbeli Ahmet Hoca'nın sevenlerine çok selamı var. Sağlık durumu gayet iyi, morali yerinde. Bazı ilaçlarının temin edilmesini istedi” diye konuştu. Yusuf Ünlü, Cübbeli Ahmet Hocanın kendisine şunları söylediğini açıkladı: “Etrafımızdaki insanlar, bizden habersiz işler yapmışlar. Barış Sezek'le; kadınlarla ilgili bir konuşmam kesinlikle olmadı. Karakter olarak ve dinimin gerektirdiği şekilde, bu işlere karşı olan bir insanım. Bu olaylar benim bilgim dışında gelişen olaylar, hiçbir şeyden haberim yok.”*

“FETULLAH GÜLEN HOCAYLA BENİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYORLAR”

Yusuf Ünlü, ayrıca Cübbeli Ahmet Hoca'nın kendisine ilettiği cümleleri şöyle aktardı: “Fetullah Gülen Hocaefendi ile bizi ters düşürmeye çalışıyorlar. Birileri böyle bir tezgah kuruyorlar. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Efendi hazretleri Fetullah Gülen'i çok sever, hürmetim vardır kendisine karşı. Onun her hareketinin İslam'a uygun olduğuna inanan bir insanım. Fakat bunu başka türlü yorumluyorlar. Bazı yönlerden birbirimize karşıymışız gibi izlenim veriyorlar. Bizim bu işlerle en ufak bir alakamız yok. Nurcu kardeşlerimizin bu dolduruşlara gelmemesini isterim. Kendi cemaatim de böyle dolduruşlara gelmesin. Birbirimize düşmemeliyiz. Ayırıcı değil, birleştirici olmak istiyoruz. Çetebaşı dışarıda ama, bizi içeri aldılar.”

http://www.habervaktim.com/haber/215050/cubbelinin_babasi_konustu.html

Cübbeli Ahmet Hoca iftiralara yanıt verdi


[video=vimeo;33651718]http://vimeo.com/33651718[/video]

Cübbeli Ahmet Hoca, bu zorlu günlerinde kendisini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen sevenlerine öncelikle ‘Selam’ gönderdi.

Büyük yeminler ederek tüm suçlamaları reddeden Cübbeli Ahmet Hoca; sizlerle paylaşılması için şunları dile getirdi:

“Evvelden beri size bildirdiğim üzere ilmî reddiyeler yaptığım çevrelerden bu tür komplolar beklemekteydim. Hakkı söylemeseydim bunlar başıma gelmeyebilirdi. Ama Efendi Hazretleri’nin emri ile acı da olsa hakkı söylemeye devam ettim. Ve bugün bu duruma düşürüldüysem de bundan dolayı hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Allâh’ı, Rasûl'ünü ve Meleklerini şâhit tutarım ki; ben ne Kazakistan’dan ne de Fas’tan, ne fuhuş için ne de nikâh için hiçbir kadın getirtmedim. Eğer getirttiysem Allâh’ın, Meleklerin ve bütün insanların lâneti benim üzerime olsun. Ama eğer getirtmediysem Allâh’ın, Meleklerin ve bütün insanların lâneti bana bu iftirayı düzenleyen ve beni bu duruma sevk edenlerin üzerine olsun.

Şu da bilinsin ki; yanımdaki eski bâzı arkadaşların pervasızca işlemiş oldukları hataların asla benimle alâkası yoktur. Herkesin ameli kendini bağlar. Fakat burada kötü niyetli kişiler beni ilişkilendirmeye çalışmışlardır. Ne İsmailağa Cemaati’nden, ne de dışarıdan hiçbir hoca veya hoca geçinen kimseleri ne tehdit ne de şantaj yoluyla mağdur etmemişimdir. Ama beni kıskanan bâzı çevreler bu hususta bana iftira ederek Emniyet'e şikâyet edecek kadar küçülmüşlerdir. Bunların cezasını Allâh’a havâle etmekteyim. Hiçbir çete mensubu ile gayr-i meşrû, gayr-i kanûnî bir talep nedeniyle asla hiçbir görüşmem ve konuşmam olmamıştır. Bu manada hiç kimseye mektup yazmam da vaki olmamıştır. Ama herkes tarafından ilgi ile izlenen biri olmam hasebiyle, her sınıf insanın beni dinleyip etkilenmesi ve bana selam vermesinden daha doğal bir şey olamaz.

Bütün bu sözlerimin doğruluğuna dair; Allâh’ı, Arş'ı taşıyan melekleri, tüm melekleri, tüm Nebî ve Rasülleri ve bu sözün ulaştığı tüm mahlûkatı şâhit tutar ve Cenâb-ı Mevlâ'dan bu şâhitliğimin âhirette bana sorulmasını niyâz ederim!”

Cübbeli Ahmet Hoca; sabır ile herkesin merakla beklediği bu önemli açıklamasından sonra sizlere bir an evvel kavuşması için, 41 Yâsîn-i Şerîf, 16641 defa ‘Yâ Latîf’ ism-i şerifi ve Salât-ı Tefrîciye gibi önemli duaların okunmasını siz sevenlerinden beklemektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur..

http://www.habervaktim.com/haber/215089/cubbeli_ahmet_hocadan_ilk_aciklama.html
 
Katılım
11 Ağustos 2010
Mesajlar
5,807
Reaksiyon puanı
66
Puanları
48
Bu iş arap saçına dönmüş durumda. Bir denilen diğerini tutmuyor.

Ama bu olaylar yaşanmadan öncede ben bu adama hiç bir zaman sempati duymadım, samimiyetine güvenmedim...
 

tun@h@n

Doçent
Katılım
16 Haziran 2009
Mesajlar
828
Reaksiyon puanı
6
Puanları
18
demek ki etrafında dolanan,yardımcı,koruma,şoför vs. dikkat edecekmişsin.
 

ikspi

Profesör
Katılım
11 Temmuz 2009
Mesajlar
1,113
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz diyorlar. Olayın aslı var mıdır yok mudur Allah bilir. Eğer güç sahibi birilerin işine gelmeyen bişey yaptı ise hiç suçu olmasa bile mevcut duruma düşebilir.
 
Üst