Cshtr

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Ne zman o sitedeki anlatımlara göre bişey yapsam bilgisayrım çökme noktasına geldi
birincide sistem geri yüklemeyle
ikincide recovery ile kurtardım
üçüncüde servise gidecek

sen başına geldiği için böyle diyon demeyin benzer sıkıntılar arkadaşımında başına geldi

virüs programına zararlı site diye tanıtacam

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
3 - 4 seneye yakındır kullandığım bir site, film indirmek için kullanıyorum genelde hiç başıma o dediğin tarzda bir şeyler gelmedi, şaşırdım benim sevdiğim bir sitedir şahsen

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
açıklamalara uyarsan gelir bi benim başıma gelse benim hatam diyecem ama arkadaşında başına geldi

ikimizde bi program indirdik açıklamaya uyup kurduk ikimizinki makinede bozuldu

3 kere olunca nefret ediyo insan benim tercihlerim isohunt warezturkey zamunda ve teknomobil

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
win7 ultimate sp1 tr dosyasını türkiyede ilk bu site yayınlamıştı. indirip kurdum sorunsuz çalıştı. şikayeti olan pek duymadım.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
ben ordan film dışında bişey indirmem hatta film de indirmem aradığım filmi bulsunlar ilikimi kesecem ayıya dayı misali 3 kere o siteyi referans alarak iş yaptım üçünde de pc çöktü 1 hafta boyunca kapanmayan (uyuduğumda kendiliğinden kapğanıyo ki 3 4 saat uyuyup tekrar açıyodum laptobu) ve hiçbir sorun çıkarmayan laptop o sitenin yüzünden 3 defa çöktü bunun üzerine ben o siteye iyi der miyim ki işlemleri arkadaşla beraber yaptık onun da laptobu serviste şu an benim ki de

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben gayet güvenli buluyorum. çünkü yıllardır bir sorunla karşılaşmadım.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en kral güvenilir siteden bişi indirin ufak tefek aksaklıklar her yerde karşınıza çıkıyor çıkabilir de !!! Bazen de tabi yetersiz bilgi ile kendi kendinizi uçuruyorsunuz eee tabi doğal olarak sucu da siteye atıyorsunuz normaldir insanoğlu bu.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bende sürekli film vs ordan tedarik ederim.Mesela en son ne uyguladında bilgisayarın servislik oldu?

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
flaş boot diye bi program vermişler sonradan sorunlu olduğu için kaldırmışlar arkadaştada bende de asus vardı ikimizinde laptobu serviste şu an
-----------------------------------------
en güvenilir site mi bırak kardeşim istediğim filmi bulsunlar daha girmem o siteye yüzde yüz çalışan win7 crack vermişler güya farketmesek arkadaşın pc hepten gidecekti everest saolsun pc yi kurtardı

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Harika bir sitedir. Kesinlikle güvenilmesi gereken kullanıcı odaklı bir site. Film,program ve Xbox 360 oyunları indiriyorum genelde. Ayrıca gerek anlatım şekilleri gerekse herşeyin en güncel sürümünün bulunması bu siteyi güvenilir kılıyor.

Yani diyeceğim o ki direk siteye çamur atmamak gerekir. Tabi senin görüşün bu ama programın altındaki yorumların hiçbirinde sistemim çöktü format attım servise gönderdim gibi bir yorum okumadım.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
atılmamak için yazmıyoruz :) benim şanssızlığımda olabilir çünkü işlem yaparken anlatımı en az 5 defa okurum bi maddeyi ardından diğer işleme geçerim onuda o şekilde

veya bana sorunlu programlar denk gelmiş olabilir niye sorunlu program veriyolarsa alternatif program vermelerini istemiyorum sorunsuzu neyse onu versinler

teknomobili tek geçerim program konusunda 100lerce program indirdim sorun yaşamadım

3 program indirdim cshtr den 3 ü sorunlu çıktı sen olsan kızmaz mısın

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
atılmamak için yazmıyoruz :) benim şanssızlığımda olabilir çünkü işlem yaparken anlatımı en az 5 defa okurum bi maddeyi ardından diğer işleme geçerim onuda o şekilde

veya bana sorunlu programlar denk gelmiş olabilir

Eğer yüklediğin program sitede hala duruyorsa sitenin bir suçu yoktur yani hatalı olsa mutlaka bilgi ulaşır onlara kaldırılır ama siteden kaldırılmışsa site hatalıdır. Ayrıca hatada denemez sonuçta binlerce program var herbirini teker teker deneyemezler değilmi ? :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
kaldırılmış hatta modlardan biri dedi sorunlu olduğu için kaldırdık diye
ikincisi denemedikleri programı paylaşmasınlar çok program paylaşmalarına gerek yok ki sağlamı neyse onu paylaşsınlar

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
kaldırılmış hatta modlardan biri dedi sorunlu olduğu için kaldırdık diye
ikincisi denemedikleri programı paylaşmasınlar çok program paylaşmalarına gerek yok ki sağlamı neyse onu paylaşsınlar

İyide çok program paylaşmasınlar diyorsun. Örnek veriyorum antivirüs 20-20 çeşit antivirüs programı var. Ben A programını istiyorum öbürü B öbürü ben C'den başka kullanmam diyor öyle uzayıp gidiyor.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
o zaman hatalı eklemesinler bana 3 kere hatalı program denk geldi

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla dostum o senin şanslığın buradaki kimsede bir sorun yok gözüküyor.

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
o sitenin modu [MENTION=83278]samilcan[/MENTION] mıs gibi ona kızıyon sandım :D [MENTION=157782]zencicek[/MENTION]

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım belki de sen ve arkadaşın bir hata yaptınız o yüzden böyle oldu. ayrıca boot ile ilgili programlar her zaman riskli olmuştur fazla kurcalamamak gerek yoksa bilgisayar servislik olur. Bilinçli bir kullanıcı birşeyi uygulamadan önce tüm riskleri gözden geçiren kullanıcıdır.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
hata falan yok öyle olsa programı kadırmazlardı de mi

bilgi amaçlı link verdim konuya şöyle bişeyde var diye yasakladılar süresiz olarak bi de uygunsuz dil demişler programın işe yaramadığını yazıyorum ki işe yaramadığı için kendileri de kaldırmış zaten programı program kaldırılmadan önce de yetkililerden biri sorun sizde siz yapamıyorsunuz yazmış ardından sorunlu olduğu için kaldırdık diye yazan da kendisi bende o kaldırılan programı ve yetkilinin bizi suçlamasını eleştirince atıldım siteden süresiz ban not küfretmedim hakaret de etmedim

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sana bir soru soracağım. şimdi ben sana bir program verdim ve bunun çok güvenilir olduğunu söyledim. sorun çıkarmayacağını belirttim. sen bana güvenip bunu sorgusuz kullanacak mısın? eğer öyle yapacaksan ki görünüşe göre cshtr adlı sitede bunu yapmışsın, üzgünüm ama sen bilinçli bir kullanıcı değilsin.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Tahmin edemeyeceğin kadar bilinçliyimdir ben programı indirdiğim zaman kimse olumsuzluk yaşamamıştı 3 sayfa yorum vardı ve herkes işine yaşadığını söylüyor teşekkür ediyordu şu an 20 sayfadan fazla yorum var o programda ve herkes şikayet etmiş ki ben o programı indirdiğimden beri yani 1 aydır o siteye girmedim şimdi bu da benim suçun olur bi girdim banlandık

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Adam bir sorun yaşamış ve nefret edip soğumuş birazda farkındalık yaratmış açıkçası.Gerekli gereksiz her programı kullanmamak gerektiği.Bu kadar da uzatmaya lüzum yok bence :)

BeBeGiM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saygı değer konu sahibi,
Sayın Shiftdelete.net yönetimi ve bu başlığı okuyan siz değerli üyeler,
Paylaşım dünyası zor iştir. Bunu ancak bir sitede yönetici kademesinde görev alırsanız anlayabilirsiniz. Kullanıcı her zaman işinin görülmesini ister, senin o işi hangi şartlarda yaptığın umrunda bile değildir, hatta eğer insanlık yönü az gelişmiş biri ise selamsız sabahsız direk konuya girer ve üstüne de fırçalar sizi, daha siz sorunun ne olduğunu anlamadan.
Demem o ki, reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Mesaj sahibine burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Çünkü bahsettiğin siteyi herkes tanıyor, sen 3 tane üstüste program yüklemek için uğraşsan da cshtr'nin ana sayfasında en altta sayfanın sağında Tarihçe diye birşey var. Belli ki tanımıyorsun okumanı tavsiye ederim. Misafirlere açıktır. İnsan olduğumuzu hatırlatır kimsenin 4 4'lük olmadığını belirtir,saygı ve hürmetlerimi iletir, Antalya'dan selam ederim.
Keyifli Forumlar.

cSh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün söylendi bize bu konu konuyu hortlatmak gibi olacak ama site sahibi olarak bende 2 kelam etmek isterim
2005 yıllarında siteyi kurduğumuzda dedik ki paylaşalım program,müzik derken film,dizi...
2009 yılına kadar 1 TL almadan bugün internet aleminde belki hiçbir site PAYLAŞMAMIŞTIR yayın hayatında bulunmamıştır.Biz paylaştık hobi dedik cebimizden ödedik isteyende destek oldu 2009'da ilk reklamımızı aldık bugün siteye girip dolaşırsınız abidik gubidik rahatsız eden reklamlar halen göremezsiniz 1 yerde reklam var yanlış hatırlamıyorsam yani belkide halen para kazanmak amaçlı yapmıyoruz bu işleri VIP yani MegaCASH sisteminide 1 sene önce kurduk oda rapidshare,hotfile daha öncesi hemenpaylas,pando,oxyshare,up-file vb sitelerde 40-50 TB dosyanın havaya gitmesi bari kendi altyapımızı kuralım uygun fiyatlar ödesin insanlar direk indirsin server parasınıda paylaşalım mantığıyla yaptık.Yani maddi manevi çıkar beklemeden paylaşıyoruz paylaşmaya devam edeceğiz ama 600bin üyeli bir sitede bazen konuları cevaplamama yada testten geçirmeden sunma gibi hatalar olabiliyor yada 2008 de paylaşılıp w7 uymayan bi program eskilerde virüs olarak algılanmayan sonradan programı kırdığı için virüs listesine giren bisküviler...
Konuyu açan kişi biraz bu konularda bilgisiz ama bilgisi olsun bizde programları TEST ETMEDEN ve serverda kurulu kaspersky+nod portable ile taratmadan sitede paylaşımı yasak...
Bu kadar titiz davranırken hatta üyeler bende paylaşacağım diyip konular açsada güvenemeyip onaylamazken bu tarz hatalar olamazmı olabilir ama bilinmesini isterizki bizim kadar titiz bizim kadar çıkarsız paylaşanda yoktur olacağınıda sanmıyoruz
Konuya cevap vermesekte olabilirmiş çünkü bizi bilen anlayan tanıyan insanlar cevaplarını yazmışlar onlarada tek tek teşekkür ederiz
Rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz
İyi çalışmalar kolay gelsin
CaSh

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
uygulamaları doğru yaptığından eminmisin çünkü bu tarz paylaşımlar kontrol edilip denendikten sonra paylaşılıyor

trgevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bahsi geçen site film-müzik vb. paylaşım amaçlı bir sitedir. bilgisayarım çöktü gibi konuların detayında genellikle register ayarları ile oynanması yatmaktadır. ben de 95 yılından beri her gün pc kullanıyorum, sadece 1 kez register ayarlarında acı tecrübe yaşadım, bir daha da emin olmadığım bir işlemi yapmadım. özellikle register ayarları işletim sisteminin belkemiği olduğundan işin ehli olmayan kişilerin pek kurcalamaması gerektiğini düşünüyorum. pek çok web sitesi şu anda birilerinin takipçisi durumunda. abc sitesinde edc register ayarlarını yapın pc roket gibi olsun diye makale gören birisi hemen bu bilgiyi kendi sitesine taşıyor. şahsi tecrübelerime dayanarak konuşuyorum, işi iyi bilen birilerinden ciddi bir bilgi almadan ya da araştırmadan pc optimize adı altında geçen işlerle uğraşmayın, bunun için gerekli ve ücretsiz pek çok araç zaten mevcut.