- Konuyu başlatan
EmirhanEkinci
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
csgo kaldırmayan bilgisayrım sabotaj kaldırırmı
Bu oyunu oyna ozaman .Aslında Sabotaj var:
sabotajın oyuncu kitlesi azBu oyunu oyna ozaman .
bir yazı anca bukadar doğru olabilirCS:GO daha iyi. Çünkü Zula gibi P2W (Pay to Win) değil.
Yakında artar.2 gb ramle zula battle royale oynarmıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sabotajın oyuncu kitlesi az
Oyun daha yeni yeni tanınmaya başlandı.2 gb ramle zula battle royale oynarmıyım
sabotajın oyuncu kitlesi az
ets 2 online.peki bilgisayrımmın özelikleri bunblar i2 core e8200 2,66 ghz ram:2 gb ekran kartı:nividia geforce 9500 gt online oynuyabiliceğim oyunları yazaremısınız
başka fps oyunu yokmu ya güzel
E tamamda oda hileden geçilmiyor hem zulada öldürdüğün adamın silahı iyi ise onu al onla devam et.@muharrem4201, evet artar ama parası olan zenginler artar. ? Bir oyunun incelemerine bakın, silahları güçlendirme gibi şeyler de para yatır kazana giriyor. Aynı zula gibi çöp. Sabotaj da ileri de daha çok para isteyen bir oyun olacaktır. Çünkü oyun ücretsiz zula gibi.
İnsanlar bu Counter-Strike çakması oyunlardan ne anlıyor, ben anlamıyorum. Mis gibi orijinali dururken, çakma dust2 haritasını oynamazdım ben.
keşke kaldırsa
keşke orjinmalini kaldırsada oynayabilek bizde istemezik csgo çakması pay2 bir oyun@muharrem4201, evet artar ama parası olan zenginler artar. ? Bir oyunun incelemerine bakın, silahları güçlendirme gibi şeyler de para yatır kazana giriyor. Aynı zula gibi çöp. Sabotaj da ileri de daha çok para isteyen bir oyun olacaktır. Çünkü oyun ücretsiz zula gibi.
İnsanlar bu Counter-Strike çakması oyunlardan ne anlıyor, ben anlamıyorum. Mis gibi orijinali dururken, çakma dust2 haritasını oynamazdım ben.
onuda deneim ama internet 4 mbps internet var oynuyamamki![]()
Bu siteye bak istersen ücretli ve ücretsiz var eğer ücretsiz seçersen sıra beklemek zorundasın ama ücretliyi seçersen sıra beklemezsin.
GeForce NOW, neredeyse tüm dizüstü bilgisayarları, masaüstü bilgisayarları, Mac'leri, SHIELD TV'leri, Android cihazları, iPhone veya iPad'i her zaman hayalini kurduğunuz PC oyun donanımına anında dönüştürür. En zorlu bilgisayar oyunlarını hemen oynayın ve tüm cihazlarınızda sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayın.
Haklsın.onuda deneim ama internet 4 mbps internet var oynuyamamki
Ozaman tek birşey kalıyor elinizi zulaya alıştırın mesela bi kişi öldürdüğünde onun dilahını alırsın ve elinde son model bi silah olur bende aynı oyuna para yatırmıyorum ama el becerim iyi olduğu içim maç kazanıp xp alıyorum ve o xp lerle de desteler açarak silah alıyorum sende öyle yap istersen.şansız doğmmuşum
ama şükürler olsunki en aznıdan bir pcim var
olur teşekkür ederimOzaman tek birşey kalıyor elinizi zulaya alıştırın mesela bi kişi öldürdüğünde onun dilahını alırsın ve elinde son model bi silah olur bende aynı oyuna para yatırmıyorum ama el becerim iyi olduğu içim maç kazanıp xp alıyorum ve o xp lerle de desteler açarak silah alıyorum sende öyle yap istersen.
Şimdi Elinizi zula'ya alıştırın diye bir iş bir oyun yok. En son 2 sene kadar önce oynadım. Şimdi bilmiyorum var mı yo kmu ama silahların değerlerini 1 ile 6 ye kadar yükseltebilme özelliği var idi. yani silah +6 ise karşındaki adamın hiç şansı yok. Sizin ateş ettiğiniz mermiler seker, +6 ateş ederse sekmez. Buraya kadar her şey normal. Şayet ki oyun içerisindeki hiç bir oyuncunun mermileri sekmiyorOzaman tek birşey kalıyor elinizi zulaya alıştırın mesela bi kişi öldürdüğünde onun dilahını alırsın ve elinde son model bi silah olur bende aynı oyuna para yatırmıyorum ama el becerim iyi olduğu içim maç kazanıp xp alıyorum ve o xp lerle de desteler açarak silah alıyorum sende öyle yap istersen.
volorant tam bi hayal ürünü bi silah oyunubence hepsi boş valorant bence fark atar hepsine . ama cs adını yıllarca duyurduğu için o önde gidiyor valorant diyorum ben
Zula, Cs Go silah oyunu değil mi?volorant tam bi hayal ürünü bi silah oyunu
demekki ben o tarz seviyorum dediler ya lol il cs go karışı oyun dedimi zaten hayal ürünü olacak ben öyle düşünüyorum ama tabi gerçek olmasını isteyenlere saygım varvolorant tam bi hayal ürünü bi silah oyunu
İlk başlarken* sonra gidiyor hesap ve yeni hesap.Ben gayet güzel oynuyorum herkes son model silahlarla oynuyor ben ise sadece oyunun ilk başlarken verdiği silahlarla oyunuyorum ve gayet güzeller 10 dk li maçda 30 adam vuruyorum.
Bir an küfür etmeye hazırlanıyordum ama o (!) Fikrimi değiştirdi.Tabii ki de Zula, bu soru Zula ya hakarettir. CS:GO da neymiş. Zaten CS:GO pay to win. Oyuna para yatıranlar kazanıyor. Ve Zuladan Harita çalıyor. Hatta Zula Türkiyenin en iyi oyunudur.
(!)
de oynardıkBen valorant oynuyorum