bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,758
Sibraius warband önermeyi bıraktığı zaman forum kapanacakFPS modu var ama güzel değil.

Sibraius warband önermeyi bıraktığı zaman forum kapanacakFPS modu var ama güzel değil.
Sibraius warband önermeyi bıraktığı zaman forum kapanacak![]()
Türkiyenin en iyi oyun serisi. Hayatımı altüst etti. (!)Sibraius warband önermeyi bıraktığı zaman forum kapanacak![]()
CS Nexon diyeceğim ama sanırsam o da P2Wpeki ama benim pc kaldırmadığı için csgo oynuyoamıyorum zuladan başka oyun önersi varmı düşük sistem
online oyun olur hertürlüİkisi de kanser ve çöp oyunlar. Genel olarak bütün FPS oyunları çöp.
warmode diye oyun buldum csgo ücretsiz olmasından bu yana herkes bu oyunu bırakmış ama yine adam var içinde biraz oynayınca iyi gelmiyor 1 2 gün oyna seviceksinpeki ama benim pc kaldırmadığı için csgo oynuyoamıyorum zuladan başka oyun önersi varmı düşük sistem
İkisi de kanser ve çöp oyunlar. Genel olarak bütün FPS oyunları çöp.
-Nasıl daha fazla para kazanabiliriz?Adam uğraşıyor kim bilir kaç yıl. Sonra Faruk'un Haşmetli Levyesi diye bir adam çöp diyor.
Mutlaka para kazanmak isteyeceklerdir. Operasyonu satın almak zorunda değilsin ki. Hem satın alsanda bir şey değişmiyor.-Nasıl daha fazla para kazanabiliriz?
-...
-...
-Operasyon mu yapsak?
dinle beni warmode a bak derimonline oyun olur hertürlü
Ben de bunu paylaşmasam içimde kalırdı.Mutlaka para kazanmak isteyeceklerdir. Operasyonu satın almak zorunda değilsin ki. Hem satın alsanda bir şey değişmiyor. Ekli dosyayı görüntüle 138269 Bunu paylaşmasam içimde kalırdı.
bakacağım hemendinle beni warmode a bak derim
Kendi ismine bakar mısın fotodaBen de bunu paylaşmasam içimde kalırdı.
Ekli dosyayı görüntüle 138271
Cs Nexon Zombies bak.bakacağım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok hile var diyolar ama
bu arda oyunu bakacağımKendi ismine bakar mısın fotoda
Cs Nexon Zombies bak.
dedim ya csgo bedava olduğu için yoğunluk düştü hile olsa olsa 3 maçında 1 gelir zaten cs den daha az hile vardırbakacağım hemen
çok hile var diyolar ama
zaten baktım en son hile 2017 de güncellemelerde geliyo oh daha nelerbakacağım hemen
çok hile var diyolar ama
fps olması şartmı bu arada ona göre cs 2 d varcs nexon içinde paayw2 diyolar
Görmüştüm, çok yaratıcı bir isim.Kendi ismine bakar mısın fotoda![]()
şart değil online olsun yeterfps olması şartmı bu arada ona göre cs 2 d var
Sanırsam bu fotoğrafı görmedin.Görmüştüm, çok yaratıcı bir isim.
yaaani biraz sıkıntısı var oda oyunla alakalı değil belki bende vardır adam sağda gördüğüm zaman fareyi hızla çevirmek çok zor oluyo belki sende öle bi durum olmaz bilememşart değil online olsun yeter