dostum hangi vpn'ler güvenli bilmiyorum ve nasıl yapıldığını da bilmiyorum.Lütfen yardımcı olur musunVPN kullanmayı denedin mi?
örneğin şöyle bişi yapsam vpn kullanmadan örnek veriyorum Amerika'nın ip kullansam csgo oyuna girdiğimde Amerika'dan bağlanmış gibi olur muyum?IP adresi diye bir şey var bu adresin içindede hangi ülkede olduğun yazıyor, VPN kullanmayı deneyebilirsin bedava olan Proton VPN'i kullanıyorum ben, tek yapman hesap açmak ondan sonra quick connect e basmak.
VPN kullanma sebebi internetinin hızı düşüyor ve pinge rahat sebep olur. Ayrıca IP için bu ülkeyi terk etmen lazım yani istediğin ülkeye taşınıp oradan internet bağlatman lazım.örneğin şöyle bişi yapsam vpn kullanmadan örnek veriyorum Amerika'nın ip kullansam csgo oyuna girdiğimde Amerika'dan bağlanmış gibi olur muyum?
yani kendi ip kısmına başka ülkenin ip yazsam olur mu ?VPN kullanma sebebi internetinin hızı düşüyor ve pinge rahat sebep olur. Ayrıca IP için bu ülkeyi terk etmen lazım yani istediğin ülkeye taşınıp oradan internet bağlatman lazım.