Öneri CS2 En düşük ayarlarda 1280x1024 çözünürlükte 400 fps için hangi ekran kartı ?

rudeboy110

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CS2 En düşük ayarlarda 1280x1024 çözünürlükte 400 fps için hangi ekran kartı almalıyım ?
Hali hazırda 360 - 460 arası fps ile oynuyorum sis bombası veya yanıcı bomba efektine maruz kalınca fpsim 120lere kadar düşüyor.
360HZ monitör almak istiyorum ama amd ekran kartının uygulamasına baktığımda ort. fps imin 160 olduğunu gördüm önce fps sorunumu halletmem gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen.
Bilgisayarımın özelliklerini, yapmış olduğum oyun içi ayarları, ekran kartı ayarlarını ve oyunda sis atıldıktan sonra değişen gpu cpu kullanımını resim olarak yükledim.
Ve son olarak fiyat performans cs2 için 360 hertz monitör önerilerinizi söyler misiniz?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    17.3 KB · Görüntüleme: 23
  • amd ayarlar 2.png
    amd ayarlar 2.png
    82 KB · Görüntüleme: 24
  • amd ayarlar.png
    amd ayarlar.png
    103.4 KB · Görüntüleme: 26
  • ekran kartı.png
    ekran kartı.png
    16.1 KB · Görüntüleme: 29
  • işlemci.png
    işlemci.png
    16.7 KB · Görüntüleme: 28
  • oyun içi ayarlar.png
    oyun içi ayarlar.png
    1,007.1 KB · Görüntüleme: 24

atakdomain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Counter henüz çok iyi optimize edilmemiş bir oyun bu nedenle sisteminizin yetersiz olduğunu düşünmeyin.
Gölge gibi ayarların tamamını düşük moda çekin ve performansa alın.
Ek olarak CS2 türü oyunlar yüksek ağırlıkta işlemci kullanır. Bu nedenle de grafik kartınızı değiştirmenizi önermiyoruz.
İşlemcinizin de L3 cache miktarı oldukça yüksek olduğu için bence oyunun daha iyi optimize edilmesini bekleyebilirsiniz