SıkıntımVaR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar sizlerin yardımınıza ihtiyacım var ne yapıcam bilemiyorum benim bilgisayarım cok kasıyor hele cs oynarken acayip kasıyor kullanmadıgım program vb hersey kullandım olmuyor kasa ikinci el olarak birinden almıstık ama cok gıcık bısey ben sımdı onun ıcın buraya konu actım arkadaşlar şimdi ben cs oynarken kasmasın internette kasma olmasın internet hızlı normalde ama babam cimri değiştirmiyor pc yi benimde param yok ben bilerek bilgisayarın bir parçasını yakmak istiyorum kasayı açma imkanım var anlarımda ama ne yakacagımı bilmiyorum sistem özellikleri bunlar neyi değiştirirsem oyun oynarken kasmaz
işletim sistemi:windows 7 ultimate 32 bit tr
işlemci:amd athlon(tm)64 x2 dual core processor 5600+ 2.81 ghz
yüklü bellek (ram):2,00 gb
sistem türü:32 bit işletim sistemi
bunlarda ekran kartı özellikleri
ad:atı radeon hd 2400 series
üretici:advanced micro devices, ınc.
yonga türü:atı display adapter(0x94c3)
dac türü:ınternal dac(400mhz)
yaklaşık top. bellek:1275 mb
şimdi arkadaşlar ben ne değiştirmeliyim ekran kartımı işlemcimi anakartmı ve bi sorum daha olucak benim eski bilgisayarımda nvıdıa denetım masası oluyordu bundda ikisinide denedim olmuyor arkdaşlar kesin yapabilecek olan lütfen facemi eklesin
fb.com/byriacdr arkadaşlar ben ekran kartını değiştirmem gerekirse nasıl yakacam bilerek lütfen cevaplarınızı bekliyorum bana yardım edin allah rızası için teşekkürler hepinizden
işletim sistemi:windows 7 ultimate 32 bit tr
işlemci:amd athlon(tm)64 x2 dual core processor 5600+ 2.81 ghz
yüklü bellek (ram):2,00 gb
sistem türü:32 bit işletim sistemi
bunlarda ekran kartı özellikleri
ad:atı radeon hd 2400 series
üretici:advanced micro devices, ınc.
yonga türü:atı display adapter(0x94c3)
dac türü:ınternal dac(400mhz)
yaklaşık top. bellek:1275 mb
şimdi arkadaşlar ben ne değiştirmeliyim ekran kartımı işlemcimi anakartmı ve bi sorum daha olucak benim eski bilgisayarımda nvıdıa denetım masası oluyordu bundda ikisinide denedim olmuyor arkdaşlar kesin yapabilecek olan lütfen facemi eklesin
fb.com/byriacdr arkadaşlar ben ekran kartını değiştirmem gerekirse nasıl yakacam bilerek lütfen cevaplarınızı bekliyorum bana yardım edin allah rızası için teşekkürler hepinizden