Cs oynarken bilgisayar kasıyor

SıkıntımVaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizlerin yardımınıza ihtiyacım var ne yapıcam bilemiyorum benim bilgisayarım cok kasıyor hele cs oynarken acayip kasıyor kullanmadıgım program vb hersey kullandım olmuyor kasa ikinci el olarak birinden almıstık ama cok gıcık bısey ben sımdı onun ıcın buraya konu actım arkadaşlar şimdi ben cs oynarken kasmasın internette kasma olmasın internet hızlı normalde ama babam cimri değiştirmiyor pc yi benimde param yok ben bilerek bilgisayarın bir parçasını yakmak istiyorum kasayı açma imkanım var anlarımda ama ne yakacagımı bilmiyorum sistem özellikleri bunlar neyi değiştirirsem oyun oynarken kasmaz

işletim sistemi:windows 7 ultimate 32 bit tr
işlemci:amd athlon(tm)64 x2 dual core processor 5600+ 2.81 ghz
yüklü bellek (ram):2,00 gb
sistem türü:32 bit işletim sistemi

bunlarda ekran kartı özellikleri

ad:atı radeon hd 2400 series
üretici:advanced micro devices, ınc.
yonga türü:atı display adapter(0x94c3)
dac türü:ınternal dac(400mhz)
yaklaşık top. bellek:1275 mb

şimdi arkadaşlar ben ne değiştirmeliyim ekran kartımı işlemcimi anakartmı ve bi sorum daha olucak benim eski bilgisayarımda nvıdıa denetım masası oluyordu bundda ikisinide denedim olmuyor arkdaşlar kesin yapabilecek olan lütfen facemi eklesin
fb.com/byriacdr arkadaşlar ben ekran kartını değiştirmem gerekirse nasıl yakacam bilerek lütfen cevaplarınızı bekliyorum bana yardım edin allah rızası için teşekkürler hepinizden :-)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Counter Strike ram isteyen bir oyun değil 2 gb ram fazlasıyla yeter. İş tamamen ekran kartında bitiyor. Sorunun ısınma kaynaklı olabilir, kasanın içi komple temizlenip termal macunların yenilenmesi lazım. Hatta ekran kartını değiştirmen gerekiyor. Sorun hala çözülmezse anakartında veya powersupplyde arıza vardır.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hangi counter-strike? Global Offensive, source, 1.6, hangisi?

SıkıntımVaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinizden allah razi olsun cevaplarinizi bekliyordum counter strike 1.6 online kardeşim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SEYHOO KARDEŞİM BANA YARDIM EDEBİLRİMİSN LÜTFEN BEN EKRAN KARTINI NASIL YAKICAM BABAM İLGİLİNEMZ HİÇ BİLEREK YAKMAM LAZIM AMA SADECE EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRTMESİ İÇİN VE EKRAN KARTI TAKTIRIRKEN NE DEMEM LAZIM BİLGİSAYARCIYAA ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
CS 1.6 icin ekran kartinin yeterli oldugunu düsünüyorum. Ram sorunu da oldugunu sanmiyorum, cünkü 100MB ram civari isteyen bir oyun.

Öncelikle isinma sorunu olup olmadigini ögrenmen lazim.

SıkıntımVaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pekala bunu nasıl yapabilirm ben daha önce de hatat genellikle arada sırada pc nin vidalarını sokup fanlara felan hava tutp temızlıyorum yalnız işlemcinin termal macunu cok az mor bi macun kendım gordum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
yalnız işlemcinin termal macunu cok az mor bi macun kendım gordum

Daha önce islemcinin fanini söktünüz mü? Söktüyseniz termal macunu yenilediniz mi?

AIDA64 programi ile isi degerlerine bakabilirsiniz. Oyuna girin 5-10 dakika oynayin ve dereceleri kontrol edin.

SıkıntımVaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
edox kardeşim ev suan bos ben tek basımayım elimde her türlü tesisat var tornavida pense her ne olursa olsun pc yi açabilirim ama nasıl anlıycam ısındıgını ısısınmadınıgı bide pc kendı kendı kendıe kapanıyor du bılgisayarcıya goturduk termal macun felan dedı ondan sonra anakartta da problem vardedı yaptı verdı suan sıkıntı yok o sıkıtı yok ama ppc eskı bıraz ekran kartını mı ıslemcımı ramımı deıstırmem lazım ben rahatca oyun oynamak hızlı bir bilgisayar istiyorum ne yapmam lazım yada ekran kartını veya rami bilerek nasıl yakabilirm ma hepsini deil

Evet ben sokmustum o pervaneyi temizlemem için sokmustum ama macun cok sıkı yapısmıs tı bısey olucak dıye korktum odediğin programla ne yapacam anlayamadım tam kardeşim

SıkıntımVaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim programı indirdim şimdi bi saniye dediklerini yapıp cevaplıyorum

SıkıntımVaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağ Bağdaştırıcısı TP-LINK 10100Mbps PCI Network Adapter (192. [ TRIAL VERSION ]) kardeşim bide bu var eskı pc ımde yoktu bu ethernet yanı bılgısayarda ınternet olmuyor bu olmayınca format atabılıyorum ock ııyı atarım formatımı da ama bu driveri nerden buluyolar bunu sadece bılgısayarcı yukluyor adı bu yanı hangı sıteden ındırıyo ben format atıcam da ınternet gıdecek dıye korkuyorum bunu yanı bu driveri nerde bulabiliim edox kardeşim saolasın

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
ben format atıcam da ınternet gıdecek dıye korkuyorum bunu yanı bu driveri nerde bulabiliim edox kardeşim saolasın

Format attigin zaman bütün sürücüler silinir. Ekran karti, ses karti, ethernet sürücüsü gibi.

Anakartinin marka ve modeli gerekiyor bunun icin. Genelde kendi sayfasinda bütün sürücüler mevcut oluyor.

SıkıntımVaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://i.hizliresim.com/MErAbM.png

öncelikle bu internet tplınk drıverını ındrımem lazım ondan sonra pc yi temizleyip macununu sürdürtürüm ben arkadasım var bıtane onu yaptırım ama ondan sonra da bu kasma sornuu haleedicem

bak anakart bilgileri bunlarmış
http://i.hizliresim.com/MErAbM.png buna göre internet driverını bulsam yeter gerisini driver boosterle cozebılıyorum lutfen bı nalayan varsa cevaplasın :-)

ARKADAŞLAR BEN DEMEK İSTİYORUMKİ ÖNCEDEN ESKİ BİGİSAYARIMA FORMAT ATTIGIMDA BU TP-LINK DRIVERINA GEREK YOKTU AMA BU Ağ Bağdaştırıcısı TP-LINK 10100Mbps PCI Network Adapter (192. [ TRIAL VERSION ]) BUNU NERDEN İNDİRECEGİM FORMAT ATTIKTAN SONRA BU DRİVER GİDİYOR BEN DAHA ONCE FORMAT ATMISTIM AMA BU DRIVERI BILGISAYARCIYA GOTURDUK O YUKLEMISTI NERDEN YUKLEDINI DE BULAMADIM COK ARASTIRDIM BAKIN ANAKART BİLGİLERİ BUNLAR http://i.hizliresim.com/MErAbM.png LÜTFEN BİRİNİZ YARDIM EDİN BANAA

Ram ve ekran kartımı yyakmak istiyorum arkadaşlar kesin kararlıyım ram ve ekran kartımı bilerek yakmak istiyorum saglam bi ekran kartı aldırcam bıde 4 gb ram taktırcam sorun devam eder mi :-)

tarik1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana link atarmısın counter strike için 1.6 1.5 farketmezzz :biggrin: