CS:GO'nun Birebir Benzeri Türk Oyunu Sabotaj İnceleme Videosu

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
Başlıkta da belirttiğim gibi CS:GO'yu birebir kopyalayıp bir oyun yapılmış: Türk Oyunu SABOTAJ. Oyunda "Galata Kulesi", "Kervansaray" gibi bize özgü haritalar ve daha bir sürü ilginç özellik...

Oyunla ilgili detaylı inceleme videosu:

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Bu oyun tutmaz. Zulanın kitlesi zulayı asla bırakmakz. Zulanın en az 5 yılı daha var. Bence sonu Wolfteam gibi olacak. Valorant da varken insanlar bu oyunu oynamaz.

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Neden biz Witcher gibi oyun yapamıyoruz? Neden biz GTA V gibi oyun yapamıyoruz? Bana göre Türkiye oyun konusunda her zaman geriden gelecek.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Yerli olduğu için destek çıkmak gerektiğini düşünüyorum ve duyduğum kadarıyla zula gibi p2w değilmiş
ancak
CS:GO'nun haritalarını kopyalamaları hoş değil, Dust 2 güzel bir harita ve makyajlayıp önümüze sürmektense, daha çok emek ve düşünceyle kendi haritalarını tasarlamalılar.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
para ile dürbün çıkıyorsa lazer çıkıyorsa kardeşim bu zuladır herkez sabah akşam bu oyunu oynamak zorunda değil ha tabi zuladan insaflı çıkmışlar en azından para ile satmıyorlar ama bekleyin oyun biraz yayılsın para ile silah satmaya bile başlarlar kardeşim adam akılı bi valorant csgo benzeri herkezin eşit olduğu bir oyun çıkartın mümkünmü asla

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Yine Counter Strike çakması saçma oyunlardan bir tanesi.Neden de_dust2 haritasını çalıyorlar kendiniz bir şeyler yapın artık yeter.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
20142ed5ce7d29a.jpg

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Pay to win değil en azından zulada parayla sekmeyi bile azaltıyorsunuz

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Neden biz Witcher gibi oyun yapamıyoruz? Neden biz GTA V gibi oyun yapamıyoruz? Bana göre Türkiye oyun konusunda her zaman geriden gelecek.
Bizim oyun geliştiricilerimiz genelde bilgisayar oyunu yapmıyor, mobilde oyun yapıyorlar. Enis Kirazoğlu'nun bununla ilgili bir videosu vardı, orada da bu sorulara yanıtlar bulabilirsin.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Biz neden yerli oyun çıkaramıyoruz?
Yatırım yapmıyoalr buna teşvik edici projeler yapsalar aslında bizde gta 5,pubg mobile gibi oyunlar yapabiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerli olduğu için destek çıkmak gerektiğini düşünüyorum ve duyduğum kadarıyla zula gibi p2w değilmiş
ancak
CS:GO'nun haritalarını kopyalamaları hoş değil, Dust 2 güzel bir harita ve makyajlayıp önümüze sürmektense, daha çok emek ve düşünceyle kendi haritalarını tasarlamalılar.
Daha fazla uğraşssınlar eminim ki dust 2 den güzel bir harita çıkarırlar

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
dust2 haritasını kendileri harita yapamadıkları için değil, sevildiği için koyuyorlar. birde ben oyunu en son güncelledim, oyun kötü taraflara gidiyo. animasyonları ve arayüzü iyileştirmeye çalışırken daha kötü hale sokmuşlar ve bana birçok kişi destek veriyor. sekmeler de biraz garip gibi.
zula bir ara oynardım, şuan zuladan nefret ediyorum ama maalesef şuan zula daha iyi.