CS:GO'Da Ban Yedim (Hileden Değil)

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Arkadaşlar bugün CS:GO oynuyordum. Bu elden önce 1 hafta kendi adamımı vurmaktan ban yemiştim. Bugün cezam bitti. Şansıma tam el başladı. İşim çıktı. Çıkmam gerekti. Bende beni kicklemelerini söyledim. Kicklediler. Fakat 1 hafta daha ban yedim. Neden oldu ? Bu banı kaldırttırabilirmiyim ? (Önceki banlar sinirimden oldu. Oyun oynarken normale göre 2-3 kat daha çok sinirleniyorum. Küfürcüler ve hilecilerde cabası.)

FatihBahadr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Cooldown süreleri var. Sen sürekli çıkarsan, kicklersen veya kicklenirsen seviyen artar. Şuan seviye 4tesin. 1 hafta boyunca cezan kalkmaz. Cezan kalktıktan sonra da 1 hafta bişey yapmazsan seviyen düşer.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Cooldown süreleri var. Sen sürekli çıkarsan, kicklersen veya kicklenirsen seviyen artar. Şuan seviye 4tesin. 1 hafta boyunca cezan kalkmaz. Cezan kalktıktan sonra da 1 hafta bişey yapmazsan seviyen düşer.
Hmm. Ben kendi isteğimle kicklenmiştim oysaki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hiçbirşey yapmazsam. Ceza seviyen düşermi ?

Reaksiyon puanı
1,619
Ban kalktıktan sonra bir kaç el banlanmadan oynaman lazım diye biliyorum.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Kicklenmen senin takım arkadaşların tarafından beğenilmeyen toxic bi oyuncu olduğunu gösterir. Bu yüzden ceza sebebi. Yani AFK kalmadım kicklendim neden ceza aldım gibi bi düşünce söz konusu olamaz.
Hmm olabilir.

FatihBahadr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Çok rekabetçi oynamak istiyosan faceit oyna. Hilesiz ve kansersiz.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Kicklenmen senin takım arkadaşların tarafından beğenilmeyen toxic bi oyuncu olduğunu gösterir. Bu yüzden ceza sebebi. Yani AFK kalmadım kicklendim neden ceza aldım gibi bi düşünce söz konusu olamaz.
Fakat küfür edenlere birşey olmuyor oyunda. Adam benim anneme Vb. Sesli sövüyor. Hiçbirşey olmuyor. Raporluyorum. Şahsen hiç banlananlara rastlamadım. Bu küfür aslanlarda ben uyuz oluyorum. Küfür etmeyi sevmiyorum. Bende vuruyorum. Kicklemeye çalışıyorum reddediyorlar.

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Fakat küfür edenlere birşey olmuyor oyunda. Adam benim anneme Vb. Sesli sövüyor. Hiçbirşey olmuyor. Raporluyorum. Şahsen hiç bağlananlara rastlamadım. Bu küfür aslanlarda ben uyuz oluyorum. Küfür etmeyi sevmiyorum. Bende vuruyorum. Kicklemeye çalışıyorum reddediyorlar.
Ben size CS:GOnun ban sistemini savunmadım. Savunamam zaten hileler kol geziyor.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Ben size CS:GOnun ban sistemini savunmadım. Savunamam zaten hileler kol geziyor.
2 el üst üste mevlana hack gelirse siz sinirlenmezmisiniz. (Bugün SSG modunda geldi.) Keşke sadece bugün gelse. Hergün en az 1 kere geliyor.