CS:GO Vs Valorant

CS:GO mu Valorant mı?

• CS:GO

Kullanılan: 21 60.0%
  • Valorant

Kullanılan: 14 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
Çoğumuzun bildiği üzere Riot Games'in yeni geliştirdiği oyun olan Valorant kapalı betadan çıktı, bu sayede geniş bir kitle oyuna akın etme şansı buldu ve bununla beraber anketlerin vakti de geldi.
Şahsi görüşümü bildirmem gerekirse Valorant'ı kapalı beta sürecinde oynadım ve bu yüzden bir çok hatadan dolayı oyunu yeteri kadar kurcalayamadım fakat genel anlamda iki oyun arasında seçim yapmamda yol gösterici olabilecek bir kaç nokta bulunuyor.

Başlıca nedenleri listelemem gerekirse;
  • Oyuncu kitlesi pek ilgimi çekmedi, yaş ortalaması CS:GO'ya göre biraz daha düşük.
  • Oyuncuların geneli toxic ve flamer (Türkiye sunucusundan girdiğim için olabilir, benim karşılaştıklarım genel olarak böyle).
  • Bazı karakterlerin özellikleri (Başlıca Viper ve Omen) aşırı abartılmış, örneğin Side alanında geniş bir zehir bulutu oluşturmak veya haritada rastgele yerlere ışınlanmak biraz saçma gibi.
  • Silahlar daha fazla sekebilir, bu durumun oyunculara yetenek anlamında bir şeyler katacağını düşünüyorum.
  • Vanguard'ın başlangıçta çalışmasına izin vermeyen kullanıcılar oyuna giremiyor, ne yazık ki sistem açılırken Vanguard'ın başlatılmasına izin verilmesi gerekiyor.
  • Vanguard'ın Kernel Mod da çalışması.
Oy kullanan arkadaşlar seçimleri hakkında açıklama yaparsa daha güzel ve adil bir oylama olacağına inanıyorum.
Csgo efsane oyundur herkes biliyo zaten ama valorantın grafikleri benim daha hoşuma gidiyo ıjıklı mıjıklı

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
valorant daha çok sevdim