C
CS GO
SDN Okuru
BEYLER OYUNU YEDEKLEYIP TEKRAR YUKLEYIN OLMAZSA OYUNU STEAMI AÇIP KÜTÜPHANEDEN GİRİN MASAÜSTÜNDEN GİRİN BEN BÖYLE ÇÖZDÜM.
peki teşekkür ederim yardımınız için
Merhaba ben önceki hesabımda vac ban yemiştim şimdi bu benim 2. hesabım 1 el silah yarışı oynadım ondan sonra yeniden silah yarışına girmeye çalıştığımda vac banned from secure server yazısı çıkıyor karşıma oyunu 1 saat önce aldım 30 dk oynadım iade talebinde bulundum lütfen yardım edin benim 24 tl çöpe mi gidecek lütfen acil cevap yazın hiçbir şekile hile kullanmadım lütfen acil yardım
![]()
bende bu çıkıyor ve oyun dosyalarını doğrulaya bastığımda 1 dosyayı yeniden yükledi ama değişmedi hala daha bu hata var
neyse sorundeğil artık cs den soğudum bidahada oynamam yardımlarınız için teşekkürler
abicim bende de aynı hata vardı dedigin gibi sildim o dosyayı geçermi şimdi yani[MENTION=385184]mic check[/MENTION]
Bunun hile ile alakasi yok.
Ilk olarak steam dosyasina girip (steam kapaliyken) clientregistry.blob'u sil, steami tekrar baslat. Oyuna girip ayni sorunun mevcut olup olmadigina bak.
Gecici olarak virüs programini devre disi birak. Bu dediklerim ise yaramazsa baska yöntemler sunacagim.
abicim bende de aynı hata vardı dedigin gibi sildim o dosyayı geçermi şimdi yani
merhaba benim vac ile bi sıkıntım var. hack olmamama rağmen hep ban yiyorum. Neden bilmiyorum. Buna aykırı olan uygulamaları da sildim (ccleaner,start menu 8). Bunların hile ile alakası varsa yemin ediyorum ben bilmiyodum. bana yardım eder misin??