CS:GO rekabetçi derecem gitmiş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler yaz bittiğinden beri CS'ye giremedim bıraktığımda Usta Muhafız II idim şimdi bir açtım derecem yok hiç bir şey yazmıyor, bir oyun rekabetçi oynadım neler oluyor diye silah tutmasını bilmeyen adamların yanına attı beni maç bitti yendik baya da farkla oyun birincisiydim beni tutup Gümüş III'e attı kafayı yemek üzereyim neler oluyor biri anlatabilir mi? [emoji20]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=326651]abidn[/MENTION]

En son derecelendirmede degisiklikler yapilmisti.
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] sana yardimci olabilir.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] ne oldu lütfen anlatın ben millete ne dicem [emoji23]

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Uzun sure rekabetçi girmeyince rutben silinmiş. Yeni rutbe sistemiylede seni baya düşük bir rütbeye atmış. Çoğu kişi şuan nova-silver arası gitgelde. Yukselmende imkânsız gibi. Geçmiş olsun.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uzun sure rekabetçi girmeyince rutben silinmiş. Yeni rutbe sistemiylede seni baya düşük bir rütbeye atmış. Çoğu kişi şuan nova-silver arası gitgelde. Yukselmende imkânsız gibi. Geçmiş olsun.
Abi nasil imkansiz ya yeni bir iki video izledim herkes dusmus dusmus ama muhafiz 2den novaya falan dusmus gumus 3 nedir abi agliyacam valla neden imkansiz hic bir yolu yok mu [emoji24]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Olay şu. Eskiden bir süre girmeyince oyuna rütbe siliniyordu, 1 maç (eski rütbenizdeki oyuncularla) maç atıyorsunuz ve kazanırsanız eski rütbeniz geliyor, kaybettiğiniz her 2 veya 3 maça 1 rütbe düşüyordunuz. Şu an sistem değişti. Rütbeniz silndiğinde rastgele düşüyorsunuz şu an ve bunun dışında rütbelendirme sistemi de değişti. Kaybedilen 1 veya 2 maça derank alıyorsunuz. Mesela ben 6 winstreak üzerine 1 lose aldım Supreme'den LEM e düştüm. aynı şekilde attığım 25 maç sonu sadece 4 lose olmasına rağmen DMG ye düştüm ve oyunu sildim. Şu an oynamıyorum. Özellikle, son maçımda hile açmış bir adam vardı. Rütbe kaybetmemek için hile satın aldığını söyledi, arkadaşım da izliyordu maçı; duvardan takip ediyor ama sıkmıyor demişti :D Oynama hocam oyunu, sil gitsin. Yakında oyun f2p olacak zaten.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Olay şu. Eskiden bir süre girmeyince oyuna rütbe siliniyordu, 1 maç (eski rütbenizdeki oyuncularla) maç atıyorsunuz ve kazanırsanız eski rütbeniz geliyor, kaybettiğiniz her 2 veya 3 maça 1 rütbe düşüyordunuz. Şu an sistem değişti. Rütbeniz silndiğinde rastgele düşüyorsunuz şu an ve bunun dışında rütbelendirme sistemi de değişti. Kaybedilen 1 veya 2 maça derank alıyorsunuz. Mesela ben 6 winstreak üzerine 1 lose aldım Supreme'den LEM e düştüm. aynı şekilde attığım 25 maç sonu sadece 4 lose olmasına rağmen DMG ye düştüm ve oyunu sildim. Şu an oynamıyorum. Özellikle, son maçımda hile açmış bir adam vardı. Rütbe kaybetmemek için hile satın aldığını söyledi, arkadaşım da izliyordu maçı; duvardan takip ediyor ama sıkmıyor demişti :D Oynama hocam oyunu, sil gitsin. Yakında oyun f2p olacak zaten.

Hocam ben yeniyim rütbe sistemini pek bilmem ama 2 sorum olacak.

1.Koskoca vac varken sistem bunu nasıl görmüyor hadi 5-10 dakka görmedi illaki bir şekilde sistemden bulunup vac yemesi lazım oyun 1.6 değil ki ücretli boşuna mı alıyoruz parayla
2.sorum neden f2p olsun ki böyle bir oyun resmi açıklama var mı

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hocam ben yeniyim rütbe sistemini pek bilmem ama 2 sorum olacak.

1.Koskoca vac varken sistem bunu nasıl görmüyor hadi 5-10 dakka görmedi illaki bir şekilde sistemden bulunup vac yemesi lazım oyun 1.6 değil ki ücretli boşuna mı alıyoruz parayla
2.sorum neden f2p olsun ki böyle bir oyun resmi açıklama var mı

Vac sistemi biraz geç çalışıyor. Ben hunharca hack kullandım anca 2 gün sonra ban yedim. Belli etmesem daha giderdim de. Birde ücretli hackler var zaten onlar hiç takılmıyor vac sistemine. Son 2 ayda oyunun indirime girmiş olması ve yeni rütbe sistemi çoğu kişiyi hack kullanmaya itiyor veya böyle oyunu sildirtiyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ücretli hile konusunda fazla emin konusmayin derim. Bütün hileler neredeyse dll. ve exe. dosyalarina müdahalede bulunuyor, vac er ya da gec tespit edip banlayacaktir.

Kullanip ban yiyen de mevcut.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ücretli hile konusunu hiç açmayalım, 1 yıl önce birlikte adeks içerisinde oynadığımız arkadaşım kullanıyordu, oyunu bıraktı vac ı yok. Freetoplay konusunda bir açıklama yok ben onu kafamdan attım ortaya. Teamfortress 2 ye yapılan bu oyuna da yapılacakmış gibi hissediyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben söyleyeyim de sonra vac forumlarında banı kaldırın diye dolanmasınlar.

Kaldı ki sitede kendileri de %100 güvenli olmadığını söylüyor. Risk olmadığını kimse iddia edemez kısacası.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Derinlere indirtip anlattırma beni burda hocam :D Hile kullanacaksan adabını bileceksin :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
2fmbshcz.jpg

Benim gibi kullanın :mrgreen:

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman silver 1'e falan duseyim de zevkli olur hep hayalini kurardim surekli mac alsam ama yine rank atlamadan dusuk seviyeyle devam etsem diye (kendimi boyle teselli ediyorum)