CS: GO nasıl bir oyun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler nette bi ara bakmistim adam bi tane bicagi 5000 $ a satmisti gercek parayla hemde nasil oluyo bu bi aydinlatirmisiniz beni nasil bi oyun envanter falan varmis galiba neyse yorumlarinizi bekliyorum

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Oyunda sandıklar var bazen oyun sonlarında bu sandıklardan Düşüyor bunların içinden silah Bıçak çıkıyor. Bunları değerlerine göre satabilirsin. 10 kuruşluk eşyada düşebilir 1000 tllikte. Tabii yüksek fiyatlı eşya Çıkma olasılığı çok az. Bir kutu açmamın bedeli 5.5 tl, geçen 20 kutu açtım çıkan en değerli eşya 8 tl ydi. Buradan çok para kazanırım diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Oyuna gelirsek oynanış olsun grafik olsun çok güzel.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunda sandıklar var bazen oyun sonlarında bu sandıklardan Düşüyor bunların içinden silah Bıçak çıkıyor. Bunları değerlerine göre satabilirsin. 10 kuruşluk eşyada düşebilir 1000 tllikte. Tabii yüksek fiyatlı eşya Çıkma olasılığı çok az. Bir kutu açmamın bedeli 5.5 tl, geçen 20 kutu açtım çıkan en değerli eşya 8 tl ydi. Buradan çok para kazanırım diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Oyuna gelirsek oynanış olsun grafik olsun çok güzel.

Parasiz sandik dusuyo dime

qalsiyum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Harika. İlk başlarda aim konusunda zorlanıyorsun ama alışınca gayet iyi oluyor. Grafikler güzel, lig sistemi harika..