CS:GO Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nerv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nerv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba ben emre geçenlerde steam da ve dünyada ünlü olan CS:GO oyununu indirdim ama oyunu actıktan sorna oyunda cok fazla kasma oldu bende grafikleri en düşüğe getirip oynamayı denedım kasma sorunu gectı ve 10 dakika sorna tekrar kastı pc yi yenıden baslattım yine gectı 10dk sorna yine kastı bu sureklı boyle devam etti araştırdım biraz fan pistir gibi şeyler duydum ama sizede bi sormak istedim pc özellikleri

İşletim sistemi: İntel HD grapichs 4000
RAM:8
İŞLEMCİ:intel(r) core(tm) i5-3210m cpu @ 2.50ghz
SİSTEM TÜRÜ:64 Bit

yardımcı olursanız sevinirim bu sorunun geçmesini çok istiyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Harici ekran karti yok mu bunda?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Merhaba ben emre geçenlerde steam da ve dünyada ünlü olan CS:GO oyununu indirdim ama oyunu actıktan sorna oyunda cok fazla kasma oldu bende grafikleri en düşüğe getirip oynamayı denedım kasma sorunu gectı ve 10 dakika sorna tekrar kastı pc yi yenıden baslattım yine gectı 10dk sorna yine kastı bu sureklı boyle devam etti araştırdım biraz fan pistir gibi şeyler duydum ama sizede bi sormak istedim pc özellikleri

İşletim sistemi: İntel HD grapichs 4000
RAM:8
İŞLEMCİ:intel(r) core(tm) i5-3210m cpu @ 2.50ghz
SİSTEM TÜRÜ:64 Bit

yardımcı olursanız sevinirim bu sorunun geçmesini çok istiyorum.
2. Ekran kartı olması lazım . Aygıt Yöneticisi>Goruntu Bağdaştırıcılarından bakabilirsiniz .

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Harici kart yoksa o çiple 30 fps ustunu goremezsin.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Sorunu inboxta cozdum. Arkadasin pc si single modda cs goyu kaldiracak gucte. (Bu arada harici ekran kartida yok) fakat arkadas online oynadigi icin ve interneti yavas oldugu iin hem laga kapiliyor hemde fazla oyuncu sayisi daha fazla yuk bindirdigi icin pc yetersiz kaliyor. Kisacasi buna yapacak bisey yok. Tek altarnatifi oyuncu sayisinin az oldugu sunuculara girmek bu sekilde yuku daha azaltmis olur ve yuksek fps oranina sahip olur

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Sence teknoloji forumunda mod olmuş biri bukadarini bilemezmi? Yazinin sonundaki ünlem işaretini görmedin sanirim..
Yazının sonundaki ünlem işareti anlatım bozukluğundan başka birşey ifade etmiyor. Küçümseme ifadesi kullanıyor isen "(!)" kullanmalısın.
Örnek:" Bence de mod olmuş biri her şeyi bilebilir (!).

Son düzenleme: