BİLGİSAYARIM MI KÖTÜ ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nerv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nerv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Amma uzatmıssınız, yine de kesin çözüm bulamamıssınız.
Aygıt yöneticisinden ekran kartları kısmına bak, orada harici bir ekran kartı var mı, varsa hangisi, sürücüsü yüklü mü vs hepsi görülür.
Kendin anlamadıysan aygıt yöneticisinin ekran kartı bölümünün görüntüsünü atabilirsin.

bu mu?

Ekli dosyalar

• asdasda.PNG
    asdasda.PNG
    32.3 KB · Görüntüleme: 383

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Yok kardeşim. Harici ekran kartı yok senin bilgisayarında . Ya da var ama sürücüsü kaldırılmış. Tam modelini yazar mısın . Çünkü 2 tane olmaması çok anormal .

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156

Sisteminizde harici ekran kartı var ancak sürücüsü yüklenmemis.
Hardware id'si lazım.
Microsoft temel görüntü bağdastırıcıya çift tıklayın. Oradan ids kısmına gelip, en üstteki id'yi kopyalayıp gönderebilir misiniz.
5pjQo.png

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Kardeşim bendede nirvana 16.5 var aynı pc ve bendede aynı sıkıntı var büyük ihtimalle 4 çekirdekli pc 2 çekirdek çalışıyor bende 2 çekirdek çalışıyor ve nasıl düzeltebiliceğimi bilmiyorum seninde sorunun o kardeşim benim pc i5 4200 işlemci gt740m ekran kartı 2gb 8gb ram 64 bit işletim sistemi eğer çözüm bulursan banada yardımcı olurmusun

AliBabaszOLMAZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim bendede nirvana 16.5 var aynı pc ve bendede aynı sıkıntı var büyük ihtimalle 4 çekirdekli pc 2 çekirdek çalışıyor bende 2 çekirdek çalışıyor ve nasıl düzeltebiliceğimi bilmiyorum seninde sorunun o kardeşim benim pc i5 4200 işlemci gt740m ekran kartı 2gb 8gb ram 64 bit işletim sistemi eğer çözüm bulursan banada yardımcı olurmusun

BIOS'tan bir ayar var UCC diye onu enabled yap yoksa olmuyor.

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Merhaba ben emre geçenlerde steam da ve dünyada ünlü olan CS:GO oyununu indirdim ama oyunu actıktan sorna oyunda cok fazla kasma oldu bende grafikleri en düşüğe getirip oynamayı denedım kasma sorunu gectı ve 10 dakika sorna tekrar kastı pc yi yenıden baslattım yine gectı 10dk sorna yine kastı bu sureklı boyle devam etti araştırdım biraz fan pistir gibi şeyler duydum ama sizede bi sormak istedim pc özellikleri

İşletim sistemi: İntel HD grapichs 4000
RAM:8
İŞLEMCİ:intel(r) core(tm) i5-3210m cpu @ 2.50ghz
SİSTEM TÜRÜ:64 Bit

yardımcı olursanız sevinirim bu sorunun geçmesini çok istiyorum.
Kötü

kTech-O

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İntel HD Graphics isimli grafik kartını Google Chrome yanında İnternet Explorer gibi düşünebiliriz. Yeni bir harici ekran kartı işine yarar ...

EDIT: Ayrıca sanıyorum Dizüstü bi PC den bahsediyorsun . Oyun oynamak için Masaüstü tavsiyemdir. Eğer sistemin Masaüstüyse dediğim gibi harici ekran kartı al apu alacaksanda ramlerini sıkı tutman gerek çünkü apu sistem gücünü ramden alır.