Beyler son tatil biterken köye geldim 9 günlüğüne
CS GO oynuyorum hergün
Telefonda 4 gb int. var online oynasam kaç mb yer saatte
Acil yardim edin tsk:turned:
Çok teşekkürler bende skype kullaniyorum 3 kişiyiz 200-300 yiyorsa hergün girerim tskBende aynı Şekil kullanıyorum
skype açık şekilde üç kişi giriyoruz iki rekabetçi oyun oynuyoruz yaklaşık 200-300mb kullanıyor![]()
cs go indirirken çok internet yer mi?
hocam yani oynanmazmi?1 rekabetçi maçı 200mb'dan fazla yiyor , ping ise genellikle 100msden fazla.
+++
--- Gönderi Güncellendi ---
hocam yani oynanmazmi?
sistemınde en az 15 gb yer olması lazım ama o kadar ındırmıyorCsgo kac gb.Satın alıcam.Kimi 5 kimi 8 kimi de 15 gb diyor.Bilen lütfen net bir cevap versin.Lütfenn...
tek bi yanıtta 2 sorunuda cevaplıyım. gerçi biraz geç olmuş ama... öncelikle kendimde vodafone mobil veriyle uzun bi süre cs oynadım haftasonları akşama doğru 130-180 arası bi ping alıyodum ve internet 200 küsür mb yiyodu haftaiçinde ise 60ms' e kadar düşüyordu ve 100-130 mb yiyodu. herhangi bir bilgisayardan cs yi steamın ayarlar kısmından yedekleyebilirsin biraz geç olmuş kusura bakmaEyw yeni binaya tasindigim icin internet altyapisi yok bnde mobil veri ile oynayacaktim peki ben bu oyunu bir yerden usb ile atip pcnye yukleyebilirmiyim (orjinal oyun steamden yani)