CS GO DA VAC SORUNU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan1yaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Aldıktan 1 gün sonra vac yemesi imkansız dediklerine göre çünkü rank silver 1 yazmışsın. 10 rank maçı atman lazım 1 günde ve her 2 mac sonrası 20 saat cooldown var.

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldıktan 1 gün sonra vac yemesi imkansız dediklerine göre çünkü rank silver 1 yazmışsın. 10 rank maçı atman lazım 1 günde ve her 2 mac sonrası 20 saat cooldown var.
yanlış atmış olabilirler mi çünkü rekabetçide girmedim denedim vac ban yemeden önce olmadı rank bilmem ne diyordu

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bak ben vac ban konusunda sabikaliyim. 2 hesabim vac yedi. Yani ben senin ne yaptığını cok iyi biliyorum.

Gittin yan hesap açtin. Basit eğlence de hızlı level atlamak için hile indirdin. Güzel güzel kullandin. Sonra da şak vac bani yedin.

Kabul et artık. O hesabın zaten kurtulamayacak.

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece bir servara girdim ordada bayağ kötüydüm smoke taradım biri öldü kesinlikle hile kullanmadım rastgale taradım swlerde overwatch oluyor mu ?

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ne ?

Ekli dosyalar

• bu ne.PNG
    bu ne.PNG
    32.1 KB · Görüntüleme: 378

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak ben vac ban konusunda sabikaliyim. 2 hesabim vac yedi. Yani ben senin ne yaptığını cok iyi biliyorum.

Gittin yan hesap açtin. Basit eğlence de hızlı level atlamak için hile indirdin. Güzel güzel kullandin. Sonra da şak vac bani yedin.

Kabul et artık. O hesabın zaten kurtulamayacak.
abi yaşım daha 12 ne level atlaması ikinci hesap açtım çünkü 1.de alamaamıştım cs goyu tam bir bilgim yoktu ALLAH görüyor be abi

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 saat oynamışım abi amacım sadece eğlenmek ti abi ya sabah geldim bi baktım vac ban diyor

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaynar sular döküldü abi klütfen yasrdım et abi lütfenn :(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Verilen yönlendirmeye tiklaman yeterli olacaktir.

Valve Anti-Cheat System (VAC) - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Support

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamazlar.

Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse, otomatik olarak kaldırılacaktır. Eğer toplulukla Valve Anti-Hile konusunda tartışma yapmak istiyorsanız, bunu buraya giderek gerçekleştirebilirsiniz.

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
az buz ticket attım inş göürrler hakkımı arıyorum hile diyenlere söyliyim amacım eğlenmek oyun oynamak hile kullananların ve bunu bana yapanlaırı hakkımı helal etmiyorum güvenilir dediğimiz steama bak be ! BİRAZ YARDIMCI OLSAIZ ÇOK SEVİNİRİM SİZİN GİBİ İYİ İNSANLARDA VARMIŞ BU DÜNYADA

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Gereken bilgileri yukarıda verdim. Ticket atman durumu değiştirmeyecek.

Ayrıca sen vac forumuna konu açmışsın, ticket atmamışsın. O da birazdan kitlenir.

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ben swye girdim rekabetçi giremedim hangi kanıta bakarak ban atıyolar bu kalıcımıdır

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gereken bilgileri yukarıda verdim. Ticket atman durumu değiştirmeyecek.

Ayrıca sen vac forumuna konu açmışsın, ticket atmamışsın. O da birazdan kitlenir.
abi ben sadece swde takıldım rekabetçi giremdim rankım yetmiyıordu böyle birşşey olanaklı mı yoksa yanlışlıkla atılmışsa kaç saate düzelir

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Serverlerin çoğunda zaten vac koruması var. Rekabetçi olup olmaması önemli değil.

Yanlış atıldıysa otomatik kaldırılır. Yukarıda verilen bilgileri okuman yeterli..

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Serverlerin çoğunda zaten vac koruması var. Rekabetçi olup olmaması önemli değil.

Yanlış atıldıysa otomatik kaldırılır. Yukarıda verilen bilgileri okuman yeterli..
1 kişinin raporuylamı oluyor bot benden güzel oynuyor abi hileyle işim olmaz tadı çıkar biliyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
1 kişinin raporuylamı oluyor bot benden güzel oynuyor abi hileyle işim olmaz tadı çıkar biliyorum

Vac ban rapor üzerine işlemiyor. Vac oyun esnasında hile taraması yapar ve işlemi gerçekleştirir.

Kimsenin raporlamasıyla vac ban yemezsin.

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vac ban rapor üzerine işlemiyor. Vac oyun esnasında hile taraması yapar ve işlemi gerçekleştirir.

Kimsenin raporlamasıyla vac ban yemezsin.
böyle saçmalıkmı olur ya ben açmadım abi ya gitti mi para 24 lira gitti mi ya verdiğim para haram zıkkım olsun (peki yanlışlıkla atmış olabilirler mi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yazılanların hangi kısmını anlamadın? Yanlışlıkla atıldıysa otomatik olarak kaldırılacak.

Daha ilk günden ban yemen bunun aksini gösteriyor.

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılanların hangi kısmını anlamadın? Yanlışlıkla atıldıysa otomatik olarak kaldırılacak.

Daha ilk günden ban yemen bunun aksini gösteriyor.
allahım babam parayı zor kazanıyor bana almak için çok uğraştı ve aldı ben bunun için açmam abi peki ne zaman kaldırılır yanlış atıldıysa smoke taradım adamı vurdum sonra başka swlerde oynadım yattım baktım sabah yine giryo öğlen bu sarı yazı çıktı niye yapıyım abi kaç saate geri oynarım babam çok kızar lütfen yardım et

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim yapabileceğim bir şey yok. Ama hile kullandıysan şansın 0.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Geçmiş olsun o ban kalkmaz ne yazıkki .

Jstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
VAC BAN da sistem zaten yanlış karar verildiğini farkederse en geç 30 gün içerisinde cezan kalkar, fakat başka türlü kaldırabilmenin bi yolu yok diye biliyorum steam support da bu konuda destek vermiyor.Ve muhtemelen ceza kalkmayacak bir çok tanıdığım kişinin hesabıda bu şekilde banlandı ancak şimdiye kadar suçsuz banlanan olmadı .Yeni bir hesap açman yada oyunu bırakmanı tavsiye ederim . Para konusunda maalesef şartlar herkez için eşit değil ve kimse kolay para kazanamıyor en azından bizim ülkemizde durum böyle lakin kimse 24 tl le zenginde olmuyor...bil istedim ayrıca bunların hepsinin yaşının küçük olduğuna veriyorum sana tavsiyem biraz daha büyümeyi bekle ne biliyim CS oynıyacağına çık sokağa top falan oyna boylece 24 tl de cebinde kalsın.

Jstek

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Toplam 2 hesapla 4000 bin saate yakın cs go oynadım. Hiç ban falan yemedim. Durduk yere yapması çok mantıksız.

Kaan1yaK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toplam 2 hesapla 4000 bin saate yakın cs go oynadım. Hiç ban falan yemedim. Durduk yere yapması çok mantıksız.
cs goyu indirirken (oyunda deil) cheat engine programını hızlansın diye açmıştım ondan sorun olabilir mi ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
cs goyu indirirken (oyunda deil) cheat engine programını hızlansın diye açmıştım ondan sorun olabilir mi ?

Alin size sorunun cevabi. Cheat Engine acikken vac korumali oyuna girersen banlanirsin bu kadar basit.

Cheat Engine ile indirme nasil hizlandiriyor? Yeni moda mi bu.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sabah sabah sağlam güldüm :D Ben cheat engine ile cs1.6 da bayrak kapmaca oynardim. Hızı fullerdim şak şak alirdim. Millet neler de kullanmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...