/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
Aldıktan 1 gün sonra vac yemesi imkansız dediklerine göre çünkü rank silver 1 yazmışsın. 10 rank maçı atman lazım 1 günde ve her 2 mac sonrası 20 saat cooldown var.
yanlış atmış olabilirler mi çünkü rekabetçide girmedim denedim vac ban yemeden önce olmadı rank bilmem ne diyorduAldıktan 1 gün sonra vac yemesi imkansız dediklerine göre çünkü rank silver 1 yazmışsın. 10 rank maçı atman lazım 1 günde ve her 2 mac sonrası 20 saat cooldown var.
abi yaşım daha 12 ne level atlaması ikinci hesap açtım çünkü 1.de alamaamıştım cs goyu tam bir bilgim yoktu ALLAH görüyor be abiBak ben vac ban konusunda sabikaliyim. 2 hesabim vac yedi. Yani ben senin ne yaptığını cok iyi biliyorum.
Gittin yan hesap açtin. Basit eğlence de hızlı level atlamak için hile indirdin. Güzel güzel kullandin. Sonra da şak vac bani yedin.
Kabul et artık. O hesabın zaten kurtulamayacak.
abi ben sadece swde takıldım rekabetçi giremdim rankım yetmiyıordu böyle birşşey olanaklı mı yoksa yanlışlıkla atılmışsa kaç saate düzelirGereken bilgileri yukarıda verdim. Ticket atman durumu değiştirmeyecek.
Ayrıca sen vac forumuna konu açmışsın, ticket atmamışsın. O da birazdan kitlenir.
1 kişinin raporuylamı oluyor bot benden güzel oynuyor abi hileyle işim olmaz tadı çıkar biliyorumServerlerin çoğunda zaten vac koruması var. Rekabetçi olup olmaması önemli değil.
Yanlış atıldıysa otomatik kaldırılır. Yukarıda verilen bilgileri okuman yeterli..
1 kişinin raporuylamı oluyor bot benden güzel oynuyor abi hileyle işim olmaz tadı çıkar biliyorum
böyle saçmalıkmı olur ya ben açmadım abi ya gitti mi para 24 lira gitti mi ya verdiğim para haram zıkkım olsun (peki yanlışlıkla atmış olabilirler miVac ban rapor üzerine işlemiyor. Vac oyun esnasında hile taraması yapar ve işlemi gerçekleştirir.
Kimsenin raporlamasıyla vac ban yemezsin.
allahım babam parayı zor kazanıyor bana almak için çok uğraştı ve aldı ben bunun için açmam abi peki ne zaman kaldırılır yanlış atıldıysa smoke taradım adamı vurdum sonra başka swlerde oynadım yattım baktım sabah yine giryo öğlen bu sarı yazı çıktı niye yapıyım abi kaç saate geri oynarım babam çok kızar lütfen yardım etYazılanların hangi kısmını anlamadın? Yanlışlıkla atıldıysa otomatik olarak kaldırılacak.
Daha ilk günden ban yemen bunun aksini gösteriyor.
kullansam inkar etmemBenim yapabileceğim bir şey yok. Ama hile kullandıysan şansın 0.
Güzel kardeşim 3. sayfadayız yazdık link verdik okumadınmı ? Haksız yere vac ban atmaz sistem denetimi var..kullansam inkar etmem
Güzel kardeşim 3. sayfadayız yazdık link verdik okumadınmı ? Haksız yere vac ban atmaz sistem denetimi var..
YANLIŞ KİŞİYE ATMA İHTİMALİ VAR MI ?
cs goyu indirirken (oyunda deil) cheat engine programını hızlansın diye açmıştım ondan sorun olabilir mi ?Toplam 2 hesapla 4000 bin saate yakın cs go oynadım. Hiç ban falan yemedim. Durduk yere yapması çok mantıksız.
cs goyu indirirken (oyunda deil) cheat engine programını hızlansın diye açmıştım ondan sorun olabilir mi ?