Autoyu manual yap.Ekli dosyayı görüntüle 9098
Evet daha sonra ?
Autoyu manual yap.Ekli dosyayı görüntüle 9098
Evet daha sonra ?
Bu 32bit'ten 64bit'e geçiş yapmamı mı sağlayacak ?Autoyu manual yap.
Hayır onun için 64 bit işletim sistemi kurmak zorundasınız.Bu 32bit'ten 64bit'e geçiş yapmamı mı sağlayacak ?
peki yapacağım bu ayar ne işe yarayacak ?Hayır onun için 64 bit işletim sistemi kurmak zorundasınız.
Bu apunuza 256 mb ram verilmiş bunu arttırmak isterseniz bu ayar ona yarıyor. Fakat ekran kartı aldıysanız çok da gerek yok.peki yapacağım bu ayar ne işe yarayacak ?
evet ekran kartı aldım, Cuma 17'den sonra kargoya verildi, araya Cumartesi ve Pazar girdi. Bugün gelir diye ümit ediyorumBu apunuza 256 mb ram verilmiş bunu arttırmak isterseniz bu ayar ona yarıyor. Fakat ekran kartı aldıysanız çok da gerek yok.
Dual graphics yapabilirsiniz r7 240 ile apuyu merak ediyorum performansınıevet ekran kartı aldım, Cuma 17'den sonra kargoya verildi, araya Cumartesi ve Pazar girdi. Bugün gelir diye ümit ediyorum![]()
Forumlarda nasıl yapılacağına dair araştırmalar yapıyorum. Ekran kartı gelince adımları izleyip gerçekleştirerek sonuçları aktarırım sana.Dual graphics yapabilirsiniz r7 240 ile apuyu merak ediyorum performansını
Her oyunda mükemmel sonuç almayacağın aklında olsun bir oyunda sorunlu iken bir oyunda kusursuz olabilir.Forumlarda nasıl yapılacağına dair araştırmalar yapıyorum. Ekran kartı gelince adımları izleyip gerçekleştirerek sonuçları aktarırım sana.
Evet. Daha yeni Techopat'ın Dual Graphics testini izledim. R7 240 kuallndı onlar da APU'lu sisteme. GTA 5'de 50 FPS civarında ortalama vardı.Her oyunda mükemmel sonuç almayacağın aklında olsun bir oyunda sorunlu iken bir oyunda kusursuz olabilir.