Beyler bende x7 mause var.GÖzlemlediğim kadarıyla cs de falan bu tip oyun fareleri sekmiyormuş felan diyorlar.Ben tam anlam kuramadım.Yardımcı olabilecek biri var mı ?
a4 tech x7 mouse unda özel cs için ak47 yada m4a1 makroları var ve imlec ayarı gibi makrolar yapılıyo ayrıca hazır makrolarda var. eğer mouse var ise a4 tech x7 için oscar editor diye bir program var mouse'un kendi yazılımı onunla mouse üzerindeki tuşlara makro yada klavye tuşu ataması yapabiliyorsunuz. en güzeli razer deathadder benim kullandığım fps oyunlar için özel olarak üretilmiş
not: bu makro olayı hileye girmiyor.
hadi canım ya yazıyorlar mı öyle iyiymişoscar editor un içinde dediğim gibi ak47 için m4a1 için zaten yazılmış makrolar var eğer onlar işimi görmüyor diyorsan . araştırıp başkalarının yazdığı makroları kullanabilirsin . genelde imleci ortaya sabitleme yada sensivity ayarı yapıyorlar. yani imleç kafa gördüğünde güdümlü oluyor kolay kolay kafadan ayrılmıyor kafaya yaklaşınca kendini kafaya sabitliyor ve head shoot:dirol:
hadi canım ya yazıyorlar mı öyle iyiymiş![]()
neler neler yapıyorlar.. dediğim kordinat olayına bi bak istersen örnek head shoot atmak için x400 y1200 de durması gerekiyosa mouse un taradığın zaman bu değişicek ama makro buna izin vermiyor mouse u stabil 3. tıklamada x400 y1200 kordinatına çekiyor . awp için dürbün atmadan kafa atanlar falan hep bu sebepten![]()
otomatikman değil mouse tabiki anlamıyor yapay zeka değil bu . :tt2: anlatmak istediğim mouse u sürekli ortada tutuyor ve sen atış yapınca sen istesende kaydırma yapmıyor. öss deki kaydırma yaptım ben durumu yaşanmıyor.
ak47 genelde 3. atıştan sonra sektiği için her 3 atıştan sonra mouse ile kafayı buldurmaya çalışıyoruz. ama makroda böyle olmuyor. 3 x makro + aim sabitleme makro çalıştırınca. tuşu basılı tutsanda bütün mermiler aynı yere gidiyor :clap:
edit: aslında sen triple atış yapıyorsun ama makro okadar hızlı çalışıyor ki sanki ölümüne tarıyormuşsun gibi
heh bunu söyle bana tamam anladm.d
:closedeyes: ben pek cs oynamam ama x7 mouse lar bir çok oyunda yardımcı oluyo insana . usko oynarken minor pedalı yerine kullanırdım :thumbup: