Crysis Kategorisi Açıldı

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Değerli arkadaşlar,

Crysis'i ne çok severmişiz meğerse? Yeni kategorimizi açtık.

http://forum.shiftdelete.net/crysis-b73.0/ adresinden veya forum ana sayfasından kendisine ulaşabilirsiniz.

Şimdilik moderatörümüz Torpido. Bu bölümde aktif olarak görev almak isteyen Crysis tutkunları bana ulaşırsa sevinirim.

Yeni kategorimizde ben de aktif olacağım :) Ama ne zaman? Berkin'den en kısa zamanda bir ATI HD 3850 arakladığım zaman :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ATI HD 3850 verelim arkadaşlar admin e bi yardımımız olsun

berkin ATI HD yi admine ver kampanyası yapalım

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bu kategorinin açılması çok iyi oldu.Birçok forum sitesinde GTA kategorisi vardı...Bizde Crysis'i başlatmış olduk... :)

Bütün oyun severlerin rehberi olucak bu bölüm ^^

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
:@ :@ :@ :@ :@ (&) (&) (&) (&) (&) (&)

Bütün Dünya bunu konuşuyo nasıl bilmezsin dostum !!!

3 Türk, Almanyalı kardeşin yaptığı grafik harikası, oyun endüstrisinde devrim sayılabilecek mükemmel eşsiz ve Yerli kardeşlerin memleketlerine olan bağını göstermek için FULL TURKCE olarak hemde 49 YTL'ye Türk oyun severlere sunduğu harika bir oyun(Grafik Şöleni) !!!

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya hemen kızmayın what is matrix kıvamı bir soru idi.

duydum oyunun videosunu da izledim.

esas soru şu: oyunun konusu ucuz abd filmlerindeki gibi koreliler adayı ele geçirmiş onlarda geri almak lazım. ama bir de bakılır ki adada başka işler dönüyor. son teknoloji ile yapılmış yaratık herkesi avlamaya başlar..

konu böyle mi? eğer benim düşündüğüm gibi ise yandı keten helva...

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Konuyu dağıtmayalım. Oyun hakkında bilgi almak için Crysis ile ilgili kategorimize giderek bilgi alabilirsiniz. Yeni moderatörlerimizede görevlerinde başarılar dilerim.