inflames740
Öğrenci
Telefonum J5 2015 oyun oynadığım zaman telefon ısınıyor sizesemi öyle
İphone 8 alsam yine böyle ısınma yapar mı ?
Her oyun telefonu zorladığında telefon ısınmaya başlar.Telefonum J5 2015 oyun oynadığım zaman telefon ısınıyor sizesemi öyle
Her oyun ısındırmıyo sadece büyük oyunlarda oluyor iphone 8 de olur mu ısınmaHer oyun telefonu zorladığında telefon ısınmaya başlar.
Daha az olucaktır.Her oyun ısındırmıyo sadece büyük oyunlarda oluyor iphone 8 de olur mu ısınma
Böyle yapsam zaten alıcam iphone 8 parasına yeni bir telefon ve güçlü bir tablet öneri var mıDaha az olucaktır.
OnePlus 5T veya Galaxy S8 önerebilirim.Böyle yapsam zaten alıcam iphone 8 parasına yeni bir telefon ve güçlü bir tablet öneri var mı
Pil performansı tatmin etmeyebilir.Sağol yorumların için son bir soru sormak istiyorum İphone 8 oyun ihtiyaçını karşılar mı 5-6 oyun oynuyorum Yoksa bir tablete gerek var mı
Performans konusunda sorun yok ancak ekran ve telefonun boyutu oldukça küçük büyük ekranlı telefon kullanmak istemediğinden eminmisin?Yani döngü çabuk biter ve pil değiştirmek zorunda kalırım ama diğer açıdan performasn kalite açısından sıkıntı yok öyle değil mi
Galaxy S8'ide 4-5 sene kullanabilirsin.Ekran olarak bana göre sıkıntı yok Samsung önerdin ama iphone 4-5 yıl kullanmak istiyorum
Kardeşim J5 eski ve giriş seviye bir telefon. S8 ile karşılaştırman yanlış.Bence samsung daha çabuk bozuluyo çünlü j5 bozulmak üzere
Tablet olarak Yeni iPad alabilirsin. Fiyatı uygun. Ya da iPad pro alırsın , daha iyi deneyim ve performans yaşarsın.Böyle yapsam zaten alıcam iphone 8 parasına yeni bir telefon ve güçlü bir tablet öneri var mı
J5 ve S8 arasında dağlar kadar fark var. S8 amiral gemisi serisidir. Aldığınız pişman olmazsınız.Bence samsung daha çabuk bozuluyo çünlü j5 bozulmak üzere
daha beter bile oluyor... aluminyum kasa daha fazla ısı hissettiriyor... işlemcide gpuda ısınma rekortmeni...Her oyun ısındırmıyo sadece büyük oyunlarda oluyor iphone 8 de olur mu ısınma