Cristiano Ronaldo: Galatasaray ders verdi!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
tsn_haber_detay.asp

Real Madrid'in iki golünü de atan Ronaldo'dan müthiş itiraf: "Bugün futbolun 90 dakika oynandığını bir kez daha gördük. Bu yenilgi bize gelecek için ders oldu"

Şampiyonlar Ligi’nin bu sezon en fazla gol atan oyuncusu olan Cristiano Ronaldo, 3-2′lik Galatasaray yenilgisinin ardından itirafta bulundu. Skorun birden 3-1′e gelmesini değerlendiren Portekizli, “Yediğimiz goller bizim hatalarımızdan kaynaklandı. Futbolun 90 dakika oynandığını bir kez daha gördük. Bu yenilgi bize gelecek için ders oldu. Ama sonuç olarak amacımıza ulaştık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Şimdi rakibimizi bekliyoruz” dedi. Attığı golleri yorumlayan Ronaldo, “Arkadaşlarım çok iyi toplar verdi, ben de gerekeni yaptım” diye konuştu. Son olarak sakatlığı ile ilgili bilgi veren yıldız oyuncu, “Şu anda ağrılarım var, ancak geçeceğini umuyorum” ifadesini kullandı.

Turkfutbol

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Real ilk 10 dk içinde iyi oynadı. 1 gol atınca da artık maçı bıraktı. Gs'nin 4 5 gol atması zordu. İmkan vermiyorlardı buna. Gs ikinci yarıda ki ilk golden sonra azmetti. Bu çok belli oluyor. 2 ve 3 golden sonra, izleyenler bile 2 gol daha atmanın mümkün olduğu olduğu gördü. Tabi Real'den 2. gol gelince artık umutlar bitti. Maç genelde umut üzerine kuruluydu zaten. İkinci yarıda 30 dk lık bir sürede Gs güzel oynadı, azim etti ama olmadı...