Cristian Baroni Roma'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe SK'da yaşanan hızlı gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Alper Potuk transferinin tamamlanmasından sonra orta sahada ilk yolcu da belli oldu; Cristian Baroni.

SON PÜRÜZLER

Sezon içinde İtalyan devi Roma'nın teklifini değerlendiren ve askıya alayan Fenerbahçe Spor Kulübü İtalyan kulübünün yaptığı son teklifi kabul etti ve Roma ile anlaşma sağladı. Ufak pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.

Alper'in gelmesiyle birlikte orta sahada futbolcu yoğunluğu ulaşan sarı-lacivertli ekipte sportif direkttör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman da Baroni'nin Roma'ya satılışına onay verdi. Roma ile yapılan anlaşmanın iyi olduğu ifade edilirken İtalyan devinin ne kadar bonservis ödeyeceği açıklanmadı.

Fenerbahçe SK sezon içinde Baroni'nin Roma'ya transferi konusunda herhangi bir tasarrufları olmadığını daha önce açıklamıştı.

Sporx

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bonservisi niye açıklanmaz ki acaba merak ettim şimdi :P

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Baroni çok iyi oynuyordu niye sattılar adamı

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Çok iyi oldu. Aykut Kocaman'ın otoritesini sarstığı ve kafasına göre hareket ettiği söyleniyordu. Diğer oyuncular Emre ve Caner olarak geçiyor. Fenerbahçe'den ayrılmak için video çekmişti. Bir maç iyi bir maç kötüydü.

Meireless, Yobo, Ziegler, Kuyt, Webo da gitsin. Sow ve Stoch da daha iyilerini gelecekse gidebilir.

Krasic konusunda kararsızım.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir maç çok iyi bir maç çok kötü alex gidince formaya kavuştu fenerbahçe'den gitmek için ülkesinden yardım istiyordu sevinmiştir kariyerinde başarılar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
stoch gibi oyuncuyu harcadınız ya ben ona yanarım, sırf biz talip olduk diye yine inat transferi olarak aldılar adamı yediler, zamanında bize gelseydi iyiydi. Şimdi ihtiyacımız yok ama fenerbahcede sevdiğim tek oyuncu.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Yobo ve Kuyt gitsin mi? [MENTION=105866]Paramore[/MENTION] neden öyle yaptın kardeşim.. Yobo bence bambaşka bir insan.. Ama Webo için birşey diyemem nitekim sow olmadan çok etkisiz kalıyor. Ama stoch bence oynatılmalı..

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=105866]Paramore[/MENTION] bence yobonun yeri doldurulmadan gönderilmesi takımı dibe sürükler bekirde zaten asist kralı tipi var her attığı pas rakipde egemen desen hiç güven vermiyor her an takımı eksik bırakacak gibi her müdahalesi sert.Webo da şuanlık işimizi görüyor fakat sowu webo yüzünden forvet oynatmıyor aykut ama sowun forvet oynadığında nasıl biçer döver gibi olduğunu biliyoruz bu aralar performansı düşük orası ayrı mevzu

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Yobo ve Kuyt gitsin mi? @Paramore neden öyle yaptın kardeşim.. Yobo bence bambaşka bir insan.. Ama Webo için birşey diyemem nitekim sow olmadan çok etkisiz kalıyor. Ama stoch bence oynatılmalı..

Abi madde madde yazacak olursam :D

Yobo'nun gözden düştüğü ve gönderilmek istendiği söyleniyor. Eğer giderse takımında mutsuz olan Lugano'yu geri alabiliriz.

Webo'nun iyi niyetinden ve çalışkanlığından şüphem yok ama seneye Şampiyonlar Ligi ya da UEFA'da mücadele edeceğiz. Daha kaliteli bir forvet şart.

Stoch ise yüzde yüz oynamalı. Benfica maçında ilk 11'de çıksa belki de Portekiz'de bile kazanabilirdik! Ama Aykut denen hoca oynatmıyor işte.. Oynamayacaksa da gitmesi en mantıklısı..

Kuyt'ın da iyi niyetli olduğunu biliyorum ancak çok beceriksiz. Pasları ve şutları çok kötü. Bate Borisov maçında iki tane boş kaleye gol kaçırdı. Kendisini Hollanda'lı olması ve Fenerbahçe'liliğinden ötürü çok seviyorum ama artık kalben değil mantıklı düşünmek gerekir. Kuyt iyi işleyen bir takımda iyi oynar. Fenerbahçe Allah'a emanet oynuyorken Kuyt'dan daha iyilerine ihtiyacımız var..

@pilger evet haklısın ancak ben de kendimce doğru olanları yazdım. :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=105866]Paramore[/MENTION] Tabiki öyle fakat sanada hak veriyorum aykut kocamanın ne yaptığı kesinlikle belli değil takıma göre değil kafasına göre taktikler yapıyor adam.Stoch un nasıl olduğunu hala biliyoruz ne kadar kenarda kalırsa kalsın son girdiğinde takım ölmüşken 2 orta açtı bir şut çekti takımı canlandırdı yani adam diyor ki açık açık hocam bak bende yetenek var oynat beni göstereyim kendimi takıma katkı sağlayayım ama yok illa ki adam kendi kafasına göre iş yapacak.

Kuyt konusunda 213217321317312 kere haklısın adamın şutları ve pasları berbat ötesi adamda sadece ciğer ve kullanamadığı tecrübesi var.Fakat hakkını yememek lazım arka direğe çok iyi orta açıyor :D

En önemlisi sol beke kesinlikle çok iyi birisini almalıyız ne ziegler ne hasandan bize hayır yok

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Abi madde madde yazacak olursam :D

Yobo'nun gözden düştüğü ve gönderilmek istendiği söyleniyor. Eğer giderse takımında mutsuz olan Lugano'yu geri alabiliriz.

Webo'nun iyi niyetinden ve çalışkanlığından şüphem yok ama seneye Şampiyonlar Ligi ya da UEFA'da mücadele edeceğiz. Daha kaliteli bir forvet şart.

Stoch ise yüzde yüz oynamalı. Benfica maçında ilk 11'de çıksa belki de Portekiz'de bile kazanabilirdik! Ama Aykut denen hoca oynatmıyor işte.. Oynamayacaksa da gitmesi en mantıklısı..

Kuyt'ın da iyi niyetli olduğunu biliyorum ancak çok beceriksiz. Pasları ve şutları çok kötü. Bate Borisov maçında iki tane boş kaleye gol kaçırdı. Kendisini Hollanda'lı olması ve Fenerbahçe'liliğinden ötürü çok seviyorum ama artık kalben değil mantıklı düşünmek gerekir. Kuyt iyi işleyen bir takımda iyi oynar. Fenerbahçe Allah'a emanet oynuyorken Kuyt'dan daha iyilerine ihtiyacımız var..

ALLAH'a emanet futbol he bu yorumunu tuttum :) evet haklısın kuyt konusunda ama dediğin gibi ciğer var :)

Ancak yobo konusunda ben öyle bir haber okumadım, ki yobo son derece iyi, yeri dolması lazım ki gitsin. Ama Lugano gelecekse bence yeri yinede dolmuş olmaz. Ben belki abartıyorum ama yobo varken defansta ben takımın güvende olduğunu hissediyorum genelde.. Yaw hayırlısı diyeyim geçeyim :) en güzeli.

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kim ne derse desin Baroni'yi hiç sevmedim, sevemedim.
Kafasına göre oynayan, Alex tarzında oynamaya çalışıp hiç bir şey başaramayan bir oyuncuydu.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fb nin en iyisi bence az mı ipten aldı Fb yi ama bizim için giderse süper olur .... :D