- Reaksiyon puanı
- 16,569
SDN üyeleri vs Modlar/Adminler Valorant da iyi gider .Modları öldüren uçuyor arkadaşlar, ona göre...
Her vuruş bir uyarı.
SDN üyeleri vs Modlar/Adminler Valorant da iyi gider .Modları öldüren uçuyor arkadaşlar, ona göre...
ve sonuncu sen olursun XDAynen sonuncu olanı sonsuza kadar uçuralım
Admini koruyana 1 günlük modluk .Yazmayın böyle şeyler ya bizi de alet ediyorsunuz Görende Admini vuran banlanıyor sanacak. Zaten Admin kolsuz kendisi ölüyor.
Ben gelmedim. Banlayalım yazmışsınız ama süre belirtmemişsiniz. O zaman bana 1 dakikalık atın.Şimdi kim geldi kim gelmedidiye araştırtmayın bizi gelmeyenler yazın buraya direk banlıyalım
Benim haberim yoktu ben 30 saniye alayım .Ben gelmedim. Banlayalım yazmışsınız ama süre belirtmemişsiniz. O zaman bana 1 dakikalık atın.
pcsi valorant kaldırmayan bneBenim haberim yoktu ben 30 saniye alayım .
Bu arada gerçekten bi ara 5v5 atmalıyız hatta bu gün denesek mi
Üzdü. Ne zaman yapılıcak 5v5?Benim bilgisayar kaldırıyor da... Çağırmıyorlar. ?
Benim bilgisayar iyi, davet ederseniz oynarım.Bilgisayarı kaldırmayan da yayından destek versin Yayında etkileşim arttıkça yayıncının neşesi artıyor ve daha çok eğlendiriyor izleyenleri. Denendi, onaylandı
Zamanı net olarak belli değil sanırım şuan. Ancak yayınlarımızı takip edin, yayına gelen arkadaşlar duruma göre oyuna dahil olabilirlerÜzdü. Ne zaman yapılıcak 5v5?
Yarım saat önce filan buradan yazarsanız çok iyi olur.Merhaba arkadaşlar, dün akşam kendimi iyi hissetmediğim için ne yazık ki açamadım. Ancak bu akşam güzel zevkli bir yayın bizi bekliyor olacak. Kaçırırsınız..
5V5 de konuşmamıza gerek var mı ?Twitch mobil uygulamayı indirip kanallarımızı takip ederseniz yayın başlangıcında bildirim geliyor. Kaçırmayın gerçekten eğlenceli anlar yaşıyoruz
Ayrıca SDN Forum Discord sunucusuna da gelmeyi unutmayın. Yayına dahil olabilme şansı orada Join the SDN Forum Discord Server!
Yani takım etkileşimi için daha iyi olur ancak böyle bir şart getirir miyiz bilemem. Ufuk abiyle konuşuruz.5V5 de konuşmamıza gerek var mı ?
Mic bozuk
Hocam twitch.tv değil miydi?Selamlar, birazdan yayına başlıyoruz.. Twitch.tv/NouSPRO
1'nci benim. Ban süresi yazmadığından dolayı 1 dakikalık molayı kabul ederim.Gelmeyenler sağ baştan saysın. ? Banlayalım.
Mod abi yarın sınavım var ona çalışıyorum deli gibi , noluy ban atmayınn.Gelmeyenler sağ baştan saysın. ? Banlayalım.