selimaksungur1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 689
gelebilirim abiYayın sırasında forumda bulunan arkadaşlarımızla 5v5 yapabiliriz. Katılmak isteyenler?
gelebilirim abiYayın sırasında forumda bulunan arkadaşlarımızla 5v5 yapabiliriz. Katılmak isteyenler?
5v5 zaten Üyeler vs Yönetim ekibiDereceli atmayız herhalde. Eğlencesine olur.
1'nci olan üyeye 3 günlük moderatörlük verilsin.5v5 zaten Üyeler vs Yönetim ekibi![]()
Önceden haber veririz daha belli değil sanırımBu arada 5v5 Yayını olursa ne zaman olur?
Aynen sonuncu olanı sonsuza kadar uçuralım1'nci olan üyeye 3 günlük moderatörlük verilsin.![]()
Twitch bir canlı yayın yapma/izleme programı.Kendimi çok cahal hissettim bi anTivitch nedir, nasıl kullanılır hiç bilmediğim gibi volarant oyununu da (oyundu sanırım ama şu "kolsuz" ibaresi ne demek
) hiç oynamadım...
Henüz yeni farklı bi konuda arkadaşın biri volorant ücretsiz demiş, açık kaynak bir oyun mu? siteem hesabım yok, kendi sitesi varsa indirem bir bakamTwitch bir canlı yayın yapma/izleme programı.
Valorant bir battle royale gibi bir oyun.
Kolsuz oyunu iyi oynayamamak demek.
Her açık kaynak ücretsiz değil.Henüz yeni farklı bi konuda arkadaşın biri volorant ücretsiz demiş, açık kaynak bir oyun mu? siteem hesabım yok, kendi sitesi varsa indirem bir bakam![]()
www.twitch.tv/kemalbat ben de bırakayım belki takip eden olur, tüm yönetim ekibinin twitch linkleri burada oldu sanırım şimdi.Yayının ne zaman olacağını haber vereceğiz. Haftanın belirli bir günü veya günlerinde belirli bir saatte düzenli olarak yapmayı planlıyoruz.
Yayın için : twitch.tv/NouSPro
twitch.tv/atkaksoy
veya twitch.tv/gamerzonextrm kanallarından yayını izleyebilirsiniz.
Hatta DC sunucusu açıldı.www.twitch.tv/kemalbat ben de bırakayım belki takip eden olur, tüm yönetim ekibinin twitch linkleri burada oldu sanırım şimdi.
Bu sunucu yerine SDN Forum'un kendi discord sunucusunu kullanacağız büyük ihtimalle. O yüzden linki sildimHatta DC sunucusu açıldı.
@atkaksoy501, bey tarafından.
Dc'den de silcek misin Sunucuyu?Bu sunucu yerine SDN Forum'un kendi discord sunucusunu kullanacağız büyük ihtimalle. O yüzden linki sildim![]()
BilmiyorumDc'den de silcek misin Sunucuyu?
Among us olursa gelirim hocamAkşama kısmet olursa arkadaşlar; Sohbet, Fall Guys, Among US ve Valorant açacağım bilginize. Sohbete gelmek isteyenler SDN Forum Discord kanalında olsun.
Buradan da sizlere bilgi vereceğim.
eu4 ve hoi4 strateji açısından iyi oyunlardırstratejik devlet kurma, tarih senaryolu oyunları oynarım fırsat bulursam...
among us olursa gelirim hocam bilgisayar şuanlık onu kldırıyorAkşama kısmet olursa arkadaşlar; Sohbet, Fall Guys, Among US ve Valorant açacağım bilginize. Sohbete gelmek isteyenler SDN Forum Discord kanalında olsun.
Buradan da sizlere bilgi vereceğim.
SDN DC linki var mıdır?Bilmiyorum![]()
SDN DC linki var mıdır?
ben gelmicem kanka istersem gelimMerhaba arkadaşlar, Twitch üzerinde yayın denemesi yapmaktayım. Katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar gelsinler.
Acemi bir şekilde Valorant yapacağız.
Yanın için : /NouSPro
Ben dün ondan banladım.Yayınlara gelmeyenler banlanıyormuş :/.
Boş zamanlarımda gelirim yayınlara.