Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jel sürmeden takarsan işlemcin yine cok ısınabilir.Mutlaka jel kullanmalısın.10ytl falan tüm bilgisayarcılarda bulabilirsin.10 lira için 100dolarlık işlemci yakma ihtimalin var
Selam arkadaşlar xeus10 eğer yeni fan alıyorsan TERMAL MACUN da sürmen gerekir. İşlemcin normalden fazla ısınıyosa <ki ısınıyo da yeni fan alıyosun...> işlemciyle fan tabanının arasındaki boşluğu minimuma indirmende gerekir.
Ben sana <ŞU> ürünü öneririm kolay gelsin
Pek bilmiyorum ama bana denilen kesinlikle o macunu kullanılması gereklidir. Şiddetletavsiye etmişlerdi. Buradaki bazı arkadaşlar okadar önemli değil gibi konuştular. :santa:
Ayvalık da zor hacı en iyi ihtimal Edremit, arada Burhaniye'de falan da olabilir... Eğer mesafe uzak dersen, bi ihtimal digiturk bayine sor o herifte olabilir yok yok adam da. Ben macunsuz celeron dyi (orjinali 2.4) 2.8 de çalıştırıyorum.
Termal macun işlemcinin ısısını soğutucu metale aktarmak içindir. Fanda metaldeki ısıyı dışarı atar. Sen macun sürmezsen ısı iletimi çok az olur ve bütün ısı işlemcide kalır. Yani fan takılmasınında bir anlamı kalmaz. Sana 2 seçenek çıkıyor bu yüzden.
1- termal macun sürerek fanı tak
2- termal macun sürmeyeceksen fan da takma çünkü bir anlamı kalmıyor, bari işlemci hava alsın