Arkadaşlar amd x6 1055t cpu var, 2 senedır kullanıyorum bu aralar işlemci cabuk ısınıyor hatta pcyi açar acmaz 70 dereceyi buluyor, sizce ne yapmalıyım, soğutucu önerir misiniz?Ben thermaltake frio extreme almayı düşünüyorum yeterli olur mu?
Paraya kıyıp bilgisayarım için en iyisini istiyorumGüzel soğutucuya benziyo montajını doğru yaparsan güzel soğutur heralde kullanmadığım için ne performans verir bilemiyorum.. Fakat ben sunbeam core contac freezer 120 mm kullanıyorum boşta 20-25 arası ne kadar yük binerse binsin yazın en sıcak günlerinde yaptım bu testi %100 le işlemciyi 2 saat çalıştırdım 47 derceyi geçtiğini daha görmedim işlemcinin.. Bu senin bahsettiğin soğutucu daha iyi soğutur herhalde..
Ben hiç temizlik yapmadım, zaten soğutucu alacağım kesin arkadaşım temizlik hakkında bilgi verir misin?
Ben hiç temizlik yapmadım, zaten soğutucu alacağım kesin arkadaşım temizlik hakkında bilgi verir misin?
Paraya kıyıp bilgisayarım için en iyisini istiyorum, kasayı yeni değiştirmiştim dark evo 2 var ama sadece cpu ısınıyor.
Hocam bu kasaya bu sogutucu montalamada başka sorun çıkar mı sığar mı yani sogutucu?
Peki sonra overclock yapmaya gerek var mı?
Cooler Master macun ile thermaltake frio siparişi verdim 1 saat önce, oc hiç yapmadım hocam biliyorsan bana öğretir misin?yoo performansı seni tatmin ediyosa işlemcinin bence yapmana gerek yok.. tabi kişisel görüş meselesi yapsanda bişey kaybetmezsin.. Tabi bilinçli bi overclock yaparsan misal ratio yu yükseltip voltajı düşük bırakırsan bi yerden sonra hatalar alırsın veya ram hızlarıda ileri derece overclock larda önemlidir yerine göre düşürmen gerekir.. Karışık konu anlıyıcağın sana kalmış yapıp yapmamak...
Cooler Master macun ile thermaltake frio siparişi verdim 1 saat önce, oc hiç yapmadım hocam biliyorsan bana öğretir misin?
kasada hayvan gibi fanlar var kasam dark evo 2 kapagı acınca bır fark olacagın sanmıyorum.Kasanın kapağını açık bırakabilirsin eğer yeterli hava dolaşımı yoksa.
Thermaltake Frio'yu o yüzden alıyorum76 dereceyide ilk defa gördüm kışın çok rahat ediceksin demek![]()
şaka biryana tabiki en iyi soğutuculardan birini almanı öneririm
![]()