Yüktedemi Aynı Yoksa Boştadamı Böyle?Ekli dosyayı görüntüle 157691
Bende eski bi tane pc var.Açtım onu önemli belgeleri almak için.Açtığımda böyle bir manzara vardı.Nedir bu?
eski bir bilgisayar olduğu için güncelleme yapıyor olabilir. Cpu yazısına bir kere daha tıklayın en çok kullanan şeyi görün.Ekli dosyayı görüntüle 157691
Bende eski bi tane pc var.Açtım onu önemli belgeleri almak için.Açtığımda böyle bir manzara vardı.Nedir bu?
Boşta.Yüktedemi Aynı Yoksa Boştadamı Böyle?
Her şey %0 gözüküyor.eski bir bilgisayar olduğu için güncelleme yapıyor olabilir. Cpu yazısına bir kere daha tıklayın en çok kullanan şeyi görün.
Ciddimisiniz ?CPU nedir ?
Ciddimisiniz ?CPU nedir ?
Nasıl yani herşey %0 gözüküyor ama cpu kullanımı %100 mü ? imkansız. Yanlış bakıyor olabilir misiniz ? aşağı kaydırıp bakın.Boşta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şey %0 gözüküyor.
Ciddimisiniz ?
Ciddimisiniz ?
Nasıl yani herşey %0 gözüküyor ama cpu kullanımı %100 mü ? imkansız. Yanlış bakıyor olabilir misiniz ? aşağı kaydırıp bakın.
Ayrıca fotoğrafı attığınızda arkada minecraft açık. Eğer eskiyse zaten minecraft tek başına %100 yapmış olabilir.
i3 4. nesil sanırımİşlemci çok eskiyse windows 10 fazla geliyor olabilir.
i3 4. Nesilse normal değil disk sorunu da olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 157720
Bakın hocam her şey 0
i3 4. nesil sanırım
Cpu nun yanındaki ok aşağı bakacak şekilde ayarlayın. Ayrıca bu attığınız fotoğrafta cpu %33 gözüküyor bir sorun yok gibi ?Ekli dosyayı görüntüle 157720
Bakın hocam her şey 0
i3 4. nesil sanırım
Bana ciddimisiniz derken ? Cevap atıyorsunuz ?Ekli dosyayı görüntüle 157720
Bakın hocam her şey 0
i3 4. nesil sanırım
Sanırım arkadaş siz cpu nedir diye sorunca cpu nun ne demek olduğunu bilmediğinizi sanmış. Siz bunu yazana kadar bende öyle anlamıştımBana ciddimisiniz derken ? Cevap atıyorsunuz ?
Pentium ile Windows 10 çalıştırsan böyle olması normal.Ciddilikle alakanız yok gibi.
Affedersinizde,hemen yazarım tarayıcıma..Sanırım arkadaş siz cpu nedir diye sorunca cpu nun ne demek olduğunu bilmediğinizi sanmış. Siz bunu yazana kadar bende öyle anlamıştım![]()
Çoğu kişi şu arkadaş gibi cevap vermemiş.Teşekkürler utku.i3 4. Nesilse normal değil disk sorunu da olabilir.
Ne yapmamızı istersin ? Müneccim miyiz işlemcini bilelim. Eksik bilgi veriyorsunuz sonra kimse düzgün cevap vermemiş oluyor. 2 kere şu cpu yu büyükten küçüğe sıralayın dedim 2 sinde de dediğimin tersini yapıp attınız fotoğrafı. ilk fotoğrafta arkada oyun açık cpu %100. 2 fotoğrafta oyun kapalı cpu %33.Çoğu kişi şu arkadaş gibi cevap vermemiş.Teşekkürler utku.
İlkde oyun sayesinde %100 olduğunun kanaatine vardım.Sonra size %0 olduğunu belirttim.Ve sadece sayılı kişiler cevabı adam gibi verdi.Ben sizi kastetmemişdim ama olsun.Ne yapmamızı istersin ? Müneccim miyiz işlemcini bilelim. Eksik bilgi veriyorsunuz sonra kimse düzgün cevap vermemiş oluyor. 2 kere şu cpu yu büyükten küçüğe sıralayın dedim 2 sinde de dediğimin tersini yapıp attınız fotoğrafı. ilk fotoğrafta arkada oyun açık cpu %100. 2 fotoğrafta oyun kapalı cpu %33.
İşlemcinin ne olduğunu bilmek için müneccin olmak gerekmiyormuş.İlkde oyun sayesinde %100 olduğunun kanaatine vardım.Sonra size %0 olduğunu belirttim.Ve sadece sayılı kişiler cevabı adam gibi verdi.Ben sizi kastetmemişdim ama olsun.
işlemcinin ne olduğunu söylediğinizden sonra utku ilk cevabı vermiş. Ayrıca %0 olarak bellirttiğiniz uygulamalar bizde de %0 çünkü dediğimizi yapmamışsınız.İlkde oyun sayesinde %100 olduğunun kanaatine vardım.Sonra size %0 olduğunu belirttim.Ve sadece sayılı kişiler cevabı adam gibi verdi.Ben sizi kastetmemişdim ama olsun.
İşlemcinin ne olduğunu bilmek için müneccin olmak gerekmiyormuş.
Ekli dosyayı görüntüle 157751
4 gbGörev yöneticisini açar açmaz ilk başta %100 gözüküp sonra zamanla azalıyorsa bu normaldir, görev yöneticisinin ani olarak cpu yu harcaması ile alakalıdır.
Eğer bekleyince de %100 olarak gözükmeye devam ediyorsa, evet o işlemci gerçekten yetersiz geliyor olabilir. Eğer değiştirilebiliyorsa işlemci yenilenebilir. Eğer laptopsa işlemci yenilenemez. Bunu bir nebze olsun azaltmak için %65-70 civarında görmüş olduğum RAM miktarına takviye yapmak işlemciyi biraz daha rahatlatacaktır. RAM'iniz kaç gb