lgsyegirecek60
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 235
.cpp uzantılı bir dosya yazdım.bunu .exe veya .apk'ya dönüştürmek istiyorum.bunu dev c++ uygulamasından yapabilirmiyim yoksa ek dosyamı oluşturmam lazım?
uzantısını değiştirerek. Fakat dosya bozulabilir..cpp uzantılı bir dosya yazdım.bunu .exe veya .apk'ya dönüştürmek istiyorum.bunu dev c++ uygulamasından yapabilirmiyim yoksa ek dosyamı oluşturmam lazım?
nasıl yapıcam? farklı kaydet diyip değiştiremem heralde.zaten yeni yazılım öğrenmeye başladım bozulsun önemli bir dosya yokuzantısını değiştirerek. Fakat dosya bozulabilir.
bi deniyeyim geri döneyim.apk yazacaksın sonuna.
Denilen gibi dosya bozuldu herhalde..exe yaptım bu çıktı
Ekli dosyayı görüntüle 130735
yokmu doğru düzgün yapmanın yolu converter yazsak googleye çıkmazmıDenilen gibi dosya bozuldu herhalde.
Evet haklısın bende tam onu söylüyordum eğer c++ dosyası ise özel bir program kullanman gerekir..cpp c++'ın kod dosyası.Uzantı değiştirmekle apk yapamazsın.
evet ben dedim ya yazılıma yeni başladım 12yaşımdayım diye.cpp c++ proje dosyası değil mi?
Dilini belirtmedigin için anlamadım da o yüzden sordum benevet ben dedim ya yazılıma yeni başladım 12yaşımdayım diye
Bende 11 yaşındayım uzun süredir yazılımla beraberim. cpp c++ dosyası. Visual Studio da exe olarak kaydetmen lazım.evet ben dedim ya yazılıma yeni başladım 12yaşımdayım diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygulamada varmış f9 yapınca oluyor fakat açılır gibi olup kapanıyor.internetten baktım pause yazın dedide bunu tam olarak nasıl yazıcaz
ben geçmi kaldım ozaman yazılım için?Bende 11 yaşındayım uzun süredir yazılımla beraberim. cpp c++ dosyası. Visual Studio da exe olarak kaydetmen lazım.
şimdi indiriyorum onuVisual Studio mu kullanıyorsun?
ne geçi,fazlasıyla erken.ben geçmi kaldım ozaman yazılım için?
arkadaş 11yaşında uzun süredir yazılımcıyım diyone geçi,fazlasıyla erken.
Ama işleri biraz daha yavaştan almallısın.
Ben 12 yaşındayım hiçbir zaman geç değil 7 yaşında ilk kez bilgisayarda scratch yazmıştım 9 yaşında c# kullandım ve baya uğraştım. Daha sonra visual basic ile birkaç proje yaptım hiçbir zaman geç değil hatta bizler erken başlayanlarız.ben geçmi kaldım ozaman yazılım için?
sevdim seni.whatsapp'ın varsa özelden atsana az konuşalım.hem bana öğretirsin birazBen 12 yaşındayım hiçbir zaman geç değil 7 yaşında ilk kez bilgisayarda scratch yazmıştım 9 yaşında c# kullandım ve baya uğraştım. Daha sonra visual basic ile birkaç proje yaptım hiçbir zaman geç değil hatta bizler erken başlayanlarız.
Erken. ben daha erken başladım. Erken başlayınca daha da iyi öğreniliyor. 9 yaşında falan başladım. Hemen program yazma. Python öğren basit bir dil. PhP öğren site yazarsın diğer yazılım dillerinde de kodları rahat ezberlersin PhP ile. Sıralama şuben geçmi kaldım ozaman yazılım için?
Profesyonel değilim hatta bilmiyorum bile bu dilleri ogreniceksen daha profesyonel insanlardan yardım alsan iyi olur. Sadece daha önceden çok uğraştığım için bu tür şeyleri biliyorum sana yardım edebilirim ama öğretemem. Ben hep bu forumdayım ne zaman istersen konuşabiliriz. ?sevdim seni.whatsapp'ın varsa özelden atsana az konuşalım.hem bana öğretirsin biraz
çok yer kalıyr bu benim okadar yerim yok.pazartesi a101'den 32lik veya 64'lük bir hafıza kartı alınca devam ederim
Profesyonel değilim hatta bilmiyorum bile bu dilleri ogreniceksen daha profesyonel insanlardan yardım alsan iyi olur. Sadece daha önceden çok uğraştığım için bu tür şeyleri biliyorum sana yardım edebilirim ama öğretemem. Ben hep bu forumdayım ne zaman istersen konuşabiliriz. ?sevdim seni.whatsapp'ın varsa özelden atsana az konuşalım.hem bana öğretirsin biraz
çok yer kalıyr bu benim okadar yerim yok.pazartesi a101'den 32lik veya 64'lük bir hafıza kartı alınca devam ederim
Bu cevap iki kere yazılmış telefonum dondu ve Chrome sapıttı. O yüzden oldu.Profesyonel değilim hatta bilmiyorum bile bu dilleri ogreniceksen daha profesyonel insanlardan yardım alsan iyi olur. Sadece daha önceden çok uğraştığım için bu tür şeyleri biliyorum sana yardım edebilirim ama öğretemem. Ben hep bu forumdayım ne zaman istersen konuşabiliriz. ?
Profesyonel değilim hatta bilmiyorum bile bu dilleri ogreniceksen daha profesyonel insanlardan yardım alsan iyi olur. Sadece daha önceden çok uğraştığım için bu tür şeyleri biliyorum sana yardım edebilirim ama öğretemem. Ben hep bu forumdayım ne zaman istersen konuşabiliriz. ?
Bu cevap iki kere yazılmış telefonum dondu ve Chrome sapıttı. O yüzden oldu.Profesyonel değilim hatta bilmiyorum bile bu dilleri ogreniceksen daha profesyonel insanlardan yardım alsan iyi olur. Sadece daha önceden çok uğraştığım için bu tür şeyleri biliyorum sana yardım edebilirim ama öğretemem. Ben hep bu forumdayım ne zaman istersen konuşabiliriz. ?
Profesyonel değilim hatta bilmiyorum bile bu dilleri ogreniceksen daha profesyonel insanlardan yardım alsan iyi olur. Sadece daha önceden çok uğraştığım için bu tür şeyleri biliyorum sana yardım edebilirim ama öğretemem. Ben hep bu forumdayım ne zaman istersen konuşabiliriz. ?
python denedim bilgisayar win7 olduğu için olmadı bana c++ gayette kolay geldi sıkıntı yokErken. ben daha erken başladım. Erken başlayınca daha da iyi öğreniliyor. 9 yaşında falan başladım. Hemen program yazma. Python öğren basit bir dil. PhP öğren site yazarsın diğer yazılım dillerinde de kodları rahat ezberlersin PhP ile. Sıralama şu
1. Python
2. PhP
3. JavaScript
4. C#
5. C++
Listedekileri öğrendikten sonra istediğin dili öğrenebilirsin. bu dillerde kendini geliştirmen için kod yazıp deneme yapman gerek.
buda iki kere yazıldıBu cevap iki kere yazılmış telefonum dondu ve Chrome sapıttı. O yüzden oldu.
C++'den önce C# veya JavaScript öğren.python denedim bilgisayar win7 olduğu için olmadı bana c++ gayette kolay geldi sıkıntı yok
buda iki kere yazıldı
çokmu zor gelir.niyekiC++'den önce C# veya JavaScript öğren.
Hiç de zor değil ama html, c#, JavaScript c++ a göre daha kolaydır. Oyun yapımcılığı ile uğraşırken c++ kullanıyorsan Unreal kullanicaksin demek oluyor. Unreal da blueprint isimli bir kodlama sistemi var. Onu kullanırsan daha kolay öğrenirsin. Mantığı zaten tamamen c++ ile aynı.çokmu zor gelir.niyeki
olsun ben böyle iyiyim.birde sen nekadar biliyorsun şuan.ben daha sadece ekrana selamun aleykum yazmayı biliyorumHiç de zor değil ama html, c#, JavaScript c++ a göre daha kolaydır. Oyun yapımcılığı ile uğraşırken c++ kullanıyorsan Unreal kullanicaksin demek oluyor. Unreal da blueprint isimli bir kodlama sistemi var. Onu kullanırsan daha kolay öğrenirsin. Mantığı zaten tamamen c++ ile aynı.