Çözünürlük Bozulmadan Resmi Nasıl Büyütebilirim?

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar :)

Elimde bir resim var ama yeterince büyük değil.Resmi,çözünürlüğünü bozmadan nasıl büyütebilirim?Önereceğiniz program var mı :)

Teşekkürler

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Öyle bir dünya yok :D Belki az bozan vardır ama çözünürlük o şekilde artırılmaz.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Resim duvarkağıdı gibi bir resimse ve çözünürlüğü küçükse tineye'ye upload et belki yüksek çözünürlüklü versiyonlarını bulabilirsin.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
microsoft'unmuydu tam hatırlayamadım ama büyük bi firmanın bu dediğin işi yapan online bi servisi vardı
bi araştırayım bulursam yazarım

aha buldum http://zoom.it

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
matematiksel olarak mümkün değil. elinde n tane piksel var. sen bu n pikselden n*2 piksel elde edeceksen. aradaki farkı yakınsamalarla, benzetmelerle yapabilirsin ki bu durumda kayıp kaçınılmazdır :)

atasözü : kayıpsız büyütme yoktur, az kayıplı büyütme vardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimde telefonda bulunan resimleri bil. attım ve resimler vesikalık resim gibi gözüküyor. Ama telefondan baktığım zaman gayet net tel. pikselide 8 yani gayet iyi bir pikseli var aynı resimleri tekrar tel. atıyorum gene bozuk gözüküyor. Teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
resme girin resmin urlsini kopyala diyin linki google chorme da boş bir sekmeye yapıştırın sonra fotoğrafa bir kere tıklayınca büyültür biraz çözünürlüğü bozmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende casper via v8 var facebook ta resimlerim cok küçük ama aşırı küçük nasıl buyutebilirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun bilgileriniz için teşekkür ederim