Yardım Çözünürlüğü Ayarlayamadım

uUMUTt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar merhaba dün 75hz 1ms 24inç samsung marka bir monitör aldım ama labtobuma bağlayınca çözünürlüğü ayarlayamdım 1920 ye 1080 yapsam bile piksel piksel gözüküyor oyun oynarken çok kasma donma yapıyor neden olabilir

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
arkadaşlar merhaba dün 75hz 1ms 24inç samsung marka bir monitör aldım ama labtobuma bağlayınca çözünürlüğü ayarlayamdım 1920 ye 1080 yapsam bile piksel piksel gözüküyor oyun oynarken çok kasma donma yapıyor neden olabilir
1. Eski veya normal laptoplarda oyun oynanmaz.
2.1920x1080 çözünürlük de kasması normal, donanımlar yetersiz olabilir.
3.Samsung hariç başka bir markanın monitörlerine bakınız.
4.Ben de monitör değil ama Samsung model bir televizyona sahibim ve ben de de kalitesizlik ve piksellik görünmektedir.

uUMUTt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
1. Eski veya normal laptoplarda oyun oynanmaz.
2.1920x1080 çözünürlük de kasması normal, donanımlar yetersiz olabilir.
3.Samsung hariç başka bir markanın monitörlerine bakınız.
4.Ben de monitör değil ama Samsung model bir televizyona sahibim ve ben de de kalitesizlik ve piksellik görünmektedir.
10.nesil i7 gtx1650 16gb ramım var oyun oynarken her 3 sn de bir donuyor ve görüntü kalitesi çok kötü oluyor

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Benim Samsung monitör değil de televizyonum var monitör niyetine kullanıyorum ve ben de de 1080p çözünürlükte kalitesiz görünüyor.

Ayrıca hangi oyunlar kasıyor.(birinin kasmaması gerekiyor yoksa bu durum normal değil.)

uUMUTt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Benim Samsung monitör değil de televizyonum var monitör niyetine kullanıyorum ve ben de de 1080p çözünürlükte kalitesiz görünüyor.

Ayrıca hangi oyunlar kasıyor.(birinin kasmaması gerekiyor yoksa bu durum normal değil.)
hdmi kablomda bir sıkıntı olabilir mi çünkü labtobumun ekranıda 1920 ye 1080 ama onda bir problem yok ekranı aynen yansıtıyorum görüntü bozuluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hdmi kablomda bir sıkıntı olabilir mi çünkü labtobumun ekranıda 1920 ye 1080 ama onda bir problem yok ekranı aynen yansıtıyorum görüntü bozuluyor
herhangi bir yazılım yüklemem mi gerekiyor yoksa

Ardal

Doçent
Reaksiyon puanı
2,975
Ben de de oluyor bu, monitör olmadan laptopun kendi ekranıyla hiç kasmadan oyun oynadınız mı peki?

uUMUTt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben de de oluyor bu, monitör olmadan laptopun kendi ekranıyla hiç kasmadan oyun oynadınız mı peki?
evet oynadım

Ben de de oluyor bu, monitör olmadan laptopun kendi ekranıyla hiç kasmadan oyun oynadınız mı

evet oynadım
480 p gibi gözüküyor

Son düzenleme: