(Çözüldü)Pc Bu Şekilde Kalıp Açılmıyor Ne Yapılabilir?

ihramcı_zade

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Pc normal YouTube ye girerken bile drop yiyordu ram ve bios pilini çıkarıp taktım ancak bu sorunla karşılaştım ne yapabilirim çözüm olarak?
EB9C06F3-695F-4D25-8891-ED860EB9162B.jpeg

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
İşletim sistemi yüklenemedi hatası vermiş. daha önce hiç başıma gelmedi.

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Pc normal YouTube ye girerken bile drop yiyordu ram ve bios pilini çıkarıp taktım ancak bu sorunla karşılaştım ne yapabilirim çözüm olarak? Ekli dosyayı görüntüle 151352
İşletim sisteminde problem var büyük ihtimalle, en basit çözüm format atmak zaten tarayıcıda bile drop yiyo demişsiniz virüs ihtimali ya da dediğim gibi işletim sisteminde problem olma ihtimali var

ihramcı_zade

Asistan
Reaksiyon puanı
10
İşletim sisteminde problem var büyük ihtimalle, en basit çözüm format atmak zaten tarayıcıda bile drop yiyo demişsiniz virüs ihtimali ya da dediğim gibi işletim sisteminde problem olma ihtimali var
Onu en son düşünüyorum bir sürü arşivim vardı boşa gitsin istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şükür deneme yanılma yoluyla da olsa sorunu çözdüm. Anlatıyorum: İlk olarak youtube ve google da bir sürü açıklama okudum gerek İngilizce gerek Hinduca çeviri yaptım olmadı sonrasında ram ve bios pilini çıkartıp 5 dk sonra tekrar taktım ancak yine açılmadı. Tüm yolları denemiştim ve artık format atmak için hazırlık yapıyordum derken bir sitede hdd ile alakalı yorum görmüştüm son olarak hdd kablolarını çıkartıp taktım ve sonunda mutlu son ?
Not: 22.yüzyıl gibi teknolojinin çok çok ilerde olduğu bir zamanda bu gibi basit sorunlarla bu kadar uğraşmak can sıkıcı ancak kul yapımı sonuçta illaki beklenmedik hatalar çıkıyor bu sorunu yaşayan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin pes etmeden deneyin :))

Son düzenleme: