consifedar
Doçent
Konu gayet açık biraz yaptığım şey ağır oldu şuan benimle konuşmuyor ne yapmalıyım?
@Toreno21
@Toreno21
Son düzenleme:
Ya aslında biraz uzun ama anlatayım. Steam hesabım bi 10 gün önce çalınmıştı kurtarmayı başarmıştım. Ben de bununla ilgili bir şaka yapmaya karar verdim ingilizce şekilde yaptım ki anlaşılmasın diye hesabını çaldım falan dedim sonra whatsapptan sanki bilgisayarım ele geçirilmiş gibi yapmıştım daha fazla abartmadan şaka olduğunu söyledim simdi benimle konuşmuyor.Ne yaptın anlat.
Bilmiyorum ama kendisini kaybetmek istemiyorumBunun içinde küsülmez kiBende en yakın arkadaşıma yapmıştım. Steam hesabını biliyordum. Hesabını hacklerim Vb. dedim inanmadı. E-posta şifre iliklerine kadar attım. Kalpten gidiyordu ? Sonra benim dedim.
Etiketle buraya arkadaşını.Kendisi oyun oynamayı sever ama benim param yok oyun alacak alamıyorum
Bence özür dilemeyi bir dene. Bir daha yapmayacağına söz ver.Kendisi oyun oynamayı sever ama benim param yok oyun alacak alamıyorum
Yani bunu bana yapsa kan çıkardı LŞKJNMQWEPOKLŞRNJMWLŞQENMRWEBunun içinde küsülmez kiBende en yakın arkadaşıma yapmıştım. Steam hesabını biliyordum. Hesabını hacklerim Vb. dedim inanmadı. E-posta şifre iliklerine kadar attım. Kalpten gidiyordu ? Sonra benim dedim.
Sanırım çıkıyor bana kanYani bunu bana yapsa kan çıkardı LŞKJNMQWEPOKLŞRNJMWLŞQENMRWE
Eğer 2 3 şaka yapınca flame atıp engelleyen bir arkadaşın varsa ona arkadaş denmiyor haberin olsun. Sana tavsiyem boş ve toxic insanları bırakıp sürekli değişkenlik gösteren arkadaşlık guruplarında (Discord/Düşük İzleyicili yayınlar v.s) takılmanı öneririm.Konu gayet açık biraz yaptığım şey ağır oldu şuan benimle konuşmuyor ne yapmalıyım?
@Toreno21
Ya ben sanal arkadaş istemiyorum arkamda duran ve yanımda olan birini istiyorum sevincmi yada kötü olayları ona anlatmak istiyorum bundan dolayı az arkadaşım var bu durum da beni üzmüyorEğer 2 3 şaka yapınca flame atıp engelleyen bir arkadaşın varsa ona arkadaş denmiyor haberin olsun. Sana tavsiyem boş ve toxic insanları bırakıp sürekli değişkenlik gösteren arkadaşlık guruplarında (Discord/Düşük İzleyicili yayınlar v.s) takılmanı öneririm.
Valla benim de öyle hani beni tanıyan çok ama sevdiğim az arkadaşım varYa ben sanal arkadaş istemiyorum arkamda duran ve yanımda olan birini istiyorum sevincmi yada kötü olayları ona anlatmak istiyorum bundan dolayı az arkadaşım var
Eskiden aynı durumdaydık iki üç tane sadece senin dertlerini umursuyor gibi yapan arkadaş bulmak kolay onun dışında senin dertlerini kimse dinlemez dostum. Benden daha kötü durumda olucağını sanmıyorum tabi senin dertlerini de bilmiyorum.Ya ben sanal arkadaş istemiyorum arkamda duran ve yanımda olan birini istiyorum sevincmi yada kötü olayları ona anlatmak istiyorum bundan dolayı az arkadaşım var bu durum da beni üzmüyor
Özür dilemen gerekiyor, farketmeden kırmış olabilirsin.Ya aslında biraz uzun ama anlatayım. Steam hesabım bi 10 gün önce çalınmıştı kurtarmayı başarmıştım. Ben de bununla ilgili bir şaka yapmaya karar verdim ingilizce şekilde yaptım ki anlaşılmasın diye hesabını çaldım falan dedim sonra whatsapptan sanki bilgisayarım ele geçirilmiş gibi yapmıştım daha fazla abartmadan şaka olduğunu söyledim simdi benimle konuşmuyor.
Evet haklısınız. Gönlünü almayı başardım ama.Özür dilemen gerekiyor, farketmeden kırmış olabilirsin.
Ben olsam bende küserdim, dürüst olayım. Seninki şaka değil, eşek şakası olmuş.Ya aslında biraz uzun ama anlatayım. Steam hesabım bi 10 gün önce çalınmıştı kurtarmayı başarmıştım. Ben de bununla ilgili bir şaka yapmaya karar verdim ingilizce şekilde yaptım ki anlaşılmasın diye hesabını çaldım falan dedim sonra whatsapptan sanki bilgisayarım ele geçirilmiş gibi yapmıştım daha fazla abartmadan şaka olduğunu söyledim simdi benimle konuşmuyor.
bencedeBende küserdim ama 5 saat falan sürerdi. Hatta arkadaşım birde üstüne özür dilese, 20 dakika falan sürerdi barışmam. Gerçek arkadaşlar arasında böyle şeyler için uzun süre küsmek gereksiz. Özür diler ve konu kapanır.