[Çözüldü] Arkadaşıma şaka yaptım benimle konuşmuyor ne yapmalıyım?

consifedar

Doçent
Reaksiyon puanı
625
Ne yaptın anlat.
Ya aslında biraz uzun ama anlatayım. Steam hesabım bi 10 gün önce çalınmıştı kurtarmayı başarmıştım. Ben de bununla ilgili bir şaka yapmaya karar verdim ingilizce şekilde yaptım ki anlaşılmasın diye hesabını çaldım falan dedim sonra whatsapptan sanki bilgisayarım ele geçirilmiş gibi yapmıştım daha fazla abartmadan şaka olduğunu söyledim simdi benimle konuşmuyor.

consifedar

Doçent
Reaksiyon puanı
625
Bunun içinde küsülmez ki :) Bende en yakın arkadaşıma yapmıştım. Steam hesabını biliyordum. Hesabını hacklerim Vb. dedim inanmadı. E-posta şifre iliklerine kadar attım. Kalpten gidiyordu ? Sonra benim dedim.
Bilmiyorum ama kendisini kaybetmek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek de arkadaşım yok zaten 2 tane var sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bu foruma da kayıtlı kendisi

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Git ve bence böyle saçma bir nedenden dolayı bunca zamanlık arkadaşlığımızı bozmayalım yaz. Ama hiç bir yerine küfür felan ekleme bir nevi özür mesajı görevi görsün. Eğer yine de affetmezse zaten seni sevmiyor ve senden uzaklaşmak için bahane arıyor demektir

consifedar

Doçent
Reaksiyon puanı
625
Kendisi oyun oynamayı sever ama benim param yok oyun alacak alamıyorum

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Bunun içinde küsülmez ki :) Bende en yakın arkadaşıma yapmıştım. Steam hesabını biliyordum. Hesabını hacklerim Vb. dedim inanmadı. E-posta şifre iliklerine kadar attım. Kalpten gidiyordu ? Sonra benim dedim.
Yani bunu bana yapsa kan çıkardı LŞKJNMQWEPOKLŞRNJMWLŞQENMRWE

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Konu gayet açık biraz yaptığım şey ağır oldu şuan benimle konuşmuyor ne yapmalıyım?
@Toreno21
Eğer 2 3 şaka yapınca flame atıp engelleyen bir arkadaşın varsa ona arkadaş denmiyor haberin olsun. Sana tavsiyem boş ve toxic insanları bırakıp sürekli değişkenlik gösteren arkadaşlık guruplarında (Discord/Düşük İzleyicili yayınlar v.s) takılmanı öneririm.

consifedar

Doçent
Reaksiyon puanı
625
Eğer 2 3 şaka yapınca flame atıp engelleyen bir arkadaşın varsa ona arkadaş denmiyor haberin olsun. Sana tavsiyem boş ve toxic insanları bırakıp sürekli değişkenlik gösteren arkadaşlık guruplarında (Discord/Düşük İzleyicili yayınlar v.s) takılmanı öneririm.
Ya ben sanal arkadaş istemiyorum arkamda duran ve yanımda olan birini istiyorum sevincmi yada kötü olayları ona anlatmak istiyorum bundan dolayı az arkadaşım var bu durum da beni üzmüyor

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Ya ben sanal arkadaş istemiyorum arkamda duran ve yanımda olan birini istiyorum sevincmi yada kötü olayları ona anlatmak istiyorum bundan dolayı az arkadaşım var bu durum da beni üzmüyor
Eskiden aynı durumdaydık iki üç tane sadece senin dertlerini umursuyor gibi yapan arkadaş bulmak kolay onun dışında senin dertlerini kimse dinlemez dostum. Benden daha kötü durumda olucağını sanmıyorum tabi senin dertlerini de bilmiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    32.4 KB · Görüntüleme: 145

FFrozéNN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Ya aslında biraz uzun ama anlatayım. Steam hesabım bi 10 gün önce çalınmıştı kurtarmayı başarmıştım. Ben de bununla ilgili bir şaka yapmaya karar verdim ingilizce şekilde yaptım ki anlaşılmasın diye hesabını çaldım falan dedim sonra whatsapptan sanki bilgisayarım ele geçirilmiş gibi yapmıştım daha fazla abartmadan şaka olduğunu söyledim simdi benimle konuşmuyor.
Özür dilemen gerekiyor, farketmeden kırmış olabilirsin.

Nebulas7234

Asistan
Reaksiyon puanı
256
Bence bunun için küsmesi doğru değil ben çoğu arkadaşıma çok daha ağır şakalar yaptığımda olmuştu yani.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Ben olsam bende küserdim, dürüst olayım. Seninki şaka değil, eşek şakası olmuş.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Bende küserdim ama 5 saat falan sürerdi. Hatta arkadaşım birde üstüne özür dilese, 20 dakika falan sürerdi barışmam. Gerçek arkadaşlar arasında böyle şeyler için uzun süre küsmek gereksiz. Özür diler ve konu kapanır.